0 oy
21 göst.
Diğer kategorisinde (526 puan) tarafından
Kizlar 1 ay once yine bademciklerim sisti balon gibi oldu su bile icemiyordum o zaman kac tane serum kac tane igne oldum hayirlamiyorum bile cok ağır atlatiyorum bu bademcik enfeksiyonunu. Gecen hafta hamile oldugumu ogrendim ve cok başındayım daha malesef iki gundur yine yutkunamiyorum ve normalde antibiyotik tedavisi gormesem hayatta gecmez. Simdi ilac ta icemiyorum napicam bitki caylariyla falan gececek gibi degil 

1 cevap

0 oy
(1,423 puan) tarafından
Canım 4 gün oldu aynı durumdayım hamileyim ilaç bitki çayı falan içmedim hiç salep aldım içtim her gece yatmadan sarımsağı rendeledim 1 kaşık bal ve biraz limonla karıştırdım 2 günde boğaz ağrım geçti gece bile uyuyamıyordum ağrıdan şimdi boğazım indi ama ses kısılması başladı bende böyle seyrediyor hastalık ve burun akıntısı tıkanıklık öksürük yani hastalandım ama henüz o kadar düşmedim bunu sarımsak limon bala bağlıyorum ama senin hamileliğin çok çok yeni sarımsak zarar verir mi bilmiyorum canım sirkeli su felanda içtim ben arada bende 13+5 günlük hamileyim
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
7 cevap 188 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Daisylovess5 (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 384 göst.
20 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 69 göst.
16 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (817 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,836 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...