+13 oy
1,020 göst.
Aile kategorisinde (4,282 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız kusura bakmayın lütfen inanın yorumlarınızı okuyorum cevap veremiyorum ama  bana moral oluyor hepiniz den Allah razı olsun hepinizden 

Not dalga geçer gibi yorumlar da geliyor birde sonradan siliyorsunuz başlığa Büşra diye not düşüyorum işine gelmiyor sa Girme burda 4 gözle haber bekleyen teyzeleri var o yüzden post açıyorum 

BEBEĞİM SOLUNUM CİHAZLARIN DAN AYRILDI KENDİ KENDİNE NEFES ALABİLİYOR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN İNŞALLAH SARİLİGİMİZ YÜKSEK BİRAZ 1 HAFTA DAHA YATIRIRIM DEDİ  DÜN AKŞAM DAN BERİ AZ AZ DA OLSA SÜTÜM GELMEYE BAŞLADI 

SÜT YAPACAK TARİF LERİNİZ VE TAVSİYELERİNİZ VARSA SEVİNİRİM HANIMLAR E BEBEKTEN MALT İÇECEĞİ ALDİM BAŞKA NELER DENEYE BİLİRİM YİYE BİLİRİM 

55 Cevaplar

+6 oy
(3,771 puan) tarafından

Oyy çok sevindim Büşram <3 gözün aydın ana sayfada hep gözüm sesini duyalım diye <3

Çok şükür Rabbime bu günleri gösterdi <3

Süt için börülce yemeği , tahin helvası , rezene , ve ceviz badem gibi kuru yemisler ye kuru incir ye kayısı suyu hoşafı iç çok iyi geliyor ve bol bol su ve moral <3<3

Seviliyorsun bitanem dikkat et <3<3

(3,771 puan) tarafından
Valla olursa doktor suçlu ben anlamam abi sen bırak dedin derim :D adama ne diyim şimdi git diyemedim :D
(7,362 puan) tarafından
Bende doktora gitmek istiyorum ama çekiniyorum. Hep erkek doktor.  Halbuki 2 dogumdada erkek doktora kestirdim kendimi ayni doktor du hatta :D
(3,771 puan) tarafından
Benjm doktor da erkek ama ben cekinmiyorum artık adam her türlü seyimi gördü sordu öğrendi bide kendisi de sağolsun çok efendi saygılı birisi ben cekinmiyorum:D
(7,362 puan) tarafından
Ben doğumu başka hastanede yaptım.  Oraya gidemem. Yaşadığım yerdeki hastaneye doktor geliyor ama değişik değişik geliyor. Kalıcı değil. Ondan çekiniyorum;)))
(3,771 puan) tarafından
Anladım canım öyle insan çekinir evet bende cekinirim öyle
-Reklam-
+5 oy
(8 puan) tarafından
Bana boza çok iyi gelmişti canım tavsiye ederim çok tandır takip ediyorum çok mutlu oldum  Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
+5 oy
(567 puan) tarafından
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün. 

Rezene kullanma. 

Bol su ve uyku süt yapıyor. Eğer sitresliysen eşinden yada bir yakınından sırtına masaj yapmasını rica et. 

Maden suyu, kuru dut çayı, dereotu ve proteinli besinler süt yapıyor. 

Adaçayı ve mısır sütü kesmek için kullanılır tüketme. 

Maydonızda çok tüketme. 

İlk üc ay, gebeliğin 4.tremesteridir. Bu ilk 3 ayda sütünü artırabildiğin kadar artırırsın sonra sabit olur sütün. Eğer az olduğunu düşünüyorsan sağım yapıp memeyi tam boşaltman, süt gelmezse de sağıma devam edip artırman münkün, olacaktır. Gece emzirmeleri bu nedenle çok değerlidir. Gece sık sık emzirirsen gece süt hormonlarının da etkisiyle sütün daha da artar. 

Allah yardımcı olsun
+5 oy
(698 puan) tarafından
Çok sevindim vallahi Rabbim esirgesin bir hafta tez geçer kavuşursunuz inşallah ben lohusayken  tereyağında un kavrularak üstüne pekmez ve sütle yapılan bir tatlı vardı kayınvalidem yapardı üstünede tekrardan cevizle tereyağı kavrulur dökülür çok lezzetli ve süt yapan tarif birde bende pilav çok süt yapıyordu geçmiş olsun sen nasıl oldun yürüyebiliyormusun ayaklandınmı 
+4 oy
(15,612 puan) tarafından
Ay iyi haberlerin geldikçe mutlu oluyoruz tabiki. Hatta bişey yazdın mı diye sürekli girip bakıyorum ben. Burda bir içecek yapıyorlardı bebek bakım bölümünde onu dene istersen. 
(735 puan) tarafından
Bende buraya yazim görür belki. Beyaz kuru dut ve kuru hurma çok işe yarıyor inşallah sütüne iyi gelir ❤️
+4 oy
(1,106 puan) tarafından
Ayyy çok şükür çok sevindim canım valla ben petibor buskivi bulgur çorba falan yiyince benim sütum kendiliğinden akıyordu valla atletim islaniyordu sürekli değiştiriyordum özellikle petibor bisküvi çay bunlar bnde çok süt yapiyordu
+4 oy
(1,099 puan) tarafından
Tahin cennet hurması kabak çekirdeği yada cevizde olur karıştır ye canım birde bestlak damla çok duydum

Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah 
+4 oy
(2,055 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün   bu surup çok etkili  süt artırıcı 

image

+4 oy
tarafından
Su ve uyku bacım. Bol bol su içip uyu dinlen
+4 oy
(5,020 puan) tarafından
Çokk sevındm allahntez vakitre kavustursuun

Süt için de bolca su bı cıkolatanye mesela her ısırkda da yarım bardak su falan iç
+4 oy
(1,821 puan) tarafından
Yaa cok sevindim. İnşallah daha da iyi olacak. ❤️
+4 oy
(3,126 puan) tarafından
İnşaAllah sağ salim kavuşursunuz canım maşaallah kuzuya❤️❤️
+4 oy
(3,104 puan) tarafından
Maşallah gözünüz aydın sarılık da geçer annesi ayva kompostosu boza ve bol su iç ceviz kaju yumurta yaş hurma güzel süt yapıyor bim marketten alıyorum yaş hurmayı 
+3 oy
(1,845 puan) tarafından
Maşallah canim Allah sağlığını daim etsin kavuştursun tez zamanda size bol sıvı tüket ben rezene iciyordum  kayısı hoşafı yapiyordu annem onlar süt yapiyordu 
+2 oy
(128,614 puan) tarafından
hadi gozun aydin ❤️❤️❤️❤️
+2 oy
(4,007 puan) tarafından
Cevap yazmıyorum ama sürekli hesabına bakıyorum haber var mı diye bir an önce evinize geçmeniz duasıyla canım 
+2 oy
(7,732 puan) tarafından
Gözün aydın canım ❤️❤️
+2 oy
(3,748 puan) tarafından
Bol bol çay iç ablam hem süt yapar hemde baş ağrısı varsa giderir bol tahıllı yiyecekler tüket hatta içebiliyorsan rezene çayı yapıp iç maşallah sütü göğüste kaynatıyor adeta bide çok sevindim ablam Allah'ın izniyle hastaneden sağ salim çıkmanıza az kaldı dualarımız hala sizinle ❤️ 
(567 puan) tarafından
Çay kafeindir uykusuzluk yapar, rezene zararlıdır.
(3,748 puan) tarafından
Ben hiç zararını görmedim benim ki tavsiye isterse içer istemezse içmez ama rezene çayı gaza da iyi geliyor hemde çok güzel süt yapıyor alerjisi varsa bilemem ama şiddetle tavsiye ederim rezene çayını
(567 puan) tarafından
Rezene genotoksit bi maddedir. Yani zararlıdır. Daha başka bişey dememe gerek yok. Tabi isteyen içebilir ama haftada 2 fincan..
+2 oy
(29,028 puan) tarafından

Sağlıkla hayırlı şekilde evine dönsün inşAllah

+2 oy
(11,253 puan) tarafından
Ya soyle zor donemde bile bi vicdan merhamet ya bacim okuma onlari gorme bile cok sukur bin sukur sarilik bi cok cocukta oluyo tedavi altinda olduktan sonra korkma bizde gecirdik sut icin humana ic o cok fayda sagliyo sabah aksam ic saat basi emziriyo gibi de sag sen nasilsin 

İlgili sorular

+14 oy
32 cevap 885 göst.
3 gün önce Aile kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,282 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 311 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eslem lavanta (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
28 cevap 1,000 göst.
5 Eylül 2024 Aile kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 201 göst.
28 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeynos1234 (3,209 puan) tarafından soruldu

408,164 soru

12,259,224 cevap

37,325 kullanıcı

Kategoriler

...