0 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından
Merhaba kızlar ,eşimin ailesi 5 yıllık evliliğimiz süresince çeşitli sıkıntılar oluşturdular bunlar iftira, hamilelik sürecini sıkıntıya sokma ,evlenmeden önce parasal olanakları olmasına ragmen fakir rolü yaparak harcama yapmama vs neyse asla ama asla hata kabul etmezler ve manipülasyon yaparlar sürekli artık alıştım bunlar laftan anlamaz dedim gel gelelim soruma , şimdilerde yakınlık kurmaya çalışıyorlar, aramalar yemeğe davetler vs ama ruh sağlığım için uzak durmak istediğimden katılmıyorum eşim hak veriyorum sana dese de üzülüyor mesafeli oluşuma , siz yerimde olsaydınız ne yapar ve nasıl yönetirdiniz bu durumu

4 Cevaplar

0 oy
(730 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Offf canım şuan tamda bu konunun içindeyim benim eşimde çok üzülüyor gorussek bı dert gorusmesek ayrı dert 
-Reklam-
0 oy
(2,586 puan) tarafından
Zarar veriyorsa evime düzenine iliskime gayette uzak dururdum bırak eşin de farkındaysa herşeyin hiçte vicdan yapma iyilik etseydi iyilik bulurdu öyle düşün 
(53 puan) tarafından
Problem şu ki bugün birsey yapsalar yarın inkar ediyorlar yani sabaha kadar kafamda dönen olayı öyle birsey olmadı ki diyorlar bu bence biz haklıyız sen haksızsın diyen tiplerden de tehlikeli
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Valla oralı olmazdim hatasını kabullendilerse 1-2 giderim bakarjm yine aynilarsa komple bırakırım 
(53 puan) tarafından
Bütün aile üyeleri genetik mi bilmiyorum asla haksız olmazlar ve sloganları var bizim kalbimiz temiz kötülük aile dışındakilerde
0 oy
(383 puan) tarafından
Şuankı yakınlığın sebebini öğrenmek için adım atardım 
(53 puan) tarafından
Beni tanıdılar asla kötülük yapmadım onlara bunu anladılar lakin her zman doğru olan onlar yoruldum bir de yaptıklarını inkar ediyorlar yani hep yalancı çıkarıyorlar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 193 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 239 göst.
27 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 479 göst.
8 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Xxxmutsuz (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 417 göst.