+1 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından
Arkadaşlar sormak istediğim bir şey var aşağıdaki durumları yaşasanız ne yapardınız?

Düğün tarihi aldığımızda gelinlik bakmaya,kayınvalideme anne sende bizle gelirmisin diye nezaketen sorduğumda hastayım diye bahane etti.Ben iyi niyetle madem gelemedi Whatsappdan resim atim dedim.Kadın bana görüldü yaptı cevap vermedi.

Gelinlik baktığımız yer görümcemin mahallesindeydi bakim haberleşiriz yaptı oda gelmedi.

Sonra tabi nişanlımla kavga etttik ben anladım birşeyler olduğunu nişanlım dediki nikah tarihini annem erken buldu ondan tavır yapıyor.Ben dedim düğün bile istemiyorum nikâhtan evlenirim hani ekstra altın da istemedim nişandakinin aynısını tekrardan takın annen niye böyle yapıyor beni istemiyorsa nişanı atalım diyince eşim ailesi ile kavga ediyor.Kayınvalidem beni arayıp yemeğe çağırıyor kimse yokken çekip ,kızım senlik bir durum değil ben oğluma kızdım kbkma dedi üstelemedim.ama sonra düşündüm o zaman bana yansıtmayacaktı bu durumu.sonra bana kaldırıp öyle nikâhtan olmaz benim bile zamanında mahallede düğünüm oldu , bizdede para olduğundan değil borca harca yapcaz diye imalarda bulundu zorla nikahı düğüne döndürdü.sonra ne hikmetse bir süre iyi davrandı gelinlik provasına geldi salon bakmaya falan , tabi görümcem ortalıkta yok aramadı sormadı ev düzerken bir kere uğradı herşeyi halletmişsiniz bende oda kokusu paspas alim dedi onuda almadı. Hatta şaka gibi düğünde herkesle oynayıp benimle oynamadı.ona her döndüğümde başkasına dönüp oynadı sonradan video kasetde saçma sapan mimiklerini bile gördüm.Evlendik evlenince de bu sefer müsait değiliz gelmeyelim gitmeyelime getirdiler uygun değilim halim yok şu bu.En son bende aramayı kestim eşime gelin bize tripli heralde demiş açıkçası sonra aradı ben açmadım mesajla döndüm dışardayım anne müsait zaman da görüşelim inşallah yazdım geçtim.Hani böyle böyle kendiler soğuttular evlerinde en ufak sıkıntı olsun oğlum atla gel tamir et yap, eşimin arabası yok kız kardeşi evli arabaları var onlar dan hayatta bir şey istemez damadının utanmasa ayağını yalar kızıyla kötü olmasın diye.ek olarak Eşime arkamdan gelin iş seçiyor, bir işte dursun sabit , erken evlendin şu bu laf etmişler.Şahsen bende kırıldım kadına yazdım başından beri bu evliliği istemediniz biliyorum oglunuzla ister konuşun ister konuşmayın ama ben evlilik huzurumun kaçmaması adına sizleri arayıp sormuyorum bundan sonra yazdım engelledim aylardır da konuşmuyorum.siz olsanız napardınız.

7 Cevaplar

+2 oy
(2,259 puan) tarafından
İçe sinmeyen bir durum var belli ki. Ama yine de ben aile içinde engelleme konusunu doğru bulmuyorum. Allah esirgesin eşine bir şey olsa aramayacak mısın bu insanları. Ya da belki aranız düzelir bir gün, paşa paşa kaldıracaksın o zaman engeli. Çok fazla geliyor bana engelleme. Bir de bu tarz konuları hele de yetişkinlerle WhatsApp üzerinden değil yüz yüze görüşerek ifade etmek isterim. Bunun dışındakilerde haklısın. 
(21 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
neden mesaj yazıp engelledim.çünkü karşı tarafı hayatta konuşturmaz sürekli sözünü keser.insan fenalık geçiriyor.kendi kayınları bile arası berbat, kayınpederim kardeşleri ile para mevzusu yaşamış kayınvalidem telefonu kocasının elinden alıp kardeşliğiniz bitti diyip telefon kapatan bir kadın. Ruh hastası desem yeridir o yüzden mesajla son vermek istedim.

