+1 oy
139 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Bilginiz varmı acaba 

6 Cevaplar

0 oy
(184 puan) tarafından
Bence çok mantıksız. X miktar için kuraya giriyorsunuz. Size kura 2 sene sonra çıksa, X miktara zaten ev fiyatı kalmıyor. Bu mantığı anlamak için ortaokul düzeyi matematik yeterli. Bir tanıdığım girerken çok uyardım ama ısrarla girdi. Bilmem kaç zaman içinde mutlaka sıra gelecek dedi ama ülkemizde o zamana kadar fiyatlar çok değişiyor. Para p.ç oluyor. 
-Reklam-
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Valla biz nasipse ev icin basvurucaz. On odeme kismini ne kadar yuklu meblag yaparsan kurada cikma sansin o kadar yuksek diye biliyorum. Yani yirmi kisinin icinden degil de on kişinin icinden secileceksin gibi. Ne var ne yok koyucaz ortaya. Allah razi olsun babam destek olacak
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Selam canim. Biz sinpasa yazildik. Eminevimden daha köklü ve kurumsal oldugu icin. İki sene sureli 84 kisilik gruptayiz. Her ay bi kisiye ev veriliyo. İki seneden sonra ise herkese ev veriliyo.Biz en basinda toplu para isterler sanmistik ama iki yuz bin civari bişey istendi. Girdigimiz miktarin yuzde altisi galiba. Odemede zorluk cekmezsek miktari arttirip daha kucuk bi gruba giricezki daha cabuk ciksin. Kemer sikmadan bisey olmuyo maalesef. Sinpas bi de toki gibi kendi ev filan yapiyo ama onlar cok lux ve pahali :(
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Biz aldık 7 ayda çıktı borcu biteli tahminen 3 3 buçuk sene oldu 
0 oy
(469 puan) tarafından
Bizde fuzulev e yazildik işte bizim 100 kişilik bir gruptu. İlk 3 ay çıkmadı. Doğum yaptım ertesi gün kura çekildi bize çıktı. Çocuk nasibiyle geldi . İşte Allah nasip ederse inşallah Şubat'ta teslimat olacak Mart'ta yada Nisan da inşallah kendi evimize gececez
0 oy
(382 puan) tarafından
Eşim yazılmıştı ama nasıl bilmiyorum bekarken yazılmış sadece borcunu beraber ödedik her 2500 ödüyordu ben tekrar yazıl bir evimiz daha olsun dedim bir daha yazilmam ev çıkana kadar ev fiyatları da artıyor demişti 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 344 göst.
3 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Beyzanur (907 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 528 göst.
6 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Amine su (3,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 200 göst.