+1 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (555 puan) tarafından
Dün.dogum günümdü bütün gün bekledim bi doğum günün kutlu olsun demedi.hediye falan şu tarafta kalsın. Akşam en son gelmiş sende bugün bu haller var falan dedi bende naza çektim işte anlar diye başladı sen çok geziyon bi daha çıkma gezmeye ne alaka ne diyon dedim .kişi kendinden bilir işi dedim.neyse yattım baktım sabah hala tripli bende dedim ki dün doğum günümduya bi gzuel laf bekledim dedim 

.a unutmuşum işte çok çalışıyom falan dedi.bugunde hastayım cart curt yaptı hastaneye gitti ben hala bekliyorum ki bi pasta bi bisey yapacak falan yok.geldi yattı daha yeni kalktı bide hastaymış benle ugrasamazmis çok konusuyomusum falan.e haksizmiyim yani hediyeyi falan geçtim bi gzuel söz söylemek çok mu zor

5 Cevaplar

0 oy
(11,818 puan) tarafından
Olmaz ise olmuyor bacım.uate çıkmak isteyen çıkıyor.kendi kusurunun farkında laf ile üste çıkmaya çalışıyor cunku bu erkek milletine özür dilerim demek zor bacım zor
(555 puan) tarafından
Valla ya bu kadar mı zor .bide 4 gün önce falandı bi doğum günümün lafı geçti yani biliyordu ama işte laf anlatamiyosun
(11,818 puan) tarafından
Anlatamazsin
(555 puan) tarafından
Nasil bi yol izlesem konuşmak bile istemiyorum
(11,818 puan) tarafından
Konuşmaya uğraşma ciddi şekilde diyorum .
(555 puan) tarafından
Öyle yapcam mecbur
-Reklam-
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Ola bilir canim insanlik hali. Ben olsam boşuna huzursuzluk cikarmazdim
(555 puan) tarafından
Kendi çıkardı canım ben bi tepki vermemiştim
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Al bi pasta kendi kendine kutla onun gözü önünde belki başına taş düşer :D
(555 puan) tarafından
Gidip kafede tek başıma küçük bi pasta uflicektim anksiyetem tuttu :D
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Unutabilir hak veriyorum ama hatırlayınca telafi etmesi lazım etmiyorsa karşılığını görmez 
(555 puan) tarafından
Taamm unutabilir ama  dediğin gibi telafi edebilir onu bile yapmiyor
0 oy
(850 puan) tarafından
Erkeklerle ne zaman taraf değiştirdik bilmiyorum ama kadınlardan çok trip atar hale geldiler. Birde zeytinyağı gibi üste çıkıyolar
(555 puan) tarafından
Bende dedim hem suçlusun hemde kari gibi Trip atıyosun dedim napim:D
(850 puan) tarafından
Hahahah ağzına sağlık iyi demişsin :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 120 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 50 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 682 göst.
+1 oy
10 cevap 281 göst.

408,337 soru

12,267,546 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...