Eşime bir şey olsa yinede aramam çünkü evlatlarını sildiler. Eşim 37 yaşında kalkıp erken evlendin diyen bir kadın bu. Derdi zoru oğlunu kullanmak evden gitmesin maddi manevi yiyelim.kızımıza yük olmayalım aman damatla kötü olmasınlar.böyle yapan bir kadın.aile demeye bin şahit ister. Görümcemin kocasının babası vefat etmiş cenaze töreni düzenlendi bize kimse haber vermedi eşimin kuzeninden duyuyoruz böyle insanlar.ablam doğum yaptı aramadılar 7 aydır konuşmuyoruz kindar insanlar
-Reklam-
0 oy
(1,783 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tamam isde gerekeni yapmışsın huzurunu bozanla ne diye goruseceksin.cok biliyor bunlar bendede var bu modelden... ama ben senin kadar iyide davranmadim...
(21 puan) tarafından
Benim eşim bu zamana kadar ailesine kendini ezdirmiş. Ben gelinlik olayından itibaren olayları büyütsem evlenemezdik biliyorum . Oğulları uşakları gibi evlenince yeterince kullanamayacakları için iş bu raddeye geldi malesef son ana kadar sustum ama son zamanlarda artık bende arayıp sormayı kesmiştim eşim ararsa arkadan merhaba yapıyor dum evlerine kırk yılda bir gidersek bulaşık falan asla yıkamıyordum sadece eşimin çayına bakıp oturuyordum .şahsen ama en son patladım
(109 puan) tarafından
bu modelden çok güldüm ya nznxkxk
(1,783 puan) tarafından
Öyle da yüz verdikçe insanı iyice ***** yerine koyarlar..herkesden bitane
(21 puan) tarafından
Kadına bunu yazıp engelledim aylardır da konuşmuyoruz "Merhabalar,
Başından beri bu evliliği zaten istemiyorsunuz bunu görebiliyorum.
Nişan zamanından beri bu zamana kadar ne ailem ne kendim size bir kez olsun saygısızlık etmedim.Hiç bir suçum olmadığı halde oğlunuza tavır alıp karşılığında  size mesaj attığımda Whatsappdan görüldü yapıp gelinlik bakmaya gelmeyen sizdiniz.Arkamdan  gelin ablasının evinde kalabilirdi nişanlıyken ev tutmaya gerek varmıydı.iş seçiyor kurumsal iş diyip duruyor demişsiniz nasıl bu şekilde konuşursunuz.Ben bu zamana kadar size bir kez saygısızlık etmedim evlendiğimden beri gün yüzü göremedim.Ona rağmen ben size anne dedim konu gel bizede bekleriz diye çok defa sizi aradım yazdım.Her seferinde görüşmeyelim , bunu söyleyen sizdiniz.Hani daha ne yapmalıydım bilemiyorum.Kendi oğlunuzu görmek bile istemediniz onu çok yanlız bıraktnız.Bir büyük olarak bence bu durumu yönetemediniz.Hem oğlunuzu hem beni çok kırdınız.Bu zamana kadar hep saygı duydum size anne dedim ama siz ben işsizken bile bir telefon açıp gel kızım oturalım yada sana gelim dertleşelim bile demediniz.Sonra kaldırıp gelin beni ne kadar arayıp soruyor demişsiniz.Elinizi vicdanınıza koyun sizde bir kız annesisiniz.kizinizin kayınvalidesi bu şekilde davransa ne hissederdiniz? Lütfen  bana elin kızı olarak bakmadan önce bir düşünün.Siz oğlunuza cephe alırken beni ve ailemi hiç umursamadınız.Ben bu olaylar patladığında beri benim eşim sürekli üzgün,ben sürekli evde onu toparlamaya çalışıyorum huzurumuz bozuluyor.Aile olarak anne baba kardeş olarak onu bu kadar dışlamaniz gerçekten anlam veremiyorum ve beni de ilgilendirmiyor.Ben sadece eşime üzülüyorum.oglynuza kaldırıp gelinde  sende gelmeyin evime demişsiniz aramayın sormayın demişsiniz.Bende sizin istediğinizi yapıyorum sadece.oglunuzu bu saatten sonra ister arayın  İster o sizi arasın  barışın o sizin aile ilişkileriniz beni ilgilendirmiyor  asla bir şey demem .sadece bu yaşananlar dan bende çok etkilendim ve ailemde buna tanık oldu.Benim tek rahatsız olduğum durum bu.Aile evlilik huzurumun kaçmaması adına sizleri arayıp daha fazla sormuyorum.Daha fazla tatsızlık yaşansında istemiyorum sadece kırgınlıklarımı dile getirmek istedim hepsi bu. "
