+4 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (20,455 puan) tarafından
Tam bi hafta önce başlıyor sinir bitene kadar devam ediyor kızıyorum bağrıyorum ağlıyorum hatta biri bana baksın ne bakıyosun diyorum jdjdjdj ay gülüyorum ama sinirden bu dönemim benim çok zor geçiyo mesela oğluma şapka almıştım geçen bugün onu markette atmış gittik bulduk :/ sinirlendim kızdım marketteki kız oğluma lan dedi onada kızdım djdjjdjd eşim dün sarıldı yaklaşmak istedi onunda kalbini kırdım halen bana tripli :D papatya çayı aldım kendime djfndj sizin nasıl geçiyor böyle kafayı bozdum dercesinemi djdjdj

18 Cevaplar

+1 oy
(7,209 puan) tarafından
Bu kadar değil ama bir stres hali oluyor bende de:D 
(20,455 puan) tarafından
:D benim çok kötü yaaa utanan emojiii
-Reklam-
+1 oy
(15,634 puan) tarafından
Ay vallahi aynı durumdayiz. Sebebini bilmeme rağmen sağa sola kocama saldırıyorum. Benimki hastalik boyutunda sanki. Emzirmeyi bırakayım hemen gidip bir destek alacağim bununla alakalı. 
(20,455 puan) tarafından
Benimde gitmem lazım aslında şaka bi yana iyi değil ya zararlı çabucak kızıp sinirleniyorum
(15,634 puan) tarafından
Benim birde sancim çok fazla oluyor. Doğum yaparken sancılarımi hiç hissetmiyordum. Regl dönemindeki sancılarımin fazla olmasından dolayı o sancilar bana normal geliyormuş. Doktor öyle demişti.
(574 puan) tarafından
Bende almayı düşündüm bir ara. Var mı çevrenizde destek alıp fayda gören
(15,634 puan) tarafından
Hiç duymadım alani ama vardır mutlaka. İnsanlar genelde böyle durumları paylaşmayı tercih etmiyorlar. Malum bizim millet psikoloğa gitmeyi ayipliyor.
+1 oy
(4,092 puan) tarafından

Ay yok benim böyle şeylerim :)  Bu postu görünce eşim çok iyi durumda demek ki diye düşündüm :D Bende ilk gün çok ağrı oluyor o modumu düşürüyor ama onun dışında bir değişim söz konusu değil...

(4,092 puan) tarafından
Canım valla adamlara da günah ya . Bizim işimiz kolay demiyorum tabi ki ama onların  çok daha zor.  Akşama kadar çalış eve gel dinlenmek için bu sefer de biz başlıyoruz:)
(20,455 puan) tarafından
:D aynısını dedi valla ama elimde değil gı napim
(4,092 puan) tarafından
Elinde olmaması ayrı tabi ki ama valla 1 haftadır empati yapıyorum ve bu kanıya vardım yazık onlara da valla :) adamlara dinlenme fırsatı bile vermiyoruz:-)
(20,455 puan) tarafından
Bencede çok doğru :)
(4,092 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️⚘️
+1 oy
(562 puan) tarafından
4 ekimden beri regl gibiyim pimi çekilmiş bombayım bazen 
(20,455 puan) tarafından
Merhaba ben naber :D
+1 oy
(2,193 puan) tarafından
Huysuz sinirli alingan ne dersen var :D ama kimseye karışmam tüm hıncım eşimden çıkar 
(20,455 puan) tarafından
:D yazık bu adamlara yaa
(2,193 puan) tarafından
Banane  2 3 gün dayansın ne olacak
(20,455 puan) tarafından
:D ay benimki küs benle ama umrumda değil film izliycem mısır patlatcam
(2,193 puan) tarafından
Ahahahhaah benimki küsse bile gider musallat olurum neden özür dilemiyon barişmiyon diye sjsjsj
(20,455 puan) tarafından
Ay aynı ben küs olunca durumlarıma kalp koymuyo kızdım bugün djjdjdjdj
+1 oy
(874 puan) tarafından
Aynı aynı bende öyledim. Doktora gittim hatta bu kadar sinir normal değil diye. Ya bu sinir bana zarar verecekti ya o sinir anında ben istemeden birine(eşime) zarar verecektim :) 
(20,455 puan) tarafından
Yok öyle zarar verme boyutunda değilde sinirliyim kalp kırıyorum kızıyorum bağırıp kavga çıkarıyorum :/
(874 puan) tarafından
Senin yine iyiymiş. Benim bişeyler kırasım geliyodu ya da avaz avaz bağırınca sakinliyodum :)
(20,455 puan) tarafından
Yok canım o kadar değil bebelerim var korkar üzülür ❤️
+1 oy
(793 puan) tarafından

Valla çok sinirliyim . Ulaşa da tahammul etmekte çok zorlanıyorum :D 1 hafta önceden başlıyor zaten . Eşime de çok sert davranırım kimse bana yaklaşmaz :D 

(20,455 puan) tarafından
:D ayça sen benmisin yavrim valla tükendim bebeler yatsın bi film izleyim kendime gelim ne zaman düzelecez baba mezara girincemi
(793 puan) tarafından
Benim aşkım ❤️ bugün kızılcık şerbo var Ulaşı öğle uykusunu uyutmadım gece uyusun diye :D uyursa dizimi izliycem bende karnım fena :/
(20,455 puan) tarafından
Bende yalıçapkını izliyodum iyce cozuttular bugün film izlicem inşallah uyurlar aşkooo
(793 puan) tarafından
Aman fragmanı ne öyle be iyice içine etmişler valla izlenecek gibi değil .

