+3 oy
1,696 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7,431 puan) tarafından

Burdaki arkadaşlarınıza telefon numaranızı verdiniz mi ?

Benden kimse istemedi ama ben vermem yinede :D

Siz peki??

50 Cevaplar

+6 oy
(789 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

İbreti alem oldum ben burada verecek olan varsa da ibret alsın :D 

(2,184 puan) tarafından
Ahahha Sümeyye zamanla artık hafızan daha kuvvetli olacak:D
(720 puan) tarafından
Feyza artık bir kesimi tanımaya başladım bile :D
(2,184 puan) tarafından
Çok iyi ilerleme sjsjs
(268 puan) tarafından
Yav sanane ben DP yazıcam arkadaşım :) uzun uzun ne gerek var
(268 puan) tarafından
Unutmazsin unutmazsin ben genelde aynı isimle hesap açarım bu defa kısa yazdım hep s.polat kaynanam bu ile ezberlemiş :ad
-Reklam-
+5 oy
(688 puan) tarafından
Var burdan iki kişi:) severim kendilerini. Instagram'da da ekli farklı iki kişi var onlar da bal❤️
(5,492 puan) tarafından
Bal gibi hatuna bal olmak❤️
(688 puan) tarafından
❤️^⁠_⁠^^⁠_⁠^
(2,184 puan) tarafından
Yumy mumyyy ismini her gördüğümde ileee mumy mumy diyesim geliyo sjjsjs
(688 puan) tarafından
Ahahahahshhs kız o da iyiymis
(2,184 puan) tarafından
Ahhahahaha
+4 oy
(268 puan) tarafından
Var tabiki bazı kişilerde :) ben veriyorum genel olarak zaten biriyle numara verecek kadar konuşuyorsam belli bir seviyededir çekinecek pek bir durumum da olmadığı için rahat davranıyorum 
(7,431 puan) tarafından
He şu Özbek olan galiba
(268 puan) tarafından
Evetcanim
(13,707 puan) tarafından
Benim salaklığım zaten isim soyadının başharflerini koymuşsun anlamam lazımdı aşkım ya♥️
(7,431 puan) tarafından
Aynen bnde öyle düşündüm.  Sala.k kafam nasıl anlamadım:D
(268 puan) tarafından
Hahah yeni hat aldım numarası gitmiş özelden yazdım ondan diyor o :D azıcık sapik gibi oldum ama olsundu
+4 oy
(2,184 puan) tarafından
Verdim vermez olaydım sayelerinde hat kapattım o derece sadece tek birinde numaram var nuraycimmdaa dini şeyler için çok yardımcı olduğu için yeni numaramı ona tek attım sevdiğim insanları instada çoktandır takipteyim araşir konuşuruz mesajlasiriz biriyle daha geçen görüştüm disarda müsait oldukça görüşüyoruz aman numara vermek gerçekten sağlam düşünce gerektiriyor 
(7,431 puan) tarafından
Ben vermem kimseye
(2,184 puan) tarafından
Sakın verme gerçekten gerek yok uzun bi zaman sonra anca belki verirsin ama vermemek daha iyi
(7,431 puan) tarafından
Hiç vermem .kocam duyarsa kötü olur :P
(2,184 puan) tarafından
Sjsjsjsj
+3 oy
(1,948 puan) tarafından
Vermem malesef. Eğer hayatta görüşeceğim biri olsaydi verirdim.Ama malesef ki Türkiye'ye gelemem.

Birde vermem icin azi 1 yıl tanimam gerek djsjsj
(129,283 puan) tarafından
mobil net kac gb gidiyo ayda
(1,948 puan) tarafından
Siz vifi neye diyonuz sevdoş ☺️
(1,948 puan) tarafından
Ben telefonuma ayda 700 tele vuruyorum o 1 ay gidiyor. Vifi ev için olani diymi
(1,948 puan) tarafından
Birde keşke telegramin olsaydi konusurduk ordan da:(
(129,283 puan) tarafından
hee ev icin olan wifi
+2 oy
(17,884 puan) tarafından
Ne gerek var ?
(7,431 puan) tarafından
Bence gerek yok ama verenler varmış;)))
+2 oy
(630 puan) tarafından
Telefon numarası çok şahsi bir şey, ben vermem. Burada özel mesaj özelliği var zaten. 
(7,431 puan) tarafından
Aynen
+2 oy
(2,257 puan) tarafından