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Güzel laf söyleyip engellemissin gayet iyi olmuş. Ben her zaman derim mesafe iyidir yüz verince astar istiyorlar birde. 
(21 puan) tarafından
Merhabalar,
Nişan zamanından beri bu zamana kadar ne ailem ne kendim size bir kez olsun saygısızlık etmedim.Hiç bir suçum olmadığı halde oğlunuza tavır alıp karşılığında  size mesaj attığımda Whatsappdan görüldü yapıp gelinlik bakmaya gelmeyen sizdiniz.Arkamdan  gelin ablasının evinde kalabilirdi nişanlıyken ev tutmaya gerek varmıydı.iş seçiyor kurumsal iş diyip duruyor demişsiniz nasıl bu şekilde konuşursunuz.Ben bu zamana kadar size bir kez saygısızlık etmedim evlendiğimden beri gün yüzü göremedim.Ona rağmen ben size anne dedim konu gel bizede bekleriz diye çok defa sizi aradım yazdım.Her seferinde görüşmeyelim , bunu söyleyen sizdiniz.Hani daha ne yapmalıydım bilemiyorum.Kendi oğlunuzu görmek bile istemediniz onu çok yanlız bıraktnız.Bir büyük olarak bence bu durumu yönetemediniz.Hem oğlunuzu hem beni çok kırdınız.Bu zamana kadar hep saygı duydum size anne dedim ama siz ben işsizken bile bir telefon açıp gel kızım oturalım yada sana gelim dertleşelim bile demediniz.Sonra kaldırıp gelin beni ne kadar arayıp soruyor demişsiniz.Elinizi vicdanınıza koyun sizde bir kız annesisiniz.kizinizin kayınvalidesi bu şekilde davransa ne hissederdiniz? Lütfen  bana elin kızı olarak bakmadan önce bir düşünün.Siz oğlunuza cephe alırken beni ve ailemi hiç umursamadınız.Ben bu olaylar patladığında beri benim eşim sürekli üzgün,ben sürekli evde onu toparlamaya çalışıyorum huzurumuz bozuluyor.Aile olarak anne baba kardeş olarak onu bu kadar dışlamaniz gerçekten anlam veremiyorum ve beni de ilgilendirmiyor.Ben sadece eşime üzülüyorum.oglynuza kaldırıp gelinde  sende gelmeyin evime demişsiniz aramayın sormayın demişsiniz.Bende sizin istediğinizi yapıyorum sadece.oglunuzu bu saatten sonra ister arayın  İster o sizi arasın  barışın o sizin aile ilişkileriniz beni ilgilendirmiyor  asla bir şey demem .sadece bu yaşananlar dan bende çok etkilendim ve ailemde buna tanık oldu.Benim tek rahatsız olduğum durum bu.Aile evlilik huzurumun kaçmaması adına sizleri arayıp daha fazla sormuyorum.Daha fazla tatsızlık yaşansında istemiyorum sadece kırgınlıklarımı dile getirmek istedim hepsi bu.  Bunu yazıp kadını engelledim
0 oy
(57 puan) tarafından
En güzelini yapmışsın kafan rahat olur canım. Şahsen bende hayatımdan,telefonumdan her yerden engellemek istiyorum ama başaramadım henüz. Gri olacağına ya siyah ya beyaz olmuşsun. Ben şu an eşim için sabrediyorum bakalım nereye kadar
(57 puan) tarafından
Görümcen evin tek kızıysa seni kıskanmışta olabilir var öyle tipler ay bende görümceyim mesela hep iyiliklerini istiyorum. Mutlu olsunlar iyi geçinsinler. Seninde yani Kayınpederin ne güne duruyormuş gitsin kocasıyla halletsin
(21 puan) tarafından
Kayınpederim Şam babası 7 aydır konuşmuyoruz oğlunu arayıp sormadı bile otursun at yarışı oynasın.
Görümcem tek kız birde erkek kaynım var.görümcem benden 6 yaş büyük , ben de bu işi kıskançlığa vuruyorum.çünkü onun nişanı çok sade oldu benim nişanım bahçeli bir yerde organizasyon oldu. Onun düğünün de akrabalar amcalar gelmedi sahnede 3 5 kişi oynadı benim düğünümde tüm herkes geldi oynadı.o oyundada iyi değil düğünde sürekli gelinliğine basıp durdu onun görümceleri hep eteğini topladılar düğün boyunca,benim düğünümde herkes bu gelini nerden buldunuz bacısı varmı diye sormuşlar.kıyas yaptığını düşünüyorum.çünkü evlenmeden önce bana bir keresinde canım evlenince anneye babaya hafta da bir gitmek lazım hastayım dememek lazım gibi ***** bir cümle kurdu.ne bilim gelinlik bakmaya gelmedi eve hediye almadı düğünde kamerada suratı.bilmiyorum

