+2 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Az da koysam çokta koysam asla köpük yapmıyor makinem Samsung marka bilgisi olan varmı 

11 Cevaplar

+1 oy
(7,921 puan) tarafından

Deterjani değiştirmeyi denedinizmi

(64 puan) tarafından
Evet hemde kaç defa durum aynı
-Reklam-
+1 oy
(297 puan) tarafından
Deterjanın üretimi çok eski ise kopurme yapmayabilir bazi marketler rafda ürünleri çok tutuyor 
(64 puan) tarafından
Olabilir
+1 oy
tarafından
Benimkide aynı gıcık oluyorum hiç güzel yıkamiyor Samsung ile âlâkalı bu şikayetler maalesef çok var
+1 oy
(555 puan) tarafından
Bende yeni aldım makina profilo Benimkide aynı 
+1 oy
(4,866 puan) tarafından
Samsung değil ama ablamın makina Samsung onunda köpük yapmıyordu az çamaşır koymayı denedi o zaman köpürdü dene istersen hacminden biraz daha az 
(64 puan) tarafından
Onuda denedim ama sonuçta her seferinde az çamaşır da atamam bilmiyorum çok sinir bozucu
+1 oy
(711 puan) tarafından
Yeni makinelerin hepsi su tasarruflu olduğu için az suyla yıkıyor doğal olarak köpürme yapmıyor durulama programında yıkarsan yada makine su alırken sende dışatdan su eklersen köpürür
(64 puan) tarafından
Denedim ama olmadı maalesef
0 oy
(340 puan) tarafından
Bende ne kadar çok koysam asla kupurtmezdi Arçelik marka yeni olmasına rağmen ama makina ile ilgili bişi değil deterjan ile alakalı çünkü bı sürü bilindik marka denedim olmadı en son renax in çamaşır deterjanıni aldım ilk defa görmüştüm deniyeyim dedim hemde baya uygundu ay bı çay bardagini duldurmuyorum ona rağmen o kadar kupurtuyor ki inanamassin bence bi dene sende sasiracaksin 
(64 puan) tarafından
Teşekkür ederim bı deneyeyim
0 oy
(476 puan) tarafından
Sentetik deterjanlar pek ıyı köpürmez zaten
0 oy
tarafından
Ay ben hic karsisina gecik kopurdumu diye bskmiyorum acaba benimki dd minkopurmuyo ku aklima kurt dudurdun bak 
(64 puan) tarafından
köpük olmayınca saniki temiz olmuyor gibi
0 oy
(1,665 puan) tarafından
Aklına gelicek bütün toz ve sıvıları denedim ama cok az köpürüyo bunun için servis bile çagırdım ama onların dediği akıllı makina artık köpük beklmeyin zaten köpüren makinalarr iyi değil falan dedi hiç inanasım gelmedi o ayrı , bende köpüklenmeyince yıkanmıyo gibi geliyo ama yapacak bişey benimkidr aynı samsung
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Bizim samsung yarım yük atarım bol köpük olur bingonun sivi deterjan kullanıyoruz çok doldurunca köpük olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 89 göst.
9 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Nalan Albayrak (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 289 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde Bebegimm (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.