0 oy
77 göst.
Diğer kategorisinde (1,472 puan) tarafından
Herşeye aşırı tepki gösteriyor bir yere gidelim oyuncaklar olsun bu benim diyor kendini ifade etmesi sınırlı sayıda zaten hayır arkadasinla paylaş diyorum oyna diyorum hayır diyor eve getiriyorum en basiti scooteri evde adım attırayim başlıyor baş bas bağırarak ağlamaya o kadar yoruldum ki kizmakta istemiyorumda sakince yaklaşıyorum ama artık çileden çıkmak üzereyim bende eşimi kendi aramaj istiyor kapatmak istiyor yanlışlikla aman ben kapatayım telefonu ben ben diyip ağlıyor tekrar eşimi işte aramak zorunda kalıyorum ki o telefonu kapatsın az öncede emzigini çıkar yat dedim yanımda sallamaya alışmış hem emziği hem sallamami istiyor bende uykum var yapamam hadi sende beni dinle uyu dedim inat etti ben yatıyorum yatağın içinde kendini cirpmalar yorganı savurmalar nefes nefese kalmalar napicam böyle bilmiyorum bazen çok sakin ama istedigi olmasın başlıyor ofkelenmeye yerlere atmaya napicam bilmiyorum 3 yaşına martta giricek düzelir mi acaba napmaliyim fikir verir misiniz?

3 Cevaplar

0 oy
(252 puan) tarafından
Düzelir canım 2 3 yaş sendromudur o 
(1,472 puan) tarafından
Kız ne zaman düzelir ya emzigi gece birtek takiyor onu biraktirmak için napmaliyim onsuz uyuyamıyor bu seferde huysuzlaniyor
(252 puan) tarafından
Emziğin ucuna acı biber sur
-Reklam-
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Benim kizimda martta 4 yaşına girecek bekliyorum ki gecsin sizin donemlerinizde basladi bizde de hemen hemen ayni seyler haa 3 buçuk da felan bi tik azaldi bu seferde kuzenlerini gormesin yeterki acayip kıskanıyor ve evdeki cocugumla kuzenlerinin olduğu ortamdaki cocugumu taniyamiyorum agrasif hırçın sinirli uyumsuz ama evde de vallahi tam tersi 4 yasinda gecer diyorlar bekliyorum insAllah
(1,472 puan) tarafından
Bizimde dışarıda sakin ama cocuklarla oynamıyor sadece tek takılmak istiyor biri birşey isteyincede hayır diyor ya da oyun oynasın anne diyor hemen emziği tuvalete bile gidemiyoruz daha onu bile öğrenemedik
(1,203 puan) tarafından
O aylarda malsf bizde tuvalet eğitimi veremedik eski postlarımdan vardır kafayi siyircaktim bende ama 2 aydir öğrendi şükür kendi isteği ile gündüz biraktik bezi emzige biraz gecikmissn sadece buyuyunce daha zor oluyor çünkü ben 1 bucuk yasindayken emziği alt tarafindan açılmıştı az hava aliyordu bilerek değiştirmeden verdim  hava geldikce tiksindi ve bıraktı. Birde ilk etapta disarda yalniz takiliyor ama sonra oynamaya başlıyor bu seferde kıskançlık ağır basiyor akraba olmayan ve yasindan büyük çocuklarla guzel oynuyor ama ayni yastakilerle aboo gorsen kiyamet kopuyor. Bugun mesela avm gttik asla susmadi sürekli ağladı yani gerçekten bu donemler cok zor Allah yardımcımız olsun
0 oy
(14,027 puan) tarafından
İfade geriliği neden var,emzik bırakma neden bu kadar sarktı oral dönem uzamış, inat normal ama konuşarak çözülecek bir dönem şu an canım. Sosyal bir ortam olması adına oyun gruplarına dahil etmeye çalışın paylaşmayı öğrensin
(1,472 puan) tarafından
Canım hep bıraktırmak istediğim emziği gündüz asla almiyor gece uyuyamıyor emziksiz emziği takayım mayisiyor mesela alismis ona sürekli bu şekilde alamayınca ağladığı için mecburen emzikle uyuyor gündüz göstermiyorum ama gecede olmazsa sabaha kadar uyumuyor uyutmuyor huysuzlaniyor yan daireyede ses gidiyor başlıyorlar öksürmeye bende mecburen veriyorum sosyal ortamımiz var komşularima gider gelirim oyun grubuna da götürdüm gurbette tek kala.kala çocuk oyun oynamıyor kimseyle arkadaslarida öyle ama hepimiz gurbetteyiz bazılari gelişmiş kızıma göre ama onlarda oynamazlar gittiği her ortamda bu benim der neyi begenirse senin değil derim arkadasinla oyna paylaş diyorum hadi aşkım canım kızım dersem belki yoksada yok tuvaleti bile reddediyor istemiyor istesede sürekli altına edicek kış guni idrar yollarını usutucek diyede korkuyorum bizdeki problem böyle ama nasıl bir cozume kavusturucam bilmiyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (113 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 91 göst.

Kategoriler

1,451,764 soru

23,834,563 cevap

319,044 kullanıcı