+1 oy
70 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (687 puan) tarafından
Kızlar oğlumun 14 aylık olmasına 10 gün var doğdu doğalı banyoyu seven bir bebek değildi ama hala öğle yazın tatile gittik denizde oynadı falan biraz alıştı banyo yapması falan kolay olmuştu bi ara ama 1 aydır yine zorlaştı kafasına su döktüğüm zaman kelebek gibi çırpınıyor ama nasıl çırpınmak kafasını geriye atıyor yatmaya çalışıyor çok zorlanıyorum artık küvete de sığmıyor duşakabin içinde oturarak yaptırıyorum bugün yaptırırken kafasını geriye attığı için az daha kafası fayansa geliyordu bir türlü sevmedi banyo yapmayı kafasını 2 kere sabunlayabilirsem ne mutlu nasıl sevdirip kolaylaştırabilirim bu işi 

8 Cevaplar

0 oy
(1,654 puan) tarafından
16 aylık kızıma su dokemiyorum banyoyu görünce oyle bir ağlıyor ki komşular kapıya vuruyor sevdirmenin yolunu bulan varsa bende surda bekleyeyim
(2,814 puan) tarafından
Komsularin da az manyk değilmiş ne alaka ya
(1,654 puan) tarafından
Çocuğa bişey mi oldu diye gelmişlerdi sonradan alıştılar banyoya girince benim kızım çok bağırıyor
-Reklam-
0 oy
(557 puan) tarafından

image

buna oturt yıka canım ben böyle yıkıyorum 
0 oy
(119 puan) tarafından
Kuvete nasıl sığmıyor canm benm kız 5 yaşında hala sığıyor bebekken aldığım küvete hatta onda oynayıp yıkanmayı seviyor hala orda yikaniyor
0 oy
(2,323 puan) tarafından
15 aylık oğlum da aynı ya ne yaptıysam sevmedi küvete su doldurup oynatiyorum çok güzel oynuyor ama üstüne su döktüğüm an apartmandakiler herhalde dövüyorum saniyordur inşallah çözüm bulan biri vardır da biz de öğreniriz 
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Ayni soeun 19 aylik kizimda da var.Banyoyu cok sever ama kafasindan su dokulunce cıglik kiyamet.Bir sey sormak istiyorum kafasina iki mere sabunlasam yeter yazmissiniz.Ben sadece sacina 1 kere sampuan suruyorum siz kac kere yikiyorsunuz sacini ben mi az yikiyorum siz mi fazla onu anlayamadim.
0 oy
(573 puan) tarafından
Ben en sevdiği oyuncak ****** arabaları da getiriyorum banyoya diyorum hadi onalarıda sen yıka şampuan döküyor suya batırıp çıkarıyor bayılıyor bi tane küçük leğen var içine bazen 15 araba küçüklerden hayvanlar koyuyorum üstünü su dolduruyorum ha batırıyor ha çırpıyor çıkmak için ağlıyor bazen oynamasını bekliyorum 
0 oy
(97 puan) tarafından
3 taştan bildiriyorum benim oğlumda kafasına su dökülmekten hoşlanmaz kuş gibi çırpınırdı hala geçen yıl banyo yapmamak için öyle bir ağlıyodu ki evimiz bahçeli leğen doldurup suyla oynamasını sağladım öyle alıştı artık kendi banyo yapmak istiyodu fakat hala başına dökülmesini istemiyor ama en azından ağlamıyo yıkarken 
0 oy
(4,096 puan) tarafından
3.5 yaşında halaa banyoda savaş veriyoruz

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde yigitmira (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
4 cevap 65 göst.
25 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu