+5 oy
741 göst.
önce Diğer kategorisinde (735 puan) tarafından
Kızlar ben eşimi çok seviyorum iki çocuğumuz var mutlu bir aileyiz kendi içimizde 

Uzun zamandır elleri incelmişti ve şekli bozulmuştu kackere hastaneye git dedik gitmedi onemsemedi en son dün gitti 

Hemen norolijiye göndermişler uzman doktor gerekli tetkikleri yapmış 

Ve Als tanısı koymuş yani moto nöron 

Yani kasların zamanla erimesi ve tüm motor becerileri yavaş yavaş kaybetmek demek 

Dündendir içime bişi oturdu bir ay sona profosor bakacak ve kesin tanıyı verecekmiş ben şimdi belki etmiyorum sürekli araştırıyorum kafayı yedim güzel şeyler yazmıyor ..ve eşimde çok korkmuş ve inşallah cocuklarimin büyüdüğünü görmeden bana bişi olmaz dedi 

Bunun tedavisi yokmuş 

Ya böyle kalır yada ilerler ve tüm vücuda yayılır mis nolur böyle olup düzelen yada sabıri kaldı diyen varmı bana destek olun ağlayacam kotkuyorum uyuyamıyorum 

19 Cevaplar

+6 oy
önce (609 puan) tarafından

Allah acil şifalar versin inşallah, umarım yanlış teşhistir :'(

önce (735 puan) tarafından
Çok korkuyorum yüreğime bişi oturdu sanki kalkmıyor
Canım baktım internetten gerçekten kötü bir hastalıkmış ama 20 yıl yaşayan hastalar bile varmış. Allah'tan ümit kesilmez pozitif düşünün
Tamam ama o şekilde yaşamak ne kadar pozitif yani kafayı yicem ben
Kuzum pozitif düşün derken , hastalık yokmuş gibi düşün , kontrol zamanı gelene kadar eşinin şifası niyetine  hatim indirebilirsin
Ben diyorum oda bana kızdı psikolojimo bozuyosun sus artık diyor
-Reklam-
+4 oy
önce (4,717 puan) tarafından
Eşim MS hastası internet actigimda o kadar kötü şeyler görüyorum okuyorum ki çok kötü hissediyorum kendimi ama eşim yaklaşık 8 yıldır MS hastası  ve evlendigimizden beri hiç atak gecirmedi gayet güzel sağlıklı yaşamını sürdürüyor sana diyeceğim şu ki sakın netten hiç birşey araştırıp okuma sadece doktorun sözünü dinle anın tadını çıkarın ben hasta değilim sağlıklıyim ama yarın ne olacağım belli değil o yüzden sadece  şimdiki zamana odakliyım çok geçmiş olsun içini karartma üzülme 
Zaten baka baka delirecegim
+3 oy
önce (4,257 puan) tarafından
Ay canım dünden beri post açıyorsun seni o kadar iyi anlıyorum ki insanın içi içine sığmıyor kim ne dese tatmin olmuyor ama sakin ol biraz sadece dua et inşallah ilerlemez canım Rabbim şafi isminin hürmetine şifasını versin çocuklarına sana bağışlasın inşallah sağlıklı bı şekilde 
Çok korkuyorum İnanlı böyle târifsizlik içindeyim aglamak istiyorum
Ya ben bu grubu anlamıyorum ya sadece destek istiyom yalnızım annem yok babam y9ok esiminde yok kime ne dicem kafayı yicem istediğim tek şey destek kimsenin umrunda degil
+2 oy
önce (61 puan) tarafından
Bende arastirdim simdi allahm yardimciniz olsun eşinizin olmadigi biryerde aglayin icinizi bosaltin ona çok cok mutlu anlar yasatmaya calisin bize konusmasi kolay sizin için cok zor cunku yasiyosunuzz iciniz yanarken kocanıza gulumseyip ona hastaligi unutturmak cok zor bisey ama bu hastaligin tedavisi yokmuş malesef allahm yanınızda olsun rabbim elinizden tutsun inşallah eşinize normal gunler gecirmeye calisin ama caktirmadan da ayriyeten mutlu edin anilar biriktirin yanım da olsan sana sarilmak isterdim bacim allahm hep yaninizda olsun inşallah 
İnşallah aşkım inşallah rabbim ol derse olur inşallah allahm cocuklarina senin yuzune baksinda yanlış ciksin inşallah esini size bagislasin rabbim
Valla elleri öyle kalsın ama ilerlemesin inşallah
İnsallah hepsinde ilerlemiyormus bazıları ilerliyomus bol bol sadaka verin ihtiyacı olana esin adina allahm feraha cikarsin inşallah
Tek dileğim ilerlememesi
İnşallah
+2 oy
önce (14,574 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin İnşallah ilerleyen bir şey değildir 
İnşallah çok istiyorum elleri öyle kalsın ama yeterki ilerlemesin
+2 oy
önce (227 puan) tarafından
telegram kullanıyor musunuz? sizi geleneksel tıb ile uğraşan birine  yönlendirebilirim. 
üstelik Rasulullah ölüm dışında herşeyin tedavisi vardır buyurmuştur.
Yok canim
önce (1,263 puan) tarafından
nasl bulabilrm o grubu
telegramınız var ise tibbunnebevii diye yazarsınız arama kısmına. o kanaldan yetkili bir kişiye ulaşabilirsiniz sıkıntılarınızı hastalığınızı vs yazarsınız yardımcı olurlar
+2 oy
önce (130 puan) tarafından
Allah şifa versin hemen korkma benim oğlumda rahatsız göz tansiyonu var ilk öğrendiğimde internete göre oğlum Allah korusun kördü 9 buçuk aylık ameliyat oldu duzneli kontrol ve ilaç kullanıyor çok şükür gayet güzel görüyor korkma lütfen 
önce (182 puan) tarafından
Canım 9 aylık göz tansiyonu nasıl fark ettiniz benim ailemde genetik glokom var ama yani çocuklarımın tansiyonu ölçtürmek istediğinde erken diyorlar anlamadım bir şey
Ay hayır sakın bekleme bu zaten tamamen genetık hemen ölçüm yaptır lütfen
önce (182 puan) tarafından
Tamam bizdede genetik ama doktor ölçüm yapmıyor sizde mi var eşinizde mi
Hayır bizde kimsede Yok bildiğimiz Ama bu çok ciddi bir rahatsızlık ve doğuştan olmasa bile ilerleyen yaşlarda tekrar ortaya çıkabiliyor ve Türkiye'de bebek üzerinde glokom alanında sadece iki doktor var biri Antep'te bizim doktorumuz profesör doktor Kıvanç Güngör biri Ankara'da Zeynep Aktaş muayene anestezi altında yapılıyor bak ailen de genetikte varmış lütfen kimseyi dinleme bir yolunu bul hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ben de Antalya'da hiçbir yerde doktor bulamadığım için her seferinde kontrolü Antep'e geri gidiyorum mutlaka çocuklarını göster mutlaka ileride keşke demiş olmamak için bunu yapman lazım çünkü bu rahatsızlığın herhangi bir sebebi yok sadece genetik faktörlermiş yani bizden kaçsoy üstteki birinde varsa kalıtsal olarak geçmiş bebeğime ama kimde olduğunu hiçbirimiz bilmiyoruz ki sen biliyormussun
Tansiyonu biz fark etmedik ben 40'ı çıkınca götürecektim doktora göz için kilosu iyi olmasına rağmen kan uyuşmazlığına bağlı sarılık vardı onun takibi yapılırken çocuk doktorumuz gözlerini kontrol ettirip ettirmediğimi sordu daha 11 günlüktü hemen götürüp baktırdık göz bebekleri görünmüyordu gözleri maviydi ama böyle cam gibi masmaviydi renkli gözlü olduğunu düşündük bizimki tansiyonumuz çok yüksek olmadığı için ışığa karşı çok hassasiyeti yoktu ışıklı ortamda durabiliyordu gözlerini kapatmıyordu O yüzden hiç bilmediğimiz bir rahatsızlıkta olduğu için duyunca Şok geçirdim bir sürü özel hastaneye kliniğe profesör doktorlara gittim hepsi Kıvanç bey'e gönderdi Türkiye'de hatta dünya üzerindeki sayılı doktorlardanmış bebeğim 24 günlükken sağ 44 günlükken sol gözünden ameliyat oldu günlük tansiyon damlası kullanıyoruz o zamanlarda ne kadar göreceğini bilmiyorduk yani bildiğin gibi bu bebeklerde çok tehlikeli bir durum büyük insanlar da daha yavaş ilerlerken bebeklerde çok daha hızlı şekilde körlüğe sebep olabiliyor tedavi edilmezse ve bebeğin görüyordur ama Allah korusun tansiyonu vardır sen bunu bilemeye de bilirsin yani Allah göstermesin İnşallah yoktur ama mutlaka bak lütfen bebeği rahatsız ve anne olarak sana yalvarıyorum ne olur çocuğunu götürüp kontrol ettirir kıvançocuğa bir yolunu bul götür Bir kere de olsun baksınlar hayatım boyunca vicdan azabı duymaman için bu çok tehlikeli ve sinsi Bir rahatsızlık dışarıdan bakılınca gerçekten anlaşılmıyor gözbebekleri büyük özelden yazabilirsen sana resim atayım ha şu anda çok şükür çok geniş alana kadar görüş açısı açıldı oğlumun tedaviden sonra ama kontrolleri devam ediyor tabii ki şu anda göz mercekleri görünüyor çok normal ilerliyoruz çok şükür
+2 oy
önce (4,374 puan) tarafından
Ahh canım benım Rabb'im korktuğuna uğratmasın Rabb'im Şafii isminin hürmetine acil şifalar versin sürekli zikir çekin canım netten hastalık hakkında bakma bende rahatsızım nete bakınca bır sürü şey yazıyo ama kafama takmıyorum Rabb'im ne demişse o olur diyorum sadece netten zikirlere bak bol bol dua et 
Bol bol duaya ihtiyacim var zaten
+2 oy
önce (269 puan) tarafından
Baska ne belirti vardi agri oluyor muydu 
Ellerinde erime şekil bozukluğu var düz duramıyo parmakları ve titriyor ağrı yok bazen uyuşma ve ktlenme
+2 oy
önce (1,060 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Öncelikle netten bir şeye bakma derim. Benimde eşim epilepsi. Ona bakınca bile çok kötü şeyler okudum ve günlerce uyuyamadım hamile halimle çok kötü günler geçirdim. 

