+4 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (2,451 puan) tarafından
Kocamdan altın küpe istiyorum on bin lira altı fiyatlarını sormuştuk. Sürekli bir bahane buluyor almamak için. Ben sürekli birşey isteyen biri değilim lükse kaçmam sürekli ihtiyaç da çıkarmam ev eşyası konusunda da . Şu an misafirim gelse doğru düzgün yemek tabağım yok kenarları hep kırıldı. Tamam bir dahaki ay alalim dedi. Bu akşam küpe konusunu açtım. Kendi paranla al dedi. Başka ihtiyaçlar aldım bu ay alamam dedi yemek takımı için de herhalde aynısını diyecek. Ben sürekli bu sorunları yaşamaktan bıktım. Baba evine gideceğim aklını başına alsın diye. Çünkü sürekli kavga kavga kızım da kötü etkileniyor

26 Cevaplar

+10 oy
(691 puan) tarafından
Bı küpe için küsüp gidedkmisin yani çok çocukça gerçekten ben eşimin ihtiyaci var diye yüzüklerimi satmıştım gerek varmı bunun için kalp kırmaya 
tarafından
Bence mesele küpe değil . Eşini alistirmis harcama yapmayınca eşi de harcama yapmak istemiyor ona
-Reklam-
+6 oy
(4,746 puan) tarafından
Gerçekten tek derdin küpe ise yuvani terk etmeye değmez ama altta yatan başka meseleler var ise onun için birşey diyemem
+5 oy
(1,342 puan) tarafından
Baba evinde baban alacaksa git tabi
(2,451 puan) tarafından
Babam almak zorunda değil ki ne saçma cevap bu
(1,342 puan) tarafından
O zaman niye baba evine gidiyorsun gittiğin yer su anki yerinden daha iyi olmali. Eşim akıllansin diye gideceğim diyorsun ya akillanmazsa ya işine gelirse madem gittin bosanalim o zaman derse?
(2,451 puan) tarafından
Demez biliyorum
(1,342 puan) tarafından
Eski postlarina baktım da mandalina almayan adam altin küpe alır mı bacım önce mandalinayı avokadoyu aldır altin küpeyi sonra aldirirsin
(2,451 puan) tarafından
Onları aldirdim alacak mecbur başka yolu yok zaten başının etini yerim almazsa
+4 oy
(1,783 puan) tarafından
Kupen yoksa istiyorsanız alibilir bira zaman tanıyın altında pahalı çıkıyor sürekli kim ister eşinin kulanda kupesi parmanda yüzüğü olmasın...

İnanın tuğralı yarim çeyrek altınlı kupelerimi kaybettim  çok üzüldüm alma ben kaybettim dedim biraz zaman geçince kendi aldı kızdı filan ama bu seferde ceyrekli tuğralı küpe aldı takıyorum..

Şimdide alyansimi kaybettim almiyacam diyor...tamam dedim ..telefonunda goedum ekran resmi vardı alyanlarin fiyatlari modelleri...

