0 oy
51 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (790 puan) tarafından
14 aylık bebekleriniz komut alıyor mu benim ki bazen dinliyor bazen dinlemiyor mesela elinde bişey görünce bırak dediğim de bırakmaz ama elin sıkışacak çek dediğimde çeker sizlerinki her dediğinizi yapıyor mu ALGILIYOR MU

3 Cevaplar

+1 oy
(626 puan) tarafından

Anlıyo şükür de işine gelmeyeni yapmıyo :D

(790 puan) tarafından
Benimki de öyle sayılır  tam 14 aylık olmasına 10 gün var daha ama umursamaz bir bebek benimki söylediğim şeyleri bazen umursar bazen umursamaz:)
(626 puan) tarafından
Öyle valla işlerine nasıl geliyosa :D mutfakta mesela gel gidiyoz dedim mi benden önce geçiyor salona üst değişirken kaldır kollarını derim kaldırır yat bezini değişelim yada uyuyalım dedim mi yatar ama iki sn sonra geri kalkar herşeyi ağzına sokma huyu var ağzına sokma diyorum gözüme baka baka devam eder öyle kelimeleri fln yok ama ayna karşısına geçer bıdıbıdı bişiyler anlatır fln böyle yani 14 ayı doldurdu canım
-Reklam-
0 oy
(609 puan) tarafından
Onun için erken canım 
(790 puan) tarafından
Tam 14 aylık olmasına 10 gün var bazı yerlerde kelşme sayısı ve komut alma fazla gibi yazmışlar bende merak ettim :)
(609 puan) tarafından
Benim kızım anne baba mama dede diyor anne kelimesini tam söyleyemiyor ama ben anlıyorum eli sıkıştı kapıya elini gösterip ağladı daha yürümüyor 7 tane dişi var gel gel bye bye alkış yapıyor
0 oy
(19,880 puan) tarafından
Her istediğimizi hiç bir bebek yapmaz. Ama o aylarda genelde mesela ıslak mendili ver dediğimde verirdi. 12. Aydan itibaren genelde başlıyorlar komut almaya. Kumanda ıslak mendil telefon gibi şeyleri genelde bilirdi . Her istediğimde getirmeyebilir. Ama ara ara yapar yani
(790 puan) tarafından
Benimki 14 aylık olmaya 10 günü var daha dediğim gibi ver diyince vermiyor ama elini çek sıkışır dediğim zaman çekiyor elini kumandayı alıyıp kanal değiştirince gülüyor hani değiştirdim dercesine normal midir acaba büyük oğlum bu aylarda dediğin gibi vermeyi bay bay yapmayı bilirdi ama küçük oğlum sadece yüzümğ kapatıp ceee yapıyor alkış yapıyor ismine bazen bakıyor bazen bakmıyor ismini söyleyerek bişey istediğimde çoğu zaman oralı olmuyor normal midir acaba
(19,880 puan) tarafından
Normaldir bence. Ben bı sorun göremedim. Diğer çocuğuna göre bı geckalmislik hissediyorsan TV telefon ekran olayını kes. Bol kitap oku. Konuş muhabbet et. Yakında çok daha gelişir herseyi

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 52 göst.
+1 oy
1 cevap 25 göst.
0 oy
2 cevap 47 göst.
0 oy
5 cevap 228 göst.

409,901 soru

12,323,924 cevap

39,053 kullanıcı