Her şeyin bir çaresi vardır elbet. Doktorlar en kötüsünü söylüyor. Sıkıntı ve stresten uzak durun en başta. Zaten en büyük düşman. 
Sıkıntı onun içinde var zaten hep o yaşadıkları mahvetti dedim kackez
önce (1,060 puan) tarafından
Benim eşimde çok sıkıntı stresli biri. Bir şey olunca yüzüne güler ama içi lan ağlar. Belli etmemeye çalışsa da anlarım ve bende kahrolurum. Ne yaptıysam degistiremedim. Bazı insanların genetiginde var demek ki
+2 oy
önce (17,660 puan) tarafından
Bilgim yok. Rabbim eşini sana ve çocuklarına bağışlasın inşallah iyi sonuç çıkar 
Çok üzgünüm sürekli sigara içiyorum
+2 oy
önce (3,515 puan) tarafından
Rabbim ya şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah çok çok geçmiş olsun yaa umarım yanlış teşhistir
Umarım canım
önce (3,515 puan) tarafından
Allah büyüktür gülüm
+2 oy
önce (833 puan) tarafından
Allah var çok düşünüp kendini bitirme herşeyde bı hayir var Allah şifalar versin
Çok düşünmemek elimde değil inanki
+2 oy
önce (863 puan) tarafından
Önce Allah şifa versin sonrasında internet insanı hasta eder oğlum tortikolisti yanlış anlamayın kıyaslama yapmıyorum ben de gece gündüz internette bakardım ödüm kopardı uykum kaçardı okadar kötü şeyler vardı ki yüzün bir tarafı gelişmiyor yüz biçimsiz kötü başi bir tarafa eğik oluyor ilerleyen zamanlarda diye vs vs sonra oğluna fizik tedavi yaptık elhamdülillah geçti demem o ki internet insanı hasta eder oğlum doğduğunda kalbi delikti benle eşim kahrolduk sonra mahalle bakkalinin karısı benim eşim de doğduğundan delik dedi hap aliyor biseyi yok dedi adam da maşallahi var delikanlı gibi 50 yaslarindaydi
Bu kanserden bile kötü bişi
önce (863 puan) tarafından
Allah şifa versin
Amin amin
+2 oy
önce (19,346 puan) tarafından
Allah'ım şifalar versin dostum. Korktugunuzs ugratmasin. Hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah. Bilgim yok 
Umarım inşallah içim ferahlar insallah
önce (19,346 puan) tarafından
Haber et merak ederim
Ederim canim
0 oy
önce (21,380 puan) tarafından
Aklına hep iyi şeyler getir canım

