+4 oy
663 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,265 puan) tarafından
Kaynanamların evi yıkılıp yapılacak yapılma aşaması 1.5 2 yıl ben 5.5 yıllık evliyim 28 yaşındayım 2 küçük oğlum var biri 3. Diğeri 5 yaşında galiba o sürede bizde kalmayı düşünüyorlar kayınpederimle ben rahat edemem kapalıyım biz mesela odamızın kapısı açık uyuyoruz çocuklar gece kalkıp su çif falan diyor uyku halinde yani onuda geçtim ben rahat edememki bilmiyorum doğrusu ne açıkçası kaynanam yaşlı değil ama sadece oturur elini hiçbirşeye sürmez 2 küçük çocukla bana zor gelecek

37 Cevaplar

+1 oy
(171 puan) tarafından
Tek kelime ediyorum sakın ama sakın kabul etme başkada bırsey demiyorum 
-Reklam-
+1 oy
(361 puan) tarafından
Valla çok iyi insanlar olsalar dahi aynı evin içine girersen çok başka oluyor seninkiler nasıllar bilemem ama bence olmasa çok çok iyi olur yani bir yolunu bulman lazım hadi destek olursunuz yardım edersiniz ama aynı evi paylaşmak çok zor
+1 oy
(13,568 puan) tarafından
Kira yardımı almıcaklar mı
+1 oy
(2,560 puan) tarafından
Olmuyor bacım, 1 buçuk sene yaşadım ama öldüm resmen. Kiraya çıksınlar kabul etme
+1 oy
tarafından
Rest cek millete hamallik mi yapacaksın bosver 2 tane çocuğum var diyorsun
+1 oy
(142 puan) tarafından
Dağ dağ üstüne olur ev ev üstüne olmaz.
+1 oy
(7,719 puan) tarafından
Sor bakalım ev yapılırken ne yapacaksınız kira da mı kalacaksınız zor bir süreç falan de bakalım ne diyecekler. 
+1 oy
(14,613 puan) tarafından
Kendi Kvalidemi ben kabul ederim ama bütünmgün oturan bir şeye yardım etmeyen birini kabul etm dedim 
+1 oy
(286 puan) tarafından
Ben de 28 yaşındayım. Eşimin ailesi ile oturuyorum 5 yıldır. Gayet memnunum anlaşmazlıklar elbet olur ama şu da var onun anne babası benim de anne babam elden ayaktan düşseler başımın üstünde yerleri var . Tesettürlü değilim ama rahatıma düşkünüm. İlk başlarda bende zorluk çektim 2 yıl bi evin içinde kaldık şimdide dublexte yine aynı evin içindeyiz. Ömür boyu da birlikte olcaz Allah ömürlerine ömür versin başımızdan eksik etmesin inşallah. Kaynanamla çok kavga ederm cocuk yüzünden özellikle ama çok da severiim çünkü elinden geleni yapar Allah razı olsun.  Demem o ki , zararı yoksa bırakın kalsın sizle nolcak. Dokunmasın ellemesin biseye. Elden ayaktan düştüklerinde de böyle olmayacak mı ki? Bunun için yaşlanmaya gerek yok her an muhtaç olabilirler muhtaç olabiliriz de. Kaynataniza da babanız bence bukadar kasmayın. Ha şu var tabi kapanmak size göre kimileri öz babasının yaninda dahi kapatır mesela bu durum onlar için esnetilemez böyle durumlar var ama sizin oralarda babanızdir sonuçta sadece açık sac problem olmazsa bence sorun yok siz uyurken zaten babanız kapınızın önünden gecmezki utanır. Benim babam aşağı inmiyor utanıyor.  

Tabi karar size kalmış.  Sizi cok iyi anlıyorum  Ama bide şöyle düşünün size muhtaç olduklarında da aynı sahneler olacak dimi
0 oy
(1,113 puan) tarafından
1 sene diye söz verildi 2 yıldır oturuyoruz ne toki çıktı ne bisey ev ev üstüne asla olmaz eşimle asla huzurumuz yok sen de baştan restini çek kiraya gitsinler 
0 oy
tarafından
Allah sabir versin 
0 oy
(395 puan) tarafından
Ben gurbetteyim 10 gün gelip kalınca bile o kadar zor oluyo ki geçici diye görmüyorum ama olmuyo, kira ya çıksınlar destek olun bence. 2 yıl az değil 2 yıl yani söyleyin istememek değil ama evinizin bir düzeni olduğunu falan açıklayın. Valla kendi anne baban bile bir süre kalsalar olmuyo bacım bırak kaynana kayınbaba yı 
0 oy
(580 puan) tarafından
O kadar eşya ne olacak illaki bi yere konacak yani tatil amaçlı değil hoş ev taşınacak yani ev tutmaları mantıklı olan. Sana bişiy dediler mi yoksa sen mi öyle düşünüyorsun
0 oy
(94 puan) tarafından
3 yıl kaynanamla birlikte yaşadım 3 yılda 30 sene yaşlandım bacım onların düşünüp böyle olmaz demeleri lazım Allah yardımcın olsun 
0 oy
(114 puan) tarafından
Açık açık söyleyin her şeyi ev ev üstüne gerçekten olmuyo ben 10-15 gündür çekiyorum bu derdi zor dayanıyorum bezdim artık 
0 oy
(93 puan) tarafından
Bu konuda esinin düşüncesi önmli benim eşim gelsinler nolacak derdi ben ne kadar istemesemde eşim istedigi için gelirler ve kalırlar olan bana olurdu eşin sözünü dinler ve oda sennle aynı fikirdeyse sıkıntı degil 
0 oy
tarafından
Kiraya geçsinler bence ev üstüne ev olmaz illaki gelrleeri vardır yani yok ya ben istemem benmde kayın babamla kaynanamın evi yikilcak ben kabul etmedim kiraya çıkarlar anca kzlari da kabul etmiyor evlerine ev üstüne ev olmaz net yani istemem kayinbabam yemek konusnda asiri seçici beğenmediği yemeği atar suratına bana kzmisti bı kaç kere bende sinrlendim kaynanaya yap kocanın yemegini sen dedim soncda yaptığı ayıp kabul etmem kısacası evime 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 332 göst.
0 oy
12 cevap 317 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,024 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 126 göst.
3 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,629 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...