Zaman tanıyın erkekler hemen algılamıyor görüyorlar yok algilayinca illaki alır... Benimki o kadar sinirlendim sana birşey yok dedi yine kendi kendine aldı 
(2,451 puan) tarafından
Kırk yıl geçse bir kere bile demez senin küpen yok alalim diye
(1,783 puan) tarafından
Taş deil der erkekler hemen anlamasını beklemeyin sabr  ister emek ister niye almasın bak o kadar zarara ugradikki yinede aldı
(2,451 puan) tarafından
O sizin eşiniz. Benimki cimri maalesef
(1,783 puan) tarafından
Cimride olsa mendeburda olsa bı yerde anlar bak siz biraz sabredin beni dinleyin siz ustelerseniz alcak olsada almaz ne kadın ne erkekboyledir bu işler az sabr almiyon deyip yuklenirsen adam kaçar bak goruyosun altinda artıyor dur bakalım onun ne hesabı var...
+4 oy
(6,941 puan) tarafından
Evcilik değilki bu küstüm oynamıyorum diyip baba evine gidilsin 
+4 oy
(10,302 puan) tarafından
Bir küpe için küsüp baba evine gideceksen heee :D olamadık şoyle hanım :D ben maddiyat için kavga çıkarıp kusmeyi doğru bulmuyorum. Varsa birlikte yeriz yoksa birlikte aç kalırız. İhtiyaçlarimiz varsa öncelik onemlilik sırası yaparız o şekilde ayarlama yapar alırız. Mesela ben bu ay kaban kışlık alışveriş yapmak istedim kendime ama ev dıştan su çekiyordu dış cephe yapıldı para oraya gitti ben elimdekilerle idare ederim sıkıntı yok dedim. Sonuçta çıplak kalmadım ya 
+3 oy
(51,324 puan) tarafından
çalışıyor musunda kendi paran olacak o fazla verecek ki sende artacak kendi paran olacak bu erkekler de çok değişik 
+3 oy
(68 puan) tarafından
Herkes tek derdin kupemi yazmis o kadar sinirlendimki kocanin küpeyi alacak durumu varsa almiyosa bu bir sıkıntı arkadasim demekki afedersin bi tarafına sallamıyor deger vermiyoki almiyo ama yoksa eger adamin gercekten durumu yoksa olsa senden o küpeyi esirgemicekse o zaman farkli o yüzden gidilmez ama herkes direk kupe icin gidilirmi egerki o adamin almaya gucu yetiyo bana keyfi almiyosa birak gitmeyi bosanir bile ha geri geliceksende hic gitme gitmiştin noldu geldin geri dedirtme
(2,451 puan) tarafından
Evet alabilecek durumda almıyor. Zaten alabilecek durumda olmasa istemem
(68 puan) tarafından
Bu konuda sen haklisin o zaman bacim
+2 oy
(129,283 puan) tarafından
kiz arkadasdan kupeye nasi bi gecis yaptin❤️ dur yaa bi kupe 2 tabak icin küsmü hidilir
(2,451 puan) tarafından
Bu böyle devam edecek yoksa aklı başına gelmicek. Korkutmam lazım. Eşim o dilden anlıyor
+1 oy
(17,884 puan) tarafından
Küsüp gidip üç gün sonra geri geleceksen ne anladım bu işten bir küpe için boşanacak değilsin herhalde. 
+1 oy
(2,201 puan) tarafından
Böyle çocuk çocuk hareketlerle evlilik idare edecekseniz lütfen evlenmeyin. 
+1 oy
(3,603 puan) tarafından
Yani canım bunun içinde gitme ya benimde hiç altınım yok olmadida olanında verdim yani kız küsüp gidilmez belki durumu yoktur bende istedim durumumuz yok canım düzelince alırım dedi tamam dedim 
(2,451 puan) tarafından
Durumu var almaya gönlü yok
(3,603 puan) tarafından
Zorlamaninda bir anlamı yok ki canım emin ol içinden gelse sen söylemeden alır gelirdi yani zorlayinca gönülsüz alınca bir anlamı kalmıyor zaten
+1 oy
tarafından
Bunlar için gidilmez bence soncda eşinle mutluysan sıkıntın yoksa bunlar olcak şeyler belki parası o kadar çıkmıyordur köşeye biraz biraz para atarsinz öyle alrsiniz canm bunlar için baba evine gidlmez ona bakarsan benmde yok eşim evimize harcadı hep evimiz güzel olsn dye kira degl kendi evimiz hc altinim kalmadı ama başının etini yemiyorm al al dye alacağını bliyorm köşeye para atıyor öyle alacak bunlar kolay şeyler ya
(2,451 puan) tarafından
Parası var almıyor
+1 oy
(1,102 puan) tarafından
13 senedir memurum maaş alıyorum bir gün olsun altına heves etmedim alipta takayım demedim veya eşim bana niye almadı demedim . kulağımda çelik küpe var çeşit çeşit alır takarım . 