Kayınvalidemi neden mesaj yazıp engelledim sorarsanız.çünkü karşı tarafı hayatta konuşturmaz sürekli sözünü keser.insan fenalık geçiriyor.kendi kayınları bile arası berbat, kayınpederim kardeşleri ile para mevzusu yaşamış kayınvalidem telefonu kocasının elinden alıp kardeşliğiniz bitti diyip telefon kapatan bir kadın. Ruh hastası desem yeridir o yüzden mesajla son vermek istedim.
(57 puan) tarafından
Kayınvaliden kaostan hoşlanıyor demekki. Kızı da ona çekmiştir muhtemelen
(21 puan) tarafından
O daha çok bana dokunmayan yılan bin yaşasın derdinde. Kimse ona gelmesin misafir olmasın hiç bir sıkıntısı dokunmasın arayıp sormiyim ama mecburen bazı ortamlarda denk gelince birbirimizi idare edelim.abim asli vazifesini yapsın bana ve kocama kimse bir şey demesin bu mantalide bir manyak. Ekstra kıskanç. Bir gün aramızda 6 yaş var ya kayınpederim ablan diye hitap etti görümcem hemen ne ablası baba adımla hitap ediyor işte yaptı çatlak
(57 puan) tarafından
Kompleksli görümce:))
0 oy
(746 puan) tarafından
Gerekli cevabı vermişsin zaten . Ne kadar mesafe o kadar huzur . 
(21 puan) tarafından
Ağır mı yazmışım "en son bu mesajı atıp engelledim mesaj ağırmı?"Merhabalar,
Nişan zamanından beri bu zamana kadar ne ailem ne kendim size bir kez olsun saygısızlık etmedim.Hiç bir suçum olmadığı halde oğlunuza tavır alıp karşılığında  size mesaj attığımda Whatsappdan görüldü yapıp gelinlik bakmaya gelmeyen sizdiniz.Arkamdan  gelin ablasının evinde kalabilirdi nişanlıyken ev tutmaya gerek varmıydı.iş seçiyor kurumsal iş diyip duruyor demişsiniz nasıl bu şekilde konuşursunuz.Ben bu zamana kadar size bir kez saygısızlık etmedim evlendiğimden beri gün yüzü göremedim.Ona rağmen ben size anne dedim konu gel bizede bekleriz diye çok defa sizi aradım yazdım.Her seferinde görüşmeyelim , bunu söyleyen sizdiniz.Hani daha ne yapmalıydım bilemiyorum.Kendi oğlunuzu görmek bile istemediniz onu çok yanlız bıraktnız.Bir büyük olarak bence bu durumu yönetemediniz.Hem oğlunuzu hem beni çok kırdınız.Bu zamana kadar hep saygı duydum size anne dedim ama siz ben işsizken bile bir telefon açıp gel kızım oturalım yada sana gelim dertleşelim bile demediniz.Sonra kaldırıp gelin beni ne kadar arayıp soruyor demişsiniz.Elinizi vicdanınıza koyun sizde bir kız annesisiniz.kizinizin kayınvalidesi bu şekilde davransa ne hissederdiniz? Lütfen  bana elin