+1 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (128 puan) tarafından
Nasıl bir sebep evladın katili yapabilir insanı ya Allahim 

3 sanık müebbet aldı ama itiiraf da etseler sonra rahatlicam

5 Cevaplar

+1 oy
(567 puan) tarafından
Ben şaşırmıyorum artık... Vallahi alıştırdılar. Ama alıştırılmış bi milletten bir kişi olmak istemiyorum artık. 
-Reklam-
0 oy
(556 puan) tarafından
Gecen bi yerde okudum narının iç çamaşırında sperm öncesi oluşan bir sıvı tespit edilmiş ne yaptılar da öldürdüler yavruyu Allah kahretsin onları 
(128 puan) tarafından
Binbir türlü şey söylendi
0 oy
(3,927 puan) tarafından
Hepsini geçtim bir anne sıfatinı taşıyan bir insan nasıl susabiliyor hiç mi rüyasında evladını görmuyor anlamıyorum
(128 puan) tarafından
Annelik kutsaldır ama bu anne değil ya bi de hi tane var çocuğu sebep ne olsa hile onu hayattan koparmak aklım almıyor
(3,927 puan) tarafından
Evet insan düşündükce deli oluyor, gerekçeli kararı çok merak ediyorum eminim orada neden öldûrdükleri yaziyordur. O kadın oğlunu koruyor kızı umrunda değil ki
0 oy
(96 puan) tarafından
Benim aklıma o şu Geliyo Narin Anneyle amcayi gördü Kızı katletti Yada Amca narıne bişi yaptı da anne abi gördü katletti Yada Ortak karar bisiler yapıp öldürdüler kızı Allah belaları versin Onlara cezaevinde sürüne sürüne Sürünüler inşallah 
(128 puan) tarafından
Kiz allahina yok ya amca anne yalan dolan onlar hangi ara birlikte oldular gündüz vakti hangi ara basildilar ahirin arkasında abk vaf hadi narini geç kapı açık Enes de gidebilir akıl mantık var öncesinde bisey gördü planlı öldürdüler
(96 puan) tarafından
Ya benim düşünce bunlar ama Yada Ortak bişi yaptılar öldürdüler yani seni dediğin gibi öncesi de biseyler görüp de planlayıp öldürülmesi buda Olabilir Ama anne evladını nasıl kiyabilir Herkes diyo Annesi mağdur diyorlar ee hadi anne mağdur olsaydı o olay içinde olmazdı
(96 puan) tarafından
Ama Adelet yerini buldu Nevzat cezasi az bile
0 oy
(2,426 puan) tarafından
Bilmiyorum valla herkes olsa da anne akıl alabilecek gibi değil ilk günde göz yaşlarımı tutamadım, bugün karar açıklanınca da tutamadım ama haberlerde denilene göre karara itiraz bile edilmemiş, yani Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın ama bir anne hem ceza alıp hem kızının ölümüyle suçlamasına nasıl bu kadar tepkisiz kalabilir 

Sabah şey demişti yüreğime oturdu ne kefenini gördüm ne mezarını 

Bu ona yeter de artar bile 

Kim ne derse desin bir anne olarak haykırarak konuşmalıydı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 451 göst.
9 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde _Reyhan-0 (1,747 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 786 göst.
25 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 569 göst.