Ayy hadi inşallah
(20,455 puan) tarafından
Aynen ya saçmaladılar bitsede kurtulsak
+1 oy
(1,871 puan) tarafından

Bende çok sinirli , bagiran , kafamda kurarım herseyi ve çok ağlarım ve iki üç gun basiminyastotan kaldıramam midem bulanır ay dönemim yaklaşıyor gene :(

(20,455 puan) tarafından
Valla zor bi dönem oluyo Allah yardımcımız olsun :/
+1 oy
(574 puan) tarafından
Ruhsal olarak çok zor geçiyor. Ben içe dönük bir insanım. Kolay kolay kızmam kırmaktan korkarım. O yüzden kendime yapıyorum ne yapıyorsam...
(20,455 puan) tarafından
Ah canım oda kötü aslında :(
(574 puan) tarafından
Kendim çok yıpranıyorum. Depremi yaşadıktan sonra nedense zor geçiyor regl öncesi. Deprem öncesi bu kadar zor geçmiyordu
+1 oy
(1,330 puan) tarafından

Hamileliğin en güzel yanlarından biri adet olmamak :D ama olunca bnm bağırsaklara kadar vuran şiddetlinağrım oluyor basenlerime kadar hatta canım tatlı ister ve duygusal oluyorum ben

(20,455 puan) tarafından
:))) kaç aylık kıZzz
(1,330 puan) tarafından
21+4 olucaz bu gece itibariyle kaç aylık oluyo yani kafam karışıyor ay hesabında sjjsj
+1 oy
(7,452 puan) tarafından

Sahi nasıl duyguydu regl olmak :D aylardır olmadığım için unuttum:D

(20,455 puan) tarafından
Hamişmisin kız sen
(7,452 puan) tarafından
Gecen sene hamileydim olmadim.dogum yaptım yine olamadım. Lohusalik dönemini saymazsak regl olmayı unuttum :D
+1 oy
(567 puan) tarafından
Bazen evliliğimizi gözden geçirmek zorunda kalıyoruz. :D
(20,455 puan) tarafından
:D aman yaa bişi olmaz
(567 puan) tarafından
Öyle, olsaydı 3 buçuk senede olurdu.. Hala boşanamadık :D şaka bir yana şükür seviyoruz birbirimizi
(20,455 puan) tarafından
Bizde döndük boşanmanın eşiğinden şükür geçti o günler şimdi abisi boşanıyo çok pişman olurlar öyle kolay değil diyo gerçekten zor günler geçirdik bizde babam aldı boşancaksın dedi vermedi beni süründürdü bunu :)
(567 puan) tarafından
Baban en doğru olanı yapmış. Arkanda birinin olması seni güçlü kılar. Benimde arkamda biri olsaydı belki kıramazlardı. Gerçi ben kendi başıma da hallediyorum... Bizde çok kırdk birbirimizi. Özellikle ailesi yüzünden çok evliliğimiz etkilendi.
+1 oy
(6,221 puan) tarafından
Oooo senin kdr değil sadece agresif oluyorum elimden geldiğince çevreme yansitmamaya çalışıyorum çikolata falan iyi geliyor bana
(20,455 puan) tarafından
:D ay beterin beteri varmış kız demeekki
+1 oy
(3,843 puan) tarafından

Bende aynı oluyor :'( şu an 2 ay gecikmem var gerisini sen düşün..

(20,455 puan) tarafından
Allaaaaah :D
(3,843 puan) tarafından
Hiç iyi şeyler yok başımda bu aralar
(20,455 puan) tarafından
Noldu aşkom yine :(
(3,843 puan) tarafından
Öyle abla her zamanki şeyler
+1 oy
(4,178 puan) tarafından
Benim 2 gun öncesinde başım ağrıyor ben gerçekten ilaçla bile kısa süreli çözüm oluyor yüzüme vuruyor agri resmen o aralıkta bitkin yorgun üzgün oluyorum bu aralıkta sinir esigim düşüyor 

Reglim baslayinca normale dönüyorum bir gevseme rahatlama geliyor bana
+1 oy
(7,949 puan) tarafından
Bende de tam tersi daha neşeli oluyorum. Millet gider Mersine ben giderim tersine :))
+1 oy
(3,339 puan) tarafından
Yaa bana hiç öyle şeyler olmuyordu son 1 yıldır aynı anlattığın gibiyim

Hatta böyle olduğunu söyleyenlere inanmazdım 
+1 oy
(361 puan) tarafından
Valla fazlası var eksiği yok hamile kalınca eşim ohh artık regl olmiycan demi demişti ona bile gına a gelmişti

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 508 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 395 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Annesinin kuzusu09 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 156 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 322 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,406 soru

12,270,341 cevap

37,574 kullanıcı

Kategoriler

...