+1 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
27+5 haftalık hamileyim 2,3 saate yakındır karnımda bı sertleşme var , bugün hem çok ayakta kaldım yoruldum hemde eşime tahammül edemiyorum bugün çok sinir etti beni ağladım hatta, normalde eşimi çok seviyorum çok iyi bir insandır ama hamile kaldığımdan beri tahammül edemiyorum, karnımda bı kasılma bı sertleşme var , bebek hareketlerini hissediyorum ama yinede korkuyorum doğum falan değildir dimi, hastane uzak ve kar çok kötü yağıyor, erken doğum olursa bebeğime bişey olmaz dimi

3 Cevaplar

0 oy
(29,055 puan) tarafından

Sakin olup dinlen kendini kastigin için bebek etkilenmiş devam eder eğer muhakkak git Dr 

(294 puan) tarafından
Evet ilk kez bugün doya doya ağladım, bide çok ayakta kaldım ondandır inşallah, daha çok erken
(29,055 puan) tarafından
Dinlenin elinizden geldikçe kendiniz ve bebeğiniz için üzülmeyin
(294 puan) tarafından
Ôyle yapıcam çok sağol cnm yorumun için
(29,055 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(2,454 puan) tarafından
Ayaklarını uzat dinlen canım hem yorgunluk hem stres tetiklemistir , dinlenince geçer inşallah doğum değildir diye düşünüyorum 
(294 puan) tarafından
İnşallah öyledir daha çok erken çünkü
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Askim dunya yansa sen sadece yattigin yerde  üff diyeceksin bu kadar. Cunku bi canliyi buyutuyosun icinde. Kocayi da kafaya cok takma bunun lohusaligi var o zaman hic gözüne gostermezsin.bebek uykusuzluk hormonlar derken. Uzat ayagini sevdigin film dizi ac veya muzik dinle bebeginle konus.seni ne sakinlestirecekse onu yap
(294 puan) tarafından
Ôyle gerçekten de ama işte elimde olmuyor. Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

408,572 soru

12,276,627 cevap

37,778 kullanıcı

Kategoriler

...