+1 oy
598 göst.
önce Diğer kategorisinde (12,401 puan) tarafından

yorum sizin :P

göremeyenler için YouTubeda "cansu canan özgen aldatmak boşanma sebebi değildir" diye aratabilirsiniz, çıkan ilk shorts u izleyin:P

15 Cevaplar

+2 oy
önce (250 puan) tarafından
Aldatan kendini adam mı sanıyor? 
önce (12,401 puan) tarafından
maalesef
-Reklam-
+1 oy
önce (3,402 puan) tarafından

Görünmüyor bende ya:)

önce (9,287 puan) tarafından
Linki yoruma koy gözdeh iphonelardq gözükmüyor
ayfonumuz yok bizim :p neyse adını yazdım bakın ve linçleyin:)
Saçma sapan adamları alıp konuşturuyorlar bide gerçekten doğru şeyler söylüyor gibi yayınlıyorlar. :) yani başına bişey gelecekse de hakikatten gelir o adamın zaten:D
karısı kendini aldatsa ona teşekkür eder mi acaba
Ee etmesi lazım görüşüne göre:)
+1 oy
önce (28,965 puan) tarafından

Ağzımı bozmim şimdi estağfurullah.

Tipe bak böylelerini konusturduklari icin şer.efsizler de bundan destek alıp normal görüp eşlerine ihanet ediyorlar..
Öylelerini ibrete alem bir yerlerinden asacaksin meydanda bakın bakalım bu kadar rahat konuşuyorlarmi.
eşime dinlettim, şaşkınlıkla dinledi ne diyor bu mal diye
+1 oy
önce (6,849 puan) tarafından
Onlar midesiz olabilir 
ya hadi uçkuruna düşkün bunu söyleyebiliyor da neden bunları böyle yayınlayabiliyorlar. sunucu kadın yerinde olsam, bu cevaptan sonra sizinşe yayın yapmıyorum derdim ben
önce (6,849 puan) tarafından
Oda aynı türün laciverti
+1 oy
önce (2,365 puan) tarafından
Bı söze bakarım söz mü diye bı de söyleyene bakarım adam mı diye..
nasıl ünlü olurum diye düşünmekten adam kalmadı zaten
0 oy
önce (206 puan) tarafından
Dine aykırı yorumlamış 

Diyecek çok şey varda gerek yok

Agzi olan konusuyor
bi de bunu savunma yapacak tipler var, maalesef
0 oy
önce (825 puan) tarafından
Ay çok boş konuşmuş gerçekten. Oldu olacak aldatılmakta kadının suçu olsun
onu da diyor hasbam, kadın aldatıldıktan sonra kocasını daha çok sevsin diyor.. teşekkür edecekmişiz bunca yıl beni aldatmadın sağol diye
İzledim izledim gece gece tövbe estağfurullah çektim sayesinde. Bunları izleyen erkekler hem cesaret bulur hemde kurdun aklına kuzu girer
evet maalesef, aldatmalarına kılıf olur. öyle uçkuruna düşkünler var
Akıl fikir diliyorum bu ve bunun gibiler için
0 oy
önce (19,326 puan) tarafından
Eşimi yapistirdim. Boşver bunlar insan doğasını anlamış olsa da evliliğe saygı duymayan insanlar. Neymiş 20.yil.sonunda aldatmış adam da kadın yeri göğü inletmis. 20.yildir onu aldatmadigi için tebrik etmemiş. Oldu paşam. Kadın da ayarlayalım bı de isterse..terbiyesizlik ten başka bişey değil. Hayatı herşeyi fazla hafife alan insanlar bunlar. Kendi öyle olabilir ama Herkes Konya ovası kadar geniş olamaz yani 
eşime dinlettim, ben ne dinledim diye şok oldu. bu erkek doğası değil tamam erkekler bizden farklı ama çoğu tek eşliliği savunur ve bunu yaşar. tam tersini kabul eder mi acaba böyle diyem bir adam, teşekkür eder mi eşine
Yani çoğunun tek esliligi savunup yaşadığını düşünmüyorum malesef dostum. Hem TV de gordujlerime hem burda okuduklarima göre erkeklerin yüzde 60 ı en az o da bence aldatıyor.  Erkekler aldatilmayi affetmez. Affeden de çok nadirdir. Ama kendileri affedilip tekrar tekrar yapmayı çok iyi biliyorlar. Çok üzücü. Allah'ım bizleri eslerimizi şeytana uymaktan korusun. Bu adamın dediği gibi guzellemesi yapılacak hafife alinacak bı konu değil aldatma ya da çok eşlilik. Yapılan psikolojik araştırmalara göre aldatılan insanlar fiziksel olarak çekilen acı kadar acı cekiyorlarmis. Öyle.gulünecek tarafı yok yani. Terbiyesiz adam
çok doğru söylüyorsun
0 oy
önce (571 puan) tarafından

Kusucam:sick: ne g*rzekler var gerçekten. Aynısını kadın da yapsın o zaman. İşte şu videoyu gereksiz biri izlese, aldatmayı kendi içinde normalleştirip, eşine hak görecek. Herkesin, her şeye ulaşabilmesi, bazen o kadar da iyi değil. 