kızı olarak bakmadan önce bir düşünün.Siz oğlunuza cephe alırken beni ve ailemi hiç umursamadınız.Ben bu olaylar patladığında beri benim eşim sürekli üzgün,ben sürekli evde onu toparlamaya çalışıyorum huzurumuz bozuluyor.Aile olarak anne baba kardeş olarak onu bu kadar dışlamaniz gerçekten anlam veremiyorum ve beni de ilgilendirmiyor.Ben sadece eşime üzülüyorum.oglynuza kaldırıp gelinde  sende gelmeyin evime demişsiniz aramayın sormayın demişsiniz.Bende sizin istediğinizi yapıyorum sadece.oglunuzu bu saatten sonra ister arayın  İster o sizi arasın  barışın o sizin aile ilişkileriniz beni ilgilendirmiyor  asla bir şey demem .sadece bu yaşananlar dan bende çok etkilendim ve ailemde buna tanık oldu.Benim tek rahatsız olduğum durum bu.Aile evlilik huzurumun kaçmaması adına sizleri arayıp daha fazla sormuyorum.Daha fazla tatsızlık yaşansında istemiyorum sadece kırgınlıklarımı dile getirmek istedim hepsi bu
(746 puan) tarafından
Çok kibar bir şekilde cevap vermişsin başkası senin yerinde olsaydı daha kaba bir biçimde yazardı
(21 puan) tarafından
Bunun üzerine kayınvalidem engelleyince mesajımı kopyalayıp oğluna atmış bana bunu yazdı gelin diye,ciğerimi dağladınız ölüme bile  gelmeyin şu bu bitti oğlum değilsin şu bu eşimde engelledi 7 aydır konuşmuyoruz ikimizde
Bu olay oldu görümcem 1 ay abisini bile aramadı ona ne oluyor da 1 ay geçti aradı bende eşimde telefonuna bakmadık banane
(746 puan) tarafından
Valla argo bişey yazmamışsın güzel bir dille anlatıp engel atmışsın gayet mütevazı bir şekilde. Boşver olmasalar daha huzurlu mutlu olursunuz . Bazen gerçekten uzak durmaları daha iyi oluyor
(21 puan) tarafından
Benim canımı sıkan ben hadi annesi oğlunu evlenince yeterli kullanamıyor derdi bu onu anlarım. Görümcem evli barklı o niye böyle mal gibi anlamıyorum öte git demedim kötü hiçbir şey yaşsmadık ne gelinlik bakmaya geldi ne bir şeye dahil oldu .düğün kasedini izledim ağzını büyüyorbenle oynamıyor eşim bile şok oldu. Bu olay patladı insan abi annem le kavga etmişsiniz diye bir arar aramadı 1 ay. Sonra ne olduysa beni çaldırdı abisini çaldırdı ikimizde açmadık 7 aydır konuşmuyoruz hiç biriyle,babada Şam babası insan atlar gelir oğlum niye böyle oldu der yok.
(746 puan) tarafından
Demekki konuşmamak için bahane arıyorlarmış o yüzden boş verin eşinle mutlu olmaya bak sen .
0 oy
(4,178 puan) tarafından

Ben doğru buldum.Hatta çok benzerini yaşadım hatta buraz daha fazla olumsuz tavır söylem ile karşılaştım sadece yaptıklarını söyledim mesafeyi çat koydum.

Ama ben yuzyuze konuşmuştum senin ki yeni versiyon tabi :)) 13.5 senelik evliyim ben.

Sana küçük bir tavsiye vereyim zerre üzülme düşünme.. 

Bundan sonrasını eşine bırak iyi sağlıklı mutlu huzurlu bizden uzak olsunlar diye düşün.Ve hep öyle dileklerde bulun.Tavsiyem budur.Asla ileri geri etme.

Benimkiler ilk 9 sene gelmek istediler ben kabul etmedim  eşime seni ozlemisler git dedim.Asla engel olmadım oğullarına gitti ama mutsuz ettiler geri bana yolladılar esimede olsun hatalarını anlayacaklar senin kıymetini anladıklarında daha bana laf etmeyecekler o zaman kadar sende takılma hiç.Cunku bu artık kişisel birsey onlar için artık konu seni paylaşamamak beni uygun bulmamak vs değil demiştim birkez.

Eşim hatta birnkez annesine senin oğlun kıymetlim benim ya geliyorum ne yapacaksın gelini demiş bir kaç kez :)

Sonra ben hamile kaldım 3 aylik oldu eşime annelere söyle dedim.(planlı geç anne oldum ) Benim valide yazın memleketteydi  öğrendi ilk defa beni aradı tebrik etti teşekkür edip kapattım.Sonra İstanbul  geldi ve beni aradı gelmek istediler ilk defa kabul ettim.Bubsure zarfında sadece esimin aile büyükler dede anane babane cenazeye gittim.Baska da hiç birsey yok.Yaklasik 4 senedir bana annem gibi davranıyor ben yine extra birsey yapmıyorum o zamanda saygıda hiç bir şey yapmamıştım şimdi de yapmıyorum aramızda gayet iyi görsen sanki 9 sene iletişimde olmayan biz değiliz onlar başkaları.

Hatta oğlunu yok sayar o kadar diyim sana ..

(21 puan) tarafından
Biz malesef öyle olamayız çünkü kayınvalidem çok sorunlu bir tip.neden mesaj yazıp engelledim.çünkü karşı tarafı hayatta konuşturmaz sürekli sözünü keser.insan fenalık geçiriyor.kendi kayınları bile arası berbat, kayınpederim kardeşleri ile para mevzusu yaşamış kayınvalidem telefonu kocasının elinden alıp kardeşliğiniz bitti diyip telefon kapatan bir kadın. Ruh hastası desem yeridir o yüzden mesajla son vermek istedim.
Bunun üzerine kayınvalidem engelleyince mesajımı kopyalayıp oğluna atmış bana bunu yazdı gelin diye,ciğerimi dağladınız ölüme bile  gelmeyin şu bu bitti oğlum değilsin şu bu eşimde engelledi 7 aydır konuşmuyoruz ikimizde
Bu olay oldu görümcem 1 ay abisini bile aramadı ona ne oluyor da 1 ay geçti aradı bende eşimde telefonuna bakmadık banane
Benim canımı sıkan ben hadi annesi oğlunu evlenince yeterli kullanamıyor derdi bu onu anlarım. Görümcem evli barklı o niye böyle mal gibi anlamıyorum öte git demedim kötü hiçbir şey yaşsmadık ne gelinlik bakmaya geldi ne bir şeye dahil oldu .düğün kasedini izledim ağzını büyüyorbenle oynamıyor eşim bile şok oldu. Bu olay patladı insan abi annem le kavga etmişsiniz diye bir arar aramadı 1 ay. Sonra ne olduysa beni çaldırdı abisini çaldırdı ikimizde açmadık 7 aydır konuşmuyoruz hiç biriyle,babada Şam babası insan atlar gelir oğlum niye böyle oldu der yok.
0 oy
(19,507 puan) tarafından
Ya i ilk başta fazla iyi niyetli davranmissin. Son yaptığın da bana uymaz. Onu. Yerine aradıklarında açmam. Arayıp sormam. Engellemek mesaj atmak harici iyi dayanmissin diyorum. 
(21 puan) tarafından
Benim eşim bu zamana kadar ailesine kendini ezdirmiş. Ben gelinlik olayından itibaren olayları büyütsem evlenemezdik biliyorum . Oğulları uşakları gibi evlenince yeterince kullanamayacakları için iş bu raddeye geldi malesef son ana kadar sustum ama son zamanlarda artık bende arayıp sormayı kesmiştim eşim ararsa arkadan merhaba yapıyor dum evlerine kırk yılda bir gidersek bulaşık falan asla yıkamıyordum sadece eşimin çayına bakıp oturuyordum .şahsen ama en son patladım.bunu yazdım "