Yüzünü görmem lazım görmeden vermem :woot:

(2,257 puan) tarafından
He bende yazım yanlışımı dedim bir an. Valla bende yakaladığımı görüyorum :D
(4,912 puan) tarafından
Sevgili Bastet hanım siz buranın mankeni olarak biliniyormussunuz:)hala oylemisiniz :))) sizi gordum de Bı postta masallah dedim valla ben 2 cocukla pert :D
(2,257 puan) tarafından
Estafrullah o nasıl söz kızz ... Boydan olan fotom için söylüyorsan 4-5 kilom var şimdi o fotodan. Pek memnun olmayarak biraz öyleyim desem. :) bir çocuktan sonra kilo alırım dedim ama ölü gelin filmi gibi geziyorum :d
(4,912 puan) tarafından
Valla bende kılo aldım emizirirken verdım bırakınca tkrr aldım. Şimdi vermeye çalışıyorum gitmiyor bu türlü 1 aydır nerdeyse diyetteyim dikkat etmeye çalışıyorum cok az gidiyor
(2,257 puan) tarafından
Öyle oluyor kilo almakta zor ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
+2 oy
(556 puan) tarafından

Asla burdan birine numaramı vermem diyordum ama iki kişiye verdim biri çok çok eski tanıdığım biri burda tesadüf karşılaştık ❣️biride endişelerimi gideren beni sağlık konusunda hep bilgilendiren canımcım❣️

İsmini vermiyorum belki istemez diye Allah ondan bin kere razı olsun.
(7,431 puan) tarafından
Sagolsun;))))
(5,492 puan) tarafından
Hahahahha sensin can❤️
(556 puan) tarafından
❣️❣️❣️❣️❣️
+2 oy
(7,947 puan) tarafından
Yok vermedim :)
(7,431 puan) tarafından
Aferim;)))
(2,184 puan) tarafından
Bana vericen dimi sapığın olacamdaaa
(7,947 puan) tarafından
Sana malım mülküm feda olsun  :D
(2,184 puan) tarafından
Helall yuruuu beee ❤️❤️
(7,947 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
+2 oy
(1,057 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Tevafuk oldu diyeyim bu post.

Bugün birisi birisinin numarasını ben den istedi diyet grubundayız kaç gündür girmiyor merak ettik dedi ben de dedim vermem zaten biz görüşüyoruz konuşuyoruz.beni tanıyor dedi. Vermedim diye de kendisine niye kızıyorsun diye söyledi hâlbuki kizmadım. Bir çok kişiyi seviyorum bir çok kişinin numarası var fakat kimsenin numarasını asla kimseye vermem. 

Burda ilk numarami verdiğim kişi İkbal gerçek hayatta görüştük. 
Selim'in annesi var onunla da gerçek hayatta görüştük. 

Onun haricinde dini wp grubumuz var. Benle âlâkalı bir durumdan mütevellit değil dinimiz ile âlâkalı bilgilerden istifade etmek için veriyorlar. Bir çok kişinin numarası öylelikle var. 

(7,431 puan) tarafından
Dogru olanı yapmışsın
(2,184 puan) tarafından
Seviliyorsun bayannnn❤️
(7,431 puan) tarafından
Bayan denmez ;)) kadin denir
(2,184 puan) tarafından
Hocammm diyim daha iyii ❤️☺️
(1,057 puan) tarafından
Duâ et karı bayanı demedi Şekerkiz yüzünden gülemez oldum
(2,184 puan) tarafından
Karı bayanı diyecektim valla sjsjjsjs

Neden ki sjsjsjjsjs
(1,057 puan) tarafından
Gülme veya üzgün yada sürat emojisi göz burun ağız çizmek vs günah yâ ondan hani yaratmak Allah'a mahsus biz resim çizerken onlar biz den Hakk isteyecek yâ bir haftadır emoji kullanmıyorum kız hayra vesile oldu
(2,184 puan) tarafından
Ciddi misin aaa o yorumu gördüm cevabı görmedim
(1,057 puan) tarafından
Evet aslında orada çok güzel bir diyalog geçmişti de postu kapattığı için görünmüyor
(189 puan) tarafından
Dini grup derken bende böyle ev hanımların olduğu bı grup arayışı içerisindeyim kimseye bağlı olmayan
(1,057 puan) tarafından
Hiç bir cemaate ve siyasi oluşuma bağlı değilim. Gönülden tüm Allâh dostlarını seviyorum.