önce (571 puan) tarafından
O kadının yerinde olsam ağızının payını verirdim. Kendime hakaret sayarım o sözleri. Ama pişkimce gülüyor..
kadının yerinde olsam programı bitirmiştim ben
0 oy
önce (11,803 puan) tarafından
Oldu hepimiz aldatalim o zaman :D ay yani şu yemin ederim şaka bence.
onu kabul eder mi erkek, anca kendilerine çalışıyor sistem
0 oy
önce (347 puan) tarafından
La havle vela kuvvete illa billahi aliyyül aziiiiimmm. Yani ne dıyım konuşsam küfredecem hanımefendi çizgimden çıkacam 
bu tip için değmez aslında doğru diyorsun
0 oy
önce (1,216 puan) tarafından
Iyyyyy kafasına bir tane çakacaksin görecek varya. 

Mahallede bir ablamız vefat etti Rabbım merhametiyle muamele etsin 5 senw falan oldu eşine evlenmeyi düşünüyor musun dediklerinde Meryemle 13 yıllık güzel bir evliliğimiz vardı şimdi başka birine bakamam ne münasebet aldatmış gibi hissederim diyormus. 
sevmek böyle bir şey işte, ha evlenir de isterse ama bakış açısı güzel
0 oy
önce (947 puan) tarafından
Ee çok doğru söylüyor aldatma boşanma sebebi değil ki burda en basitinden görüyoruz hep aldatma postları ve bakın aldatılan çoğu kadın hâlâ evli yani. 

Ben eşime beni aldatmadığı için teşekkür ediyorum. Ve beni aldatma yiyeceksen bir nane ben den ayrıl öyle ye diyorum. 

İlgi ve sevgi kısmına gelince erkekde kadında ilgi ve sevgi ister. Bu ilgiyi görmeyen ise aldatacak diye bir lüksü yok yani benimle ilgilenmiyordu beni sevmiyordu diyerek bahane edemez. 

Tamamiyle akli melikeleri yerinde insan asla aldatmaz aldatan sapıktır. Milletin karısında kızında gözü olan sapık kaynıyor ortalık. Çok afedersiniz evde eşine şeyi kalmaz dışarda gördüğü popoya sulanır. Pislikler. 

İnsanın bir kere önce kendisine saygısı olması lazım. Kendisine nasıl yakıştırır ki bir adam veya bir kadın. Çok duyuyoruz işinde gücünde olan adamları eve adam atıp aldatan kadinları da yani sadece adamlar değil kimin eli kimin cebinde belli değil. 

Yani aklımdan bir kere dahi geçmez birinin gözüne bakayım. Yada şu ünlü güzel şu kaslı yakışıklı demek. Bunlar varya tamamiyle saygısızlık düşünce dahi benim için aldatmaya girer. Rüyada bile hiç görmedim öyle bir şey hep bilinç altı mesela erkeklerin yada kadınların rüyadalanmak diye tabir ettiği şey bile benim için aldatmaya girer. Abi insan öyle rüya görür mü yâ bilinç altı zaten rüyalar hep. Senin bilinç altında öyle şeyler niye var. Ayyy. 
Nuray ilk paragraf a diğer paragraflar Z diyor sanki. Nasıl bu iki zıt fikri savundun anlayamadım asdxddx beynim yandı ssdxfd
önce (947 puan) tarafından
İlk paragraf genelleme görmüyor musun kız adam bir değil iki değil üç değil aldatıyor da aldatıyor kadın da diyor yâ gidicek yerim yok o yüzden diyorum boşanma sebebi değil diye aynı şey şiddet içinde geçerli. Dayak yiyo yiyo hâlâ oturuyor.

Tâbi benim için aldatma boşanma sebebi. Bir bakışını meylini dahi farketsem biter. Rabbim muhafaza etsin çok çirkin bir şey.
Amin şimdi anladım agdgdg
0 oy
önce (17,630 puan) tarafından
Umuyorum ki aldatılır ve aldatıldığında kendi de yıllarca kendini tutam kadına teşekkür eder 

Aydilge sayesinde gördüm 
hasi inşallah
0 oy
önce (542 puan) tarafından
Psikiyatr  yengeme attım postu. "Sktrsn godumun dörtgözü" dedi :D yengemi artırıyorum.  Söyleyecek başka birşey yok :D
kadın haklı:))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 432 göst.
4 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+7 oy
49 cevap 1,243 göst.
12 Kasım 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,226 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.
6 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Ececomez61 (373 puan) tarafından soruldu