+1 oy
54 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,953 puan) tarafından
30 haftalık tekme atar ama ben elimi karnıma koydum mu duruyor elimi çektiğim gibi yine vuruyor kızım öyle değildi elimi dokunsam daha sert vururdu okşasam karnımı vururdu ışık tutsam vururdu 

Ama bu yok tersine elimi hafif bırakıyorum anlamasın diye ama anlıyor yine vurmuyor az önce tekme atıyordu elimi hafif getirdim karnıma birazcık boşluk bıraktım ama anladı yine vurma kesti ne ettim etmedim okşadım bile yok ama bıraktım yapmayı elimi çektim yine vurmaya devam etti 

Bu normal mi yaa hiç istemiyor dokunmami acaba sevmiyor mu beni diye düşünüyorum 

Niye acaba sizin bebekler karninizda böyle yaptı mı ben ilk gebeligimde gördüğüm bunda görmeyince değişik oluyor alişkin değilim alişamiyorum da

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Kız seni neden sevmesin bebek ☺️

Benim kizim da öyleydi aynı. Ama beni seviyor yani ☺️
önce (1,953 puan) tarafından
Ne bilim dokununca vurmuyor bende artık sevmiyor diye düşünüyorum kızım ne güzel vuruyordu hep çok video cekmişlogim bile var bunda değil video bir elimi dokunup vurmuşlugu yok
-Reklam-
0 oy
önce (2,991 puan) tarafından
Dün akşam lohusalıkta sinir olduğum saçma bir şey aklıma gelmişti sen de onun gibi olmuşsun kız niye sevmesin her hamilelik farklıdır yani bence farklı bir anlamı yok. Yani bazısı çok hareketlidir bazısı yavaştır onun gibi bir şey bence
önce (1,953 puan) tarafından
Haklısın olabilir ama kızım dokununca vururdu eşim dokunurda kız kardeşim dokunurdu hep vururdu ama bu bebeğim tersine biri dokunsa asla vurmaz değil bana eşim bile dokunsa vurmuyor bende öyle düşünüyorum
0 oy
önce (127,107 puan) tarafından
şoyle dusun gelicem yanina sana taam tokat atacakken sen benum elimi tutuyosun boyle bisi oste
0 oy
önce (1,340 puan) tarafından
Ay Allah iyiliğini versin ☺️ öyle düşünme seviyodur seni ve hep sevicek ☺️ bnm bebe de pek hareketli bi bebek değil ama salavat çekiyorum elimi üstüne katıyorum o zaman hareket hissediyorum azda olsa 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 688 göst.
7 Haziran 2022 Aile kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
0 oy
4 cevap 74 göst.
0 oy
2 cevap 112 göst.
28 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tuqcee1 (350 puan) tarafından soruldu

407,857 soru

12,244,459 cevap

37,046 kullanıcı

...