Bende çok sabrettim ama yıldım en son bu mesajı atıp engelledim mesaj ağırmı?"Merhabalar,
Nişan zamanından beri bu zamana kadar ne ailem ne kendim size bir kez olsun saygısızlık etmedim.Hiç bir suçum olmadığı halde oğlunuza tavır alıp karşılığında  size mesaj attığımda Whatsappdan görüldü yapıp gelinlik bakmaya gelmeyen sizdiniz.Arkamdan  gelin ablasının evinde kalabilirdi nişanlıyken ev tutmaya gerek varmıydı.iş seçiyor kurumsal iş diyip duruyor demişsiniz nasıl bu şekilde konuşursunuz.Ben bu zamana kadar size bir kez saygısızlık etmedim evlendiğimden beri gün yüzü göremedim.Ona rağmen ben size anne dedim konu gel bizede bekleriz diye çok defa sizi aradım yazdım.Her seferinde görüşmeyelim , bunu söyleyen sizdiniz.Hani daha ne yapmalıydım bilemiyorum.Kendi oğlunuzu görmek bile istemediniz onu çok yanlız bıraktnız.Bir büyük olarak bence bu durumu yönetemediniz.Hem oğlunuzu hem beni çok kırdınız.Bu zamana kadar hep saygı duydum size anne dedim ama siz ben işsizken bile bir telefon açıp gel kızım oturalım yada sana gelim dertleşelim bile demediniz.Sonra kaldırıp gelin beni ne kadar arayıp soruyor demişsiniz.Elinizi vicdanınıza koyun sizde bir kız annesisiniz.kizinizin kayınvalidesi bu şekilde davransa ne hissederdiniz? Lütfen  bana elin kızı olarak bakmadan önce bir düşünün.Siz oğlunuza cephe alırken beni ve ailemi hiç umursamadınız.Ben bu olaylar patladığında beri benim eşim sürekli üzgün,ben sürekli evde onu toparlamaya çalışıyorum huzurumuz bozuluyor.Aile olarak anne baba kardeş olarak onu bu kadar dışlamaniz gerçekten anlam veremiyorum ve beni de ilgilendirmiyor.Ben sadece eşime üzülüyorum.oglynuza kaldırıp gelinde  sende gelmeyin evime demişsiniz aramayın sormayın demişsiniz.Bende sizin istediğinizi yapıyorum sadece.oglunuzu bu saatten sonra ister arayın  İster o sizi arasın  barışın o sizin aile ilişkileriniz beni ilgilendirmiyor  asla bir şey demem .sadece bu yaşananlar dan bende çok etkilendim ve ailemde buna tanık oldu.Benim tek rahatsız olduğum durum bu.Aile evlilik huzurumun kaçmaması adına sizleri arayıp daha fazla sormuyorum.Daha fazla tatsızlık yaşansında istemiyorum sadece kırgınlıklarımı dile getirmek istedim hepsi bu

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 359 göst.
0 oy
16 cevap 510 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 3prensannesi (1,517 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 768 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde 28.11.2020ask (44 puan) tarafından soruldu