Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız kusura bakmayın lütfen inanın yorumlarınızı okuyorum cevap veremiyorum ama bana moral oluyor hepiniz den Allah razı olsun hepinizden
Not dalga geçer gibi yorumlar da geliyor birde sonradan siliyorsunuz başlığa Büşra diye not düşüyorum işine gelmiyor sa Girme burda 4 gözle haber bekleyen teyzeleri var o yüzden post açıyorum
BEBEĞİM SOLUNUM CİHAZLARIN DAN AYRILDI KENDİ KENDİNE NEFES ALABİLİYOR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH SARİLİGİMİZ YÜKSEK BİRAZ 1 HAFTA DAHA YATIRIRIM DEDİ DÜN AKŞAM DAN BERİ AZ AZ DA OLSA SÜTÜM GELMEYE BAŞLADI
SÜT YAPACAK TARİF LERİNİZ VE TAVSİYELERİNİZ VARSA SEVİNİRİM HANIMLAR E BEBEKTEN MALT İÇECEĞİ ALDİM BAŞKA NELER DENEYE BİLİRİM YİYE BİLİRİM
Gözün aydın Allah bebeğine ve sana sağlık versin inşaallah her daim
Allah aşkına bu durumla bile dalga geçecek kadar düşmeyin neler yaşadığını az çok herkes biliyor nasıl insanlarıniz!
Rabbim tez zamanda kavuştursun canım ❤️
Gözün aydın olsun canım güçlü adamımız o bizim ya annesine de şifa olcak ben eminim iyi olsun rabbim şifalar versin ikinizede bu günler de geçti hamd olsun diyeceğin günlerde gelecek Allahını izniyle dalga geçenleri de Allaha bırak kınıyorlar ama birgün onların başınada gelmeyeceği ne malum sen çok güçlü ve mükemmel bir annesin
Tereyağ li yumurta ye canım
1,513,856 soru
24,688,538 cevap
368,205 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın