+1 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (271 puan) tarafından
Medical Park hastanesine giden varmı yada orda çalışan tüpleri bağlatmak ne kadar bilgisi olan varsa çok sevinirim. 

Yada farklı özel hastanelerde bu işlemi yaptıran varmı maliyeti ne kadar?

6 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
Bende merak ediyorum. 2 ay önce şehir hastanesine gittim herşeyi hallettim çok sorun çıkardılar vazgeçtim. 2 gece 3 gün kalmam gerekiyormuş. Kan verecek 3 kişi bulmam lazımmış. Refakatçisiz kabul etmiyorlar falan filan. Çocuklarımın okulu var en küçük 3 yaşında bensiz durmuyor. Hiç kimseye söylemedim bilinsin istemiyorum. Doktorlarda tersledi bir sürü sinirimi bozdular doğurunca kızıyorlar önlem alıyım diyorsun tersliyorlar Bi alemler valla. Eşimde özelde yaptıralım biraz bekle dedi onu bekliyorum fiyat hiç araştırmadım. 
(271 puan) tarafından
Casperiye Medical parkta detaylı ultrason bile şuan 8bin ocaktan sonra yine zam gelir ne kadar olur bilmiyorum
(5,998 puan) tarafından
digrudur canim . esim sigortaci benim ozel saglik sigortam var o yuzden cok uygun bir fark oduyiruz . suanki ucretleri hic bilmiyorum
(271 puan) tarafından
Benimde eşimin iş yerinden dolayı sağlık sigortamız var doğum paketide dahil acaba bana da indirimli olur mu ki ?
(5,998 puan) tarafından
policenin kapsamina bagli.  bazi policelerde digum dahil olmuyor .
(271 puan) tarafından
Bizimkinde doğum dahil de tüpleri bağlatmaya indirim olurmu ki diye soruyorum belki eşin biliyodur Allianz sağlık sigortası bizimki
-Reklam-
0 oy
(1,132 puan) tarafından
Doğum yaptığımda yanımdaki kadın sezaryen sırasında baglatmisti. Üniversitede doğum yaptim
(271 puan) tarafından
Bi aksilik olmazsa normal doğum yapicam ben ilk doğumum da normaldi. Teşekkürler verdiğiniz bilgi için
0 oy
(4,595 puan) tarafından
Ben gecen sene haziranda gebzede 20000 bine baglattim 

Ama o kadar rahatımki adet düzensizliğim yok-kafam rahat iyiki yaptırmışim 

Yoksa dayanamayıp bir tane daha yapardım kesin
(4,595 puan) tarafından
Normal ameliyat agrisi oldu iki güne toparladım ama ben sezeryanda değil sonra ayrica kapali ameliyat ile baglattim canim
(271 puan) tarafından
Hah çok şükür normal bağlatan birini buldum yanlış anlamayin herkes sezeryan sırasında bağlatmış o yüzden detaylı öğrenemedim. Size zahmet detaylı anlatabilirmisiniz süreç nasıl ilerledi hastanede kaç gün kaldınız bağlatma işlemi ne kadar sürdü
(4,595 puan) tarafından
Simdi gördüm canim mesajını kusura bakma
Hastanede bir gece kaldim
Göbekten ve kasiktan iki delikten kapali ameliyat oldum
Yaklaşık bayılmasın ayilmasi 45 sürdü ortalama
Cok ağrım olmadi sezeryanda mesela gaz doluyor dikis fazla olduğu için agri cok oluyor vs
Bu bana tatil gibi gelmişti valla hatta gece cocuklari benim yattığım yataga yatırdım kendim sandalyede uyudum analık:(
(271 puan) tarafından
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için :)
(4,595 puan) tarafından
Rica ederim canm
0 oy
(180 puan) tarafından
Sezeryan sırasında baglatıcam
(271 puan) tarafından
İyi hadi şimdiden gözün aydın olsun darısı da bana olsun
(180 puan) tarafından
Aminn cnm bnm
0 oy
(128 puan) tarafından
Bilmiyorum altınoluk da arkadaşım var geçen sene sezeryan oldu sezrryan olmuşken tüpleri baglatti 3 gün kaldı 73 bin verdi 
(271 puan) tarafından
Benimki normal doğum olucak kapalı şekilde olur heralde tüp bağlamam
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Ben tam 1 ay önce sezeryan beraber bağladım. 

Bağlatmaya +4 bin tl verdim 
(271 puan) tarafından
Anladım canım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 293 göst.
0 oy
1 cevap 195 göst.
4 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nur2930 (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 288 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 306 göst.
23 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu

408,531 soru

12,275,378 cevap

37,728 kullanıcı

Kategoriler

...