Ama evimde kullandigim yemek takımım evimin eşyası yaşadığım yerin konforu ve güzelliği daha önemlidir benim için. Senin yerinde olsam kenarları kırık olan tabaklarımin yerine yeni tabak alırım küpe yerine .Ayrıca bir küpe içinde babanın evine gidilmez ya bu kadar basit mi evlilik .
(2,451 puan) tarafından
Yemek takımını zaten alacak , küpeyi sen al diyor
+1 oy
(1,107 puan) tarafından
Bu kadar küçük bir şey için baba evine gidecekseniz ben eşiniz olsam hiç dönmemenizi isterim yanlış anlamayın ama burda o kadar kadın varki neler yaşayıp terk edemiyorlar kocalarını tabiki sizin yapınız farklıdır ama bir küpe ve yemek takımı için baba evine gitmek ne bileyim şımarıklık bence maddi durumunuzu bilmiyorum ama ne kadar iyi olursa olsun bu sebepten saçma kusura bakma lütfen 
+1 oy
(370 puan) tarafından
Bi yorumda başının etını yerım yazmışsın aldırana kadar istediğin şey olmak zorunda mı? Hayat böyle kadınlarla zor. Yazdıklarından maddi durumunuzun kötü değilse bile çok ıyı olmadığını anladım. Önceliğin temel ihtiyaçlardan sonra evinin eksiği gediği olsun bence. Ve senın paran varsa nıye almıyorsun? Ayıp değil mi ayrıca para bırıktırıp keyf için ısrarla altın istemek? Evlilikten anladığınız bu mu
(2,451 puan) tarafından
Benim param dediğim de onun bana verdiği para . Onunla kendi ihtiyaçlarımı ve kızımın ihtiyaçlarını alıyorum
(370 puan) tarafından
Bılıyorum birikmiş ki bir miktar kendi paranla al diyor. Yetmezse istersın anlayış gösterilir. Haksızsın bacım
+1 oy
(13,095 puan) tarafından
Geriye dönmek üzere çıktığınız bir kapı olacak yani eviniz. Gözünü bunda korkuttunuz ya daha büyük bir şey yaşanır gerçekten giderseniz ve eşiniz sizi o zaman ciddiye almazsa ne olacak? Oyun mu oynuyorsunuz evliliğiniz üzerinde anne babanız üzülmeyecek mi bu duruma mesela onlara da bunu yansıtmış olacaksınız. Blöf bana göre değil ben kapıyı kapatırsam açmamcıyım.
0 oy
(11,818 puan) tarafından
Kusurabakma da bacım haksizsin.yani devir çok zor.insan tek maaşla gecinemiyor.adam alamam diyor demek ki parası yok daha ne bu üstüne gitmek ? Bu kadar basit şeye de küsüp baba evine gideceksen kusurabakma ama kocan olsam öleceğimi bilsem gelip seni almam kusurabakma.evlilik bu değil.hepimiz geçimi biliyoruz .ben ekmek olmadığını biliyorum evde.alyansimi eline verip git sat eve erzak al dediğimi biliyorum .bir kere de böyle böyle oldu da alyansimi sattık demedim.
(2,451 puan) tarafından
Alabilecek durumda parası var almıyor
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Madem alabilecek durumda o zaman git kendin al ve tak, müsade mi bekliyorsun 
(2,451 puan) tarafından
Nasıl alacagim para eşimde
(3,665 puan) tarafından
Madem var olduğuna inanıyorsun mutfak harçlığı diye fazla fazla iste ay olmadan biriktir al kndine, adamın bütçesi gerçekten varsa olur aksi halde, eşin haklıdır bütçeniz azdır
0 oy
(14,613 puan) tarafından
Ben olsam önce evin ihtiyacını alırım 

Uzun zamandır bileklik istiyordum eşim bir anda aldı belki senin de öyle olur 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 416 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
+3 oy
11 cevap 238 göst.