Ben de 28 yaşındayım. Eşimin ailesi ile oturuyorum 5 yıldır. Gayet memnunum anlaşmazlıklar elbet olur ama şu da var onun anne babası benim de anne babam elden ayaktan düşseler başımın üstünde yerleri var . Tesettürlü değilim ama rahatıma düşkünüm. İlk başlarda bende zorluk çektim 2 yıl bi evin içinde kaldık şimdide dublexte yine aynı evin içindeyiz. Ömür boyu da birlikte olcaz Allah ömürlerine ömür versin başımızdan eksik etmesin inşallah. Kaynanamla çok kavga ederm cocuk yüzünden özellikle ama çok da severiim çünkü elinden geleni yapar Allah razı olsun. Demem o ki , zararı yoksa bırakın kalsın sizle nolcak. Dokunmasın ellemesin biseye. Elden ayaktan düştüklerinde de böyle olmayacak mı ki? Bunun için yaşlanmaya gerek yok her an muhtaç olabilirler muhtaç olabiliriz de. Kaynataniza da babanız bence bukadar kasmayın. Ha şu var tabi kapanmak size göre kimileri öz babasının yaninda dahi kapatır mesela bu durum onlar için esnetilemez böyle durumlar var ama sizin oralarda babanızdir sonuçta sadece açık sac problem olmazsa bence sorun yok siz uyurken zaten babanız kapınızın önünden gecmezki utanır. Benim babam aşağı inmiyor utanıyor.
Tabi karar size kalmış. Sizi cok iyi anlıyorum Ama bide şöyle düşünün size muhtaç olduklarında da aynı sahneler olacak dimi