+1 oy
51 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (50 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar yakin zamanda badana yaptirdik malesef ogun cok ceyranda kaldim ogun bugundur duzelemedim 1 aydir kuluncum agriyordu esim eliyle dagitti resmen sirtim küt küt ediyordu sonra vucumda gezmeye basladi agri sirtim gogsum kaburgalirimda geziyordu ceyrandan olabilirmi yoksa romatizmayi dusunmelimiyim basina gelen varmj

3 Cevaplar

+1 oy
(4 puan) tarafından
Geçmiş olsun öncelikle buradakiler ne bilsin hanım efendi belkide ciddi bir rahatsızlık doktora görünmekte fayda var lütfen önce doktor
(4 puan) tarafından
Görme yazma o zaman demişşiniz bu bebek cınsıyetı tahtını degil belki ciddi bir rahatsızlığın var sana onu yap bunu yap dediklerinde bana iyi gelen size iyimi gelecek ?ben sadece 1 aydır geçmiyor demişsiniz doktora gidin dedım bursakilerde şifa aramayın 1 ay demişsiniz
(50 puan) tarafından
Bebek cinsiyet ti degil ki demissin doktormusun ki tahmin edipte yazacaksiniz bana gidecegim zaten basina gelen varmi die sormak istedim buraya herkes hersey yaziyor ciddi hastalikta yazan oluyor basina gelen kisiler yazip dertlesiyor tovbe yarrabbim
(4 puan) tarafından
Eleştiriye açık değilsen soru sorma ozaman sizin sağlığınız için yorum yaptım at kestane ye kişne bol bol
(50 puan) tarafından
Belli sen tadina bakmissin sabahtan beri kişniyorsun
(4 puan) tarafından
Aranan sensin bem degil:))
-Reklam-
0 oy
(146 puan) tarafından
Unutmuş olabilirsiniz at kestaneli veya vicksle sütun bor terleyen 
(50 puan) tarafından
At kestanesi ne oluyor canim
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Bende üşüttüm herkes kulunç dedi ama aylarca çektim o ağrıyı sonra dayanamdim doktora gittim boyunda iki tane fıtık olmus. 1 senedir çekiyorum artık koluma bacağıma vuruyor ağrısı beyin ve sinir sıkışmasından şüphendi doktor sinir testi yaptırdım yarinda mr girecem. Yanı kulunç diyip bekleme cok cekersin. Benimde anlattığın gibi her yerim ağrıyordu 
(50 puan) tarafından
Agrilar dayanilmicak kadar mi benim ki hafif agrilar ama bende boyun fitigindan supelendim sizin agrilariniz cokmu agir gecmis olsun rabbim sifa versin
(3,028 puan) tarafından
Ben ağlıyordum yemek bile yapamaz hâle gelmiştim artık.
(50 puan) tarafından
Yok benim oyle degil hafif ama beni rahatsiz ediyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 99 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 25 göst.
+1 oy
11 cevap 136 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde kaavimsi (2,858 puan) tarafından soruldu

409,897 soru