Süleymanlı Kur'an kursunda talebelik yaptım. Annem vefat ettiği için kurstan hanım hoca olmadım fakat açıktan yüzyüze imam hatip lisesi okuyarak diyanetten Kur'ân Kursu hocası oldum. Evlenmeden üç sene hocalık yaptım. Evlenince iki sene haftada iki gün okullu talebelere Mahmud Efendi cemaatinde kıraat dersleri verdim. Şimdi evimizin üst katını sohbet meclisi yaptık dört beş ay kadar sürdü oğlum aşırı derecede astım atağı tetiklediği için ise faaliyetleri yaza erteledik. Grubun linkini atarım. Şuan mesaj kısmını grubun kapalı  bazen günlük bazen ise haftalık şeklinde çekilecek zikir anketi açıyorum bu tamamiyle benim vaktime bağlı bazen çocukla ilgilenmekten gruba anket açamıyorum.
(1,057 puan) tarafından
Ara ara evliyaullâhların güzel sözlerini paylaşıyorum fakat hep aynı Veli'nin sözlerini paylaşıp sabit kalmıyorum yani cemaate tarikata bağlı değilim.
(51,324 puan) tarafından
iyi bari surda tek cümle de adim geçmiş ☺️ dün sana resim atacaktim unuttum
(1,057 puan) tarafından
İkbal yâ yicem seni at resmi hemen
önce (4,672 puan) tarafından
Numara verip almam desende olurmuş. Aranızda yaşanan olayı buraya yazmaya gerek varmıydı gerçekten
önce (6,714 puan) tarafından
Aynen öyle bide ilk başta isim yazdın sonra niye isimleri kaldırdın sevalin iyi niyetinden şüphen mi vardı diyet grubundaki kzlar merak etmiş sormuş sevale sen nurayla yakınsın bı sorsana diye bunu burda paylasmandaki sebebi bı aciklasana cidden merak içindeyim
önce (1,057 puan) tarafından
Olay sahibine yazdığımda linkini attım yazdım arkandan dedikodu yapıyorum gibi düşünme diye oda ayni senin gibi gerek var mıydı yazmaya dedi. Şimdi tâbi bunu dediğimi yazdığım içinde aynısını diyebilir.
Kullanıcı adlarıyla birlikte yazdım sonra rahatsız olduğu için isimleri sildim yorumuda sileyim dedim bir şey demedi o sebeple yorum duruyor.

Şimdi aradan teee bir hafta geçmiş anlık bir şey olsa tamam müdahil olmanı anlarım da şimdi ben de diyeyim öyleyse bu kadar vakit sonra yazmaya ne gerek var diye. Bak sen de gerekli görmüşsün ki yorum yapıyorsun değil mi ?