İnşallah hicbisi olmayacak tamma mi
Elimde degil
0 oy
önce (2,974 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin bu hastalık da moral çok önemli ilerlemediği sürece korkma eşine destek ol sürekli yanında ağlarsan üzgün durursan olmaz şu an en çok sana ihtiyacı var hasta değilmiş gibi davran ben işim gereği çok gördüm bu hastalığa yakalanıp yıllardır ilaç kullanıp hastalığı sabit yerde kalan Allah'a sığın Dua'nı eksik etme derdi veren Rabbim dermanıda verir inşallah
Yanında hiç ağlamadım.sadeve çok korkuyorum içimde firtinalar koparlwn belli edemiyorum çok zor
önce (2,974 puan) tarafından
Canım benim de annemin başından çok kötü bir rahatsız geçti doktorlar neredeyse ümit bile vermedi 2 ay kadar hastane de yattı şimdi bu rahatsız ile ilgili hiç bir sorunu yok 17 sene geçti üzerinden kimin duası kabul olur bilinmez derler eşin için hatimler yasinler okut çocuk sevindir biz öğle yaptık duâdan başka elinden bir şey gelmez
0 oy
önce (400 puan) tarafından
Sakın ola kı  internet üzerinden arastırıo kendini kahretme  aynısını defalarca yasadım benım oğlunu onkolojıye sevkettıler lenf nodu yuzunden.. Lenfoma olabıkır olamaz dıye ıko ay hastahaneye gıttık geldık poset poset ilaçlar vesaıre falan. Sonunda aklı başında bır doktora gıttık lemf notlarındam korkmayın enfeksiyonu çok yükselmiş aletjısıde tavan yapmıs ondan dedı.. Sırec bır ıkınay uzadı ama sukur internette yazam seyler cıkmadı rabb'im sızı de feraha cıkarsım inşallah
Gidecgiz başka doktorlara
önce (400 puan) tarafından
Mutlaka gidin
0 oy
önce (1,223 puan) tarafından
Ben daha önce bu rahatsızlığı arastirmistim yuksel moral fizik tedavi vs ile yaşam süresini uzatan tüm kaslarin erimesini geciktirenler varmis. Rahatsızlık bu işe gerçekten inşallah değildir ama size çok iş düşecek hiç böyle bir şey yok gibi hayatınız mükemmel gibi davranmanız gerekebilir. 
Evet bu görünüyor malesef
önce (1,223 puan) tarafından
Kalbinizi ferah tutun su an hiçbir şey net değil belki de yanlış bir teshisdir şimdiden moral bozmaya gerek yok eşinizle cikin bir kahve için ikinize de moral olur
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 100 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde clk38 (1,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 201 göst.
19 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 85 göst.
18 Mart 2024 Diğer kategorisinde Nurtopum (696 puan) tarafından soruldu