+2 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (60 puan) tarafından
kızlar hayırlı akşamlar hepinize♥️

kimseyle konuşamadığım için buraya içimi açmak istedim biraz.1 2 aydır içimde geçmeyen bi sıkıntı var anlam veremiyorum sevdiğim şeyleri yapmaktan bile zevk almıyorum artık.1 buçuk yaşında kızım var kızım ve eşim dışında kimseyi ne göresim geliyor ne konuşasım geliyor herkesin yaptığı herşey batıyor bana.en ufak bi laf duymaya ne takatim var ne tahammülüm.Öyle ki kendi ailemle annemle kardeşlerimle vakit geçirirken bile mutlu değilim.sürekli kuran okuyorum dua okuyorum evime kendime eşime kızıma ama yinede geçmiyor bu sıkıntı, artık hiç bişeyden zevk alamıyorum..

5 Cevaplar

+1 oy
(2,661 puan) tarafından
Bende öyleyim ve bu döngüden sıkılıyorum eşim işte sürekli kızımla dip dibeyim, uyumuyor mesela 12 13 saat sürekli uğraş uğraş haliyle bende bunalıyorum
-Reklam-
+1 oy
(1,853 puan) tarafından
Can sıkıntısı hissi depresyon hallerinin 4 boyutu vardır. Siz biri için gerekeni yapıyorsunuz diğer taraflardan dolayı bir sıkıntı olabilir. 

1. Vitamin eksikliği 

2. Psikolojik sıkıntılar 

3. Maneviyat 

4. Çevresel unsurlar 

den biri dolayısı ile böyle hissediyor olabilirsiniz. Siz sadece manevi yönüne bakmışsınız ama diğerlerine de bir göz atmak lazım 
0 oy
tarafından
Net D vitamini eksikliği 
tarafından
Banada oyle dedin canim ,ama oyleymis yani depresyonu tetikliyormus o eksiklik en hizlinasl yukselir o deger ya
tarafından
Sana demir eksikliği dedim. En hızlı damar yolundan serum şeklinde yükselir biraz maliyetli iki sene önce 1000tlydi şuan ne kadar bilmiyorum.

En hızlı D vitamini de iğne ile her hafta bir iğne 500 mg olmasi lazım yanlış hatırlamıyorsam.
tarafından
Tamamdir canim sagol hafta ici bi iniyim hastaneye
(135,419 puan) tarafından
hocam ozel3 bak hele bi
tarafından
Sağlık ocağına gitsen aile hekiminden rica etsen değerlerine baksin son tahlillerinin ona göre en hızlı nasıl toparlayabilirim desen sana yardımcı olur
0 oy
tarafından
Bende oykeyim:(((
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Güvendiğin bir markanın magnezyum kompleksi al sadece 1 haftada yaşadığın duygu değişimini farket ve bana dua etmeyi unutma:)

İlgili bir soru bulunamadı

411,059 soru

12,373,163 cevap

42,572 kullanıcı

Kategoriler

...