+4 oy
915 göst.
Diğer kategorisinde (846 puan) tarafından

Yaşam sevincim bitti hayallerim de :(

23 Cevaplar

+2 oy
(153 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ne olduki
(846 puan) tarafından
Geçmiş postlarim da var
-Reklam-
+2 oy
(568 puan) tarafından
...........Neden    ? 
(568 puan) tarafından
Aslında doktor içinizi ferahlatmış. Sen önce bi google da youtube da bişiler aramayı bırak... İnternette herşey şeffaf değil. .. Hatta erken teşhisle bile basit bir tedavisi de vardır. Sen önce yüreğini ferah tutmaya çalış...
Bi ara bak başıma ağrılar girdi gecenin bir yarısı ölcem sandım uyuyamadım. 3 tane fizik doktoru 1 acile gittim ne olduğunu da anlamadım kanlar aldılad romatizma mı var baktılar vs vs.... En son bana vitamin eksikliğinden dediler... Ya bakıyorum internete yok  vitamin eksikliği MS hastalığı vs vs... 2 dk da MS hastası bile oldum :)
Sonra sağlık ocağına gittim dedim doktorumda çok iyidir Allah var , dedim uyuyamıyorum ölücem diye korkuyorum, tekeri patlamış araba gibiyim sese hassasiyet vs herşey var. Eşim uyuyor ben kafayı yicek gibi oluyorum tıııss sesinden. Sonra adam bi sakinleştirici yazdı.. Geçti.
Diyor panik atak geçiriyorsun. ...
Aslında boynumda rahatsızlık başıma vurdu başım panik yaptırdı derken....
Hatta o doktor dedi google da yazanlar doğru değil...
Eğer doktorunuz korkma dediyse korkmayacaksın. Hatta şöyle bişey diyeyim hepimziin 2 dk sonrasına garantimiz yok. Napacaz kazık mı çakacağız dünyaya... Bazen sakin kalmak hayat kurtarır..
(846 puan) tarafından
Öyle tabi
(568 puan) tarafından
Geçmiş olsun. Özür dilerim uzun yazdım. Anın tadını çıkarın doktorun yanına gisince doktorun yanında düşünmeye devam edersiniz, oturur konuşursunuz. Şuan eşine sarıl eşininde sana ihtiyacı vardır. Ağlayıp sitres olup onu da üzme.
(846 puan) tarafından
Asla yanında belli etmiyorum
(568 puan) tarafından
En doğrusu... Empati kur senin için sürekli ağlasa kendini yarın ölcek gibi hissederdin....
Bazen gerçekten hayatı çokta önemsememek gerekiyor.. Rüyadayız sonuçta.
+1 oy
(683 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun. Şuan çok yeni, kabullenmesi zor ama, şimdiden kendinizi bırakırsanız olmaz. Eşinizin yanında olun, birbirinize destek olun. Tabi ki yapıyorsunuzdur ama demek istediğim kendinizi bırakmayın. Eşiniz de bû halinizi görüp daha da üzülebilir. Beraber bu süreci atlatmak için bir psikolog desteği alabilirsiniz bence. Bir ay sonra randevu var demiştiniz, bekleyin, belki de farklı ilerleyecek durum. 
(846 puan) tarafından
Öncelikle prof baksin
(683 puan) tarafından
Aynen öyle, ondan sonra bakarsınız ne yapmanız gerektiğine. Şimdiden kendinizi bırakmayın. Belki de farklı bir şey diyecek doktor ve siz sadece bu günlerinizi kendinizi harap etmiş olacaksınız.
(846 puan) tarafından
Öyle tabi canım çok sagol
(683 puan) tarafından
Rica ederim, dilerim daha olumlu haberler alırsınız, geçmiş olsun tekrar.
(846 puan) tarafından
Aminnn
+1 oy
(128 puan) tarafından
Rabbim imtihanini kolay etsin inşallah 

Yardımcın olsun 

Hepimizin var kendi dünyasında tükendiği yerler tek değilsin bunu bil
(846 puan) tarafından
Bizim çok hayallerimiz vardı dayanamıyorum
(128 puan) tarafından
Ne oldu anlatmak istersen özelden de yazabilirsin ama sakın ol
(846 puan) tarafından
Son postlarim da var
+1 oy
(63 puan) tarafından
Allah'tan umut kesilmez  bu cümlenin sonuna cumlenin içi asla boş değil bunu bizzat tecrübe ile yaşadım herşeyin başı dua dua kesinlikle vazgeçmeyin dua etmekten benim kızıma neler dedi doktorlar benim eskiden geçirdiğim bir rahatsızlık vardı bana Doktorlar neler neler söyledi ama dualarla hepsi tersine döndü Elhamdülillah çok şükür dua edicem size inşallah iyi olur birşeyi yoktu basit bir şeydir 
(846 puan) tarafından
Çok korkuyorum canım anlatamam duygularımı videoları izledim aynı elleri aynı olmuş içim dayanmiyo
+1 oy
(606 puan) tarafından
Rabbm şifa versin inşallah yxnliş teşhistir tek doktorla kalmayin başka hastanelerde gidin rabbm başinizdan eksik etmesin inşallh 
(846 puan) tarafından
Yok malesef doğru elbet başka sinasa gideriz ama belirti aynