Bende tam 2 sene birlikte oturdum o zaman yeni evliydim hayatımda kendime yaptığım en büyük haksızlık olmuştu, ben ne yapsam kayınvalidem e kayınvalidem ne yapsa bana batmaya başlamıstı, kayınpederimde hep evde durur bir yere gitmezdi , bir iki gün değilki sonuçta kapalıysan evinde başın açık durmak en büyük hakkın ve rahat etmek isteyeceksin bunun bir de banyo kısmı var tabi banyoya girmekte ayrı bir zorluk . Sonra çocuklar Lada ben kızardım kayınvalidem sanki ona kızmışım gibi kendine alınırdı benjm yapma dediğimi o benim arkamdan çocuğa verirdi , sonra cocuğum doğruyu anlama konusunda sıkıntı yaşadı yanj daha sayamadığım zorluklar tabi herkesin aile Yapısı farklı dır ama ben bu tür çok sorunla karsılaştım , sonra ne zaman ailemin evine gitsem yada bir arkadaş ıma gitsem kayınvalidem in suratı asılır bana tavırlı davranırdı yada onuda götürmemi isterdi, şimdi arada evine giderim memlekette oturuyorlar eğer orada başka bir akrabamıza gidersek oturmaya gittiğimiz insanlarda kendi yaşıtımız mesela mutlaka benim peşime takılır yakın olsak hiç bırakmaz ne evimden çıkar ne birinin evine kendi kafama göre gidebilirim peşimde gezer. O yüzden eğer beraber yaşıyacaksan kendini bunlara iyi hazırla şuandaki rahatın olmayacak.