+13 oy
1,025 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,291 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız kusura bakmayın lütfen inanın yorumlarınızı okuyorum cevap veremiyorum ama  bana moral oluyor hepiniz den Allah razı olsun hepinizden 

Not dalga geçer gibi yorumlar da geliyor birde sonradan siliyorsunuz başlığa Büşra diye not düşüyorum işine gelmiyor sa Girme burda 4 gözle haber bekleyen teyzeleri var o yüzden post açıyorum 

BEBEĞİM SOLUNUM CİHAZLARIN DAN AYRILDI KENDİ KENDİNE NEFES ALABİLİYOR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH SARİLİGİMİZ YÜKSEK BİRAZ 1 HAFTA DAHA YATIRIRIM DEDİ  DÜN AKŞAM DAN BERİ AZ AZ DA OLSA SÜTÜM GELMEYE BAŞLADI 

SÜT YAPACAK TARİF LERİNİZ VE TAVSİYELERİNİZ VARSA SEVİNİRİM HANIMLAR E BEBEKTEN MALT İÇECEĞİ ALDİM BAŞKA NELER DENEYE BİLİRİM YİYE BİLİRİM 

55 Cevaplar

0 oy
(22,049 puan) tarafından
O 1 haftada hemen gelip geçecek ve evinize berbaer gideceksiniz cnmm♥️☺️

Kuru kayısı hoşafı yap iç bol süt yapar kuşum 
-Reklam-
0 oy
(361 puan) tarafından

Gözün aydın Allah bebeğine ve sana sağlık versin inşaallah her daim

Süt olsun diye birçok şeyi birden yapma canım çünkü o hatayı bende yaptım herşey yedim içtim sonra süt kanalları tıkandı sonradan bir göğsüm hepten ama gitti diğeri de çok az yani dikkat et kendine uygun olan şeyin birkaçını yap. Bol bol su iç
0 oy
(19,472 puan) tarafından
Çok şükür maşallah barekallah ☺️. Süt yapan tarif burda vardı. Göğüslerden süt fışkırıyor yazınca çıkıyordu. Burda ya da bebek bakiminda. Ben yaptım. Çok faydasını görmedim. Ama görenler çok. İnşallah işe yarar sende de 
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Maşallah çok sevindim sağlıcakla evinizede getirin inşallah Bestlak damla öneririm çok iyi geliyor bana da doktorum önermişti
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Gozun aydin canım. Bol su ic yesil yaprakli sebzeler bulgur kuru börulce revani tarzi serbetli tatlilar süt yapiyor birde dinlenmen lazim birde emzirir gibi 2 saatte bir sütünu sag uyarilsin süt damarlari sicak dus da iyi geliyor gogsune masaj yap canim 
0 oy
(23 puan) tarafından
Çok şükür bebişkon da toparlar hemencik. Ben dut kurusu tükettim ve ebebekten bestlak damla kullandım malt içecek de içtim çok şükür süt sıkıntısı yaşamadım
0 oy
(3,921 puan) tarafından
Bende senin haberini bekliyordum gözün aydın canım. bir tarifim yok ama kek güzel süt yapıyor diye duydum bir de kuru incir  ve dereotu bunlarda çok güzel süt yapiyor canim
0 oy
(11,435 puan) tarafından

Allah aşkına bu durumla bile dalga geçecek kadar düşmeyin neler yaşadığını az çok herkes biliyor nasıl insanlarıniz! 

Rabbim tez zamanda kavuştursun canım ❤️ 

0 oy
(5,488 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Rüzgar bey rüzgar gibi annesi ile ne  acılara katlandı, sarılık nedir? Bol bol su iç büşra bol bol sağım yap. 
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Çok şükür Rabbım tez zamanda bebeğinlw evine donmeyi nasip etsin insaallah. Süt için bebek bölümünde bir tarif vardi çok süt yapıyormuş deneyenler çok memnundu 
0 oy
(3,440 puan) tarafından

Gözün aydın olsun canım güçlü adamımız o bizim ya annesine de şifa olcak ben eminim iyi olsun rabbim şifalar versin ikinizede bu günler de geçti hamd olsun diyeceğin günlerde gelecek Allahını izniyle dalga geçenleri de Allaha bırak kınıyorlar ama birgün onların başınada gelmeyeceği ne malum sen çok güçlü ve mükemmel bir annesin  <3

0 oy
(634 puan) tarafından

Tereyağ li yumurta ye canım 

(4,291 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm
0 oy
(748 puan) tarafından
Gözün aydın olsun canım sağlıkla büyüsün inşallah. Süt olsun diye kuru dut kaynat günde 1 bardak iç , dereotu ve yeşillikler süt yapar, tahin pekmez, un helvası, tahin helvası, mayalı poğaça, bol su , komposto, yulaflı bisküviler, ayran bunlar bol süt yapar . Stresten uzak dur hemen kesilir sütün yoksa . Uykunu da almaya çalış . Sarılık için de şekerli su iyi bir çay kaşığı doktora sorup verebilirsin. Uyuduğu zaman üstüne sarı renk yazma ört sarı giydir. Odasının ışığını sarı tutun. 
(4,291 puan) tarafından
Oğlum yogunbakim da cnm  teşekkür ederim
(748 puan) tarafından
Geçmiş olsun inşallah ordan da çıkar bir an önce ❤️
0 oy
(142 puan) tarafından
Hadi gözün aydın canım sağlıcakla bebeğini de alıp dön evine ♥️
(4,291 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️
0 oy
(2,260 puan) tarafından
ayy gözün aydın Büşra çok sevindim❤️❤️
0 oy
(249 puan) tarafından
Ay çok sevindim inşallah biran önce kavuşursun Büşra ablam seni çok seviyorum kimseyi takma bebeğine odaklan sadece inşallah sütünde dolar daşar amin 
0 oy
(4,702 puan) tarafından
Çok sevindim canım çoook Rabbime şükürler olsun bak dedık mınık savaşçı o annesi ☺MaşaAllah canım hayır'lı uzun ömür versin rüzgar aras Paşa'ya❣️
0 oy
(1,323 puan) tarafından
Öncelikle çok çok sevindim senin ve oğluşunun adına sarılığı geçince de misler gibi kucağından hiç inmeyecek süt içinde ben bol bol hoşaf içmiştim bende baya süt yaptı çorba salata falan da iyi süt yaptı bana birde bol uyku bol bol su herşeyin başı dinlenmek gerçekten ♥️
0 oy
(6,180 puan) tarafından
Adına çok sevindim İnşallah tez vakitte sağlıkla taburcu da olursunuz
0 oy
(51,324 puan) tarafından
kim dalga geçiyor hangi hadsiz 

tarhana corbasi boza sade soda taze sogan

İlgili sorular

+14 oy
32 cevap 888 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,291 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 312 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem lavanta (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,000 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 201 göst.
28 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (3,236 puan) tarafından soruldu

408,320 soru

12,266,451 cevap

37,482 kullanıcı

Kategoriler

...