+1 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (96 puan) tarafından
Hayırlı akşamlar Herkese kızlar Nasılsınız iyisinizdir Neler yapıyorsunuz ne var ne yok Canım sıkıldı Burda biraz yazayım sohbet edelim dedim Kızlar Yılbaşında neler yapacaksınız Biz malum kutlama sevmeyiz yapmayız ama çocuklarım için bisiler yapmaya çalışacam Durumumda yok ama Çocuklarım için bisilerr hazirlicam Onlara Kek tarzı seviyorlar sadece kek mısır patlatcam Onlara Hemen Alınmayın Çocuklar için Diyip kendinize hazırlık yapıyorsunuz gibisinden yazmayın Lütfen Rica ediyorum:))

9 Cevaplar

+18 oy
(5,402 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çocuklara gavurların dini bayramını öğretip, güzel gösterip sevdirmeyelim. Zira her yer ışıl ışıl süslenmiş ama Müslümanların üzerine kara bulut gibi çöktüler. Ne namus ne ırz bıraktılar. Bugun onların kapısını çalan kafir yarın bizim kapımızı çalacak. O kafileri ve bayramlarini sevimli gostermeyin Allah rızası için. 
(5,402 puan) tarafından
Gerçekten üzüldüğüm için yazıyorum, körü körüne gidiyorlar o gavurların yoluna :(
(190 puan) tarafından
Valla yılbaşı gecesi 10 rekat namaz var bende onu kılcam çocuklarımla
(5,402 puan) tarafından
20 rekat her rekatta 1 ihlas okunan namaz değil mi 10 selamla kılınır
(2,169 puan) tarafından
Gittiğimiz her yerde yılbaşı ağacı var kızım görüyor, birinin evine gittik orda avm gittik orda dişçiye gittik orda hastaneye git orda her yerde süslemeler... Kızım tutturmuş bizde böyle süslü ağaç alalım diye. Ben doğrusunu anlatsamda özenmekten geri durmuyor. Gerçekten bununla nasıl baş edilir bilemiyorum.
(190 puan) tarafından
Yok bu 10 rekat akşamla yatsinın arasında kılınıyor 2 2 kılcan her rekatta bi fatiha bi kafirun 3 ihlas okunuyor
-Reklam-
+6 oy
(95 puan) tarafından
Hemen anlatayım... 

Üç ayların başlangıcı olduğundan hoşgeldin üç aylar ve recep şaban ve ramazan yazılı bir pano hazırlıycam ilgili çekmeleri için ışıklar çiçekler balonlarda olacak tabi sonra o akşam ailecek namaz kılıp kuran okuyup dua edeceğiz ama hep beraber ailecek. Gündüzüne de oruç tutacagız inşallah. Birbirimize dini bir kaç da soru sorarız yarışma gibi . Elimizden geldikce
(5,402 puan) tarafından
Hay MasaAllah Rabbim evlatlarını esirgesin.
(95 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
+2 oy
(27 puan) tarafından
Haah bide sen kalmıştın bacım senide linclemek çok isterdim edebim el vermiyo artık ....çocuk ne anlar yılbaşı ne attın bacım sende 
+2 oy
(562 puan) tarafından
31 Aralık mekkenin fethi biliyorsundur zaten siz yılbaşını kutlamıyormuşsunuz en güzeli yine pastanı böreğini yap ama niyetin yılbaşı değilde mekkenin fethi olsun ailecek bi iki güzel sohbet ederseniz cocuklara daha faydalı olur canım bu benim fikrim 
+1 oy
(793 puan) tarafından

Ayy valla şimdi anlatsam linç yiyeceğim :D 

(793 puan) tarafından
Hayır o bendim ama fotoğrafın o kısmını kesmeme rağmen bazılarının dikkatini çekmemesine rağmen fake hesap açıp orada bir içki olduğunu söyleyenlerin çoğu aynı kişilerdi .
(2,169 puan) tarafından
Ben o postlara hiç yorum yaptığımı hatırlamıyorum çünkü yapmadım senin postuna direk yapmışımdır. Ben kaos yaratacak şeylere yorum yapsamda kavgacı bir dille yazmam ya
(96 puan) tarafından
Balkaymak ilk yazdığı uzun mesajı bana mı dedin idile mi anlamadım ki kız valla kaç kere okudum okuya okuya anlamadım yani bana mı dedin yoksa idilemi veya başkasına mi anlamadım:/
(793 puan) tarafından
Bana dedi
(96 puan) tarafından
He  bende kaç kere okuyorum bana diyo sandım valla:D
+1 oy
tarafından

Ya zaten aynı bizde öyle yaparız yaptığımızı da yicez yani kutlama çok başka bsey zaten :)

(96 puan) tarafından
Kutlama başka bişey de Ama Çocuklarımız için bisiler hazirlicam dicekler kutlama mi yapıyorsunuz diye sonra linç yiyecem belli
tarafından
Yok ya sanmam niye linclesinler ve kimseyi ilgilendirmez herkesin kendi hayatı
(96 puan) tarafından
Evet kendi hayatı ama burda bazıları çoğu yorumları görüyorum çok lincleyenler oluyor ondan dedim ben 4 senedir burdayım 4 senedir ne lincler gördüm :D
+1 oy
(3,935 puan) tarafından

Biz bu sene evdeyiz, geçen sene annemlerdeydik :)) yemek şuan aklımda yok, bende oğlum için mısır patlaticam kendimiz içinse  bende kalsn şimdi yazsam uyarı verirler :)

(96 puan) tarafından
Aynen uyarı verirler genelde öyleler uyarı veriyor lar
(3,935 puan) tarafından
Versinler ne denir ki. Çocuklar seviyor bu günleri onlar için güzel oluyor.
0 oy
tarafından

Planlarımı anlatsam gavurun önde gideni olurum:D

(96 puan) tarafından
:D Dimi ya
0 oy
(32 puan) tarafından
31 Aralık akşamı önce kayınvalidemgilde toplancaz akşam yemeği Faslı bitince biraz daha otururuz oğlumun uykusu saati gelince onu uyutup her zaman gittigimiz meyhaneye gecicez sonrası nasıl ilerler bilmiyorum sabaha karşı anca döneriz heralde eve bizde plan böyle şimdilik 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 177 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,492 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 218 göst.
4 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Ysfpnr (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 549 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 719 göst.