Ben de o an gerekli görmüşüm tevafuk diye düşünemeden yazmışım.
Hanımlar sizin diğer nickleriniz veyahut isimleriniz ney şuan olay hakkında konuşup da mi geldiniz yoksa olur mu öyle şey nick'li yani yorumda adın yazsa hadi bildirim geldi de geldin diyeceğim de yoksun yani yorumlarda aynı anda yazmanız tuhaf.
Seval hesabını silmiş, sordum ordan konu açıldı Hafsa ben bu arada
Yeni haberimiz oldu bizim evet ben Hümeyra Seval bunu kafasına taktı ve çok üzüldü sebebini bizim israrimiz üstüne söyledi ve senin böyle bişey yapman ekstra şoka ugratti bunu burda niye paylaşıyorsun onu anlamaya çalışıyorum
Diyet gurubunda soran arkadaşlar bı yazın kimi merak ettiniz kimden nuraya soramasini istediniz
Burda sevali milletin numarası peşindeymis gibi lanse etmen çok yanlış
Ben öyle bir şey lanse etmedim her neyse daha fazla yazmayacağım
Bu sebep ile mi silmiş
Yazma bencede sen böyle cahillik yapacak biri değildin bide yazacağını yazdıktan sonra sevale bak senin hakkında böyle şeyler yazdım diye ss atman ne kadar doğru yazmadan sorman gerekmezmiydi
Bu olaydan sonra silmiş ama bu sebeplemi bilmiyorum. Ama çok kırılmış bu konuda onu biliyorum. Yazmazdım normalde dediğin gibi geçmiş gitmiş bir konu sadece şuna takıldım ben, yaptığın doğru sormadan numara verilmez zaten ama rızası olmadan aranızda geçen bir diyaloğu buraya yazmakta doğru değil. Rızası olmadan numara verilmiyorsa, rızası olmadan ismi de burda geçmemeli o yüzden yazma gereği duydum :)
Aynen öyle
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Ben bir kişiye numaramı verdim msjlasiyiruz konuşuruz iyikide tanımışım 
(7,431 puan) tarafından
Güvenip vermişsin;)))
(9,916 puan) tarafından
Oda verdi numarasını oda kendi halinde bende oyke
(7,431 puan) tarafından
Güzelmiş;)) yakın mı sehirler
(9,916 puan) tarafından
Maalesef uzak ama İnşaAllah birgün görüşürüz bakalım
(7,431 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(2,066 puan) tarafından

Evet verdim verdik  ve şuan çok güzel bir arkadaşlığımız var iyi ki tanışmışım<3   ve burda yine bir kaç kişi dha var onlarla     numara falan  istemedik   burdan  yorumlardan konuşuyoruz ama enerjilerini seviyorum    hem telefon ile görüştüğüm arkadaşlarımın ve buradakilerinde 

(7,431 puan) tarafından
Evet günlük hayatta bulamadığımız dostluğu burda yaşıyoruz bazen
(2,066 puan) tarafından
Evet   ve iyiki tanımışım diyorum
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Evet verdim numaramı, aynı hastane ve ayni doktora kontrolle gidiyorduk burada o doktoru sorunca tanıştık Instagram'da konuştuk  sonra numaramız verdik o hesabını sildi burada değil artık bende bir ara silmiştim geri geldim :))
(7,431 puan) tarafından
Giden geliyor zaten
(3,927 puan) tarafından
Kesinlikle öyle :))
0 oy
(12,533 puan) tarafından

Benim burdan görüştüğüm 3 kişi vardı biri terletti bizi :D ama diğer ikisiyle 5 yıl olcak hala konuşuyoruz whatsaptan.

(7,431 puan) tarafından
Ooo baya eski dost
0 oy
(4,087 puan) tarafından
Kimsenin bende benim de kimsede yok numaram ...
(7,431 puan) tarafından
Aynı ben;))))
(4,087 puan) tarafından
Burdan yazıyorum sadece :)
0 oy
(4,672 puan) tarafından
Verdim bir çok kişide numaram var bazıları hayal kırıklığı oldu değil numara vermek günahını bile vermeyeceğin insanlar 

Ama bazılarına iyiki vermişim iyiki tanımışım ve iyiki hala hayatımdalar ❤️
(7,431 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Burada tanışıp oluşturduğumuz bir grup var hepsi çok kaliteli aklı başında insanlar,güvendikten sonra verilir tabiki neden verilmesin. Bir tanesiyle de yüz yüze görüştük 2 defa ama diğerleriyle nasip olmadı daha inşallah olur aminn :D 
(7,431 puan) tarafından
O grupta ne dedikodular döner:))
(7,208 puan) tarafından
Yok dedikodu yapmıyoruz daha faydalı şeyler öneriyoruz birbirimize:)
(7,431 puan) tarafından
Güzelmiş;))
0 oy
(8,661 puan) tarafından
Birinde var numaram sorun yaşamadım ben kendisi ıyı biri 
(7,431 puan) tarafından
Ne güzel işte
0 oy
(1,844 puan) tarafından
Bir kişi var 
(7,431 puan) tarafından
Kim ;))))
(1,844 puan) tarafından
Şirin
(7,431 puan) tarafından
Ayy çok şirin:D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 133 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
51 cevap 470 göst.
12 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,529 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,771 göst.

408,336 soru

12,267,618 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...