0 oy
51 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (22 puan) tarafından
Kızlar ikinci gebeliğim ilk gebeligimde böyle bişey yaşamadm smdi 4 haftalık ama el ve ayaklarım yaniyo ilk ikizlerim erkekti acaba cinsiyet farklı olunca farklı şeyler mi oliyo vücutta 

4 Cevaplar

+3 oy
(2,206 puan) tarafından

Gün geçmiyor ki bir şeyi de cinsiyete yormayalım :) Cinsiyet gebelikte yan etki yapan bir şey değildir. Bu yaşadığınız etkileri hormonlar yapıyor. 

(9,916 puan) tarafından
Tamda bende yazdıklarını yazacaktım
(727 puan) tarafından
Aşkım gene döktürmüş ☺️☺️
(2,206 puan) tarafından
Estağfurullah kuşum, üzücü oluyor cinsiyet aramaları. Hele de böyle hurafeyle falan
(727 puan) tarafından
:( aslında cinsiyet istemek günah değil Allah zaten gönlündekini biliyor ama isterken eksik dua edilmemesi gerekiyor Allah korusun hayırsız sağlıksız çocuk olabilir
-Reklam-
0 oy
(748 puan) tarafından
Benimde öyle olmuştu ama gebelik şekeri çıkmıştı . Cinsiyetle alakası yok bence 
(22 puan) tarafından
Daha 4 haftalık acaba şuan şeker olabilir mi sizin ne zamn başladı
(748 puan) tarafından
Benim 12. Hafta civarı başlamıştı . Bilmiyorum canım açlık tokluk testi yaptırabilirsin
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Şeker belirtisi o bende yaşadım meğerse şekerim varmış birde nefes darligimda vardi
(22 puan) tarafından
Kaçıncı haftada oldu sizde
(9,916 puan) tarafından
Herkeste aynı olamyabilir benim 3 ayimda başladı 5 ayimda anladım sekermis belki sizin daha erken başladı Allah korusun
(22 puan) tarafından
Aslında dün kan testi yaptı tam kapsamlı olsa kanda mi belli oluyor
(9,916 puan) tarafından
Açlık kan şekerine baktır
(22 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Ben gebe olduğumu bilmiyordum ayaklarım da ilk kez yaşadığım bi yanma oluyodu meğer hamileymişim hormonlardan ötürü bnce 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 68 göst.
0 oy
4 cevap 116 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Prenslerin&annesi (801 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 94 göst.

408,356 soru

12,268,229 cevap