+6 oy
209 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,454 puan) tarafından
Hepimizin bu hayattan daha doğrusu ömrümüzün geri kalanından bir beklentisi var. Ben sağlıgm ile sınandjgm için bundan sonraki hayatım için Rabbım den önce sağlık sonra eşimle kızımla mutlu bir yuva diliyorum.. Rabbım kimseyi sağlığı ile imtihan etmesn inanın çok zor...

17 Cevaplar

+5 oy
(2,330 puan) tarafından
Vücut sağlığı, gönül şenliği ❤️
-Reklam-
+5 oy
(4,672 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sürünmeden yaşamak. Dışarıda bir kahve içmenin lüks olmadığı, eve et almanın, sebze ve meyve almanın lüks olmadığı normal insan hayatı yaşamak istiyorum 
(4,672 puan) tarafından
Değil tabi :-(
(1,948 puan) tarafından
Dünyanın her yeri boyleymis demekki
(4,672 puan) tarafından
Öyelymiş maalesef
(9,916 puan) tarafından
Hafsa iç sesim olmuşsun tamda onları yazacaktim
(4,672 puan) tarafından
Yalnız değiliz bacım
+3 oy
(370 puan) tarafından
Amiinn. Ben de önce ailemle saglıkı huzurlu bir yuva diliyor sonra da ayaklarımın üstünde durabilmek için atanmış olmayı diliyorum. Evladımın da hayırlı bir insan hayırlı bir kul selametle yaşamasını diliyorum 
+3 oy
(71 puan) tarafından
Bnde önce iman sağlık istiyorum sonrada biran önce çocuklarım büyüsün istiyorum yoruldum artık 
+3 oy
(3,791 puan) tarafından
Amin canım bende sağlıkla kadın hastalıklarından sinandim bilirim nasıl bı şey . Önce sağlık sonra yeni bir evlat maddi manevi ailemle huzur 
+3 oy
(1,107 puan) tarafından
Hayattan beklentim rabbim evlatlarımızı bize bizide onlara bağışlaması... Tabiki başka bir sürü istediğim beklentim var ama hayattaki em önemli şey sağlık ve aile 
+2 oy
(606 puan) tarafından
Bende yeni yılda hayatım için ailemle huzur sağlık ve işlerimde kolaylık diliyorum, tabiki maddi olanaklar diliyorum. Sanada Rabbim şafi ismiyle şifa versin,  sağlık en büyük nimet. 
+2 oy
(1,330 puan) tarafından
Kızımı sağlıklı bi şekilde kucağıma almayı onu büyütmeyi hayırlı güzel ahlaklı başarılı ayakları üzerinde duran güçlü bi kadın olduğu günleri görmeyi istiyorum sen nasip et yarabbim 

Aynı şekilde kız kardeşimi de öyle kaderleri bana benzemesin

Kardeşlerim hayallerine kavuşsun annem babam başımızda olsun ve de ev sahibi olsunlar başka da bişi istemiyorum 
+2 oy
(3,894 puan) tarafından
Amin amin amin kardeşim benim ❤️ 
+2 oy
tarafından
Haklisin canim zor bi donemden geciyosun rabbim kurtarsin InsaAllah yani ben hayatimin su doneminden cok mutluyum esimle cocugumla guzel bi evliligim uslu bi cocugum var karnimiz ac degil sirtimiz ciplak degil sukurler olsun ailelerimizle saygi sevgi icindeyiz maddi olarak cok iyi olmasak da her istedigimiz aninda olmasada halimizden memnunuz hepsinden onemlisi de dedigin gibi saglik cok sukur onunlada ara sira olsa da cok ciddi sinanmadik Rabbım gostermesin gelecekten yeni bi beklentim yok elimde olanlari bozmasin yeter sen nasilsin surec nasil ilerliyo 
+2 oy
(19,483 puan) tarafından
Amin allahim şifalar versin sana ve tüm şifa bekleyenlere. 

Benim beklentim de seninle aynı. Ailem ve sevdiklermle sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam. 
(1,454 puan) tarafından
Canim senin ablanda mi meme kanseri atlatmisti
(19,483 puan) tarafından
Teyzem. Yıllar önce göğsü alinmisti onun da. Şuan çok şükür sağlıklı. kontrollerini yaptırır her sene. Allah'ım sana da nasip etsin inşallah
+2 oy
(724 puan) tarafından
Sağlıktan öte hiç bişeyin olmadığını çok iyi anladım sen kimseye dermansız dert verme Allah'ım ... Ailemle çocuklarımla sağlıklı hayırlı ömür versin Rabbim başka bişey istemem...
+2 oy
(970 puan) tarafından
Sağlıklı  bir hayat ve  ülkeme güzellikler doğal afetler olmasın savaş bisey olmasın  
+1 oy
(4,286 puan) tarafından
Sağlık huzur mutluluk gelecek kaygısı olmadan yaşamak 
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Klişe olacak ama huzur ve sağlık 

0 oy
(4,173 puan) tarafından
Sağlık ve kolaylık dilerim ben genelde.

Birseyler elbet olacak hayatımızda ama en azından güzellikle kolaylıkla gelmesini dilerim.
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Sağlığım yerinde olsun istiyorum son 1 aydır gerçekten şuram ağrıyor buram ağrıyor demeye çok başladım '(

Sağlık yoksa mutluluk Yok huzur yok '(

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
16 saat önce Diğer kategorisinde Masalimmm (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 549 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (799 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 322 göst.
0 oy
21 cevap 549 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,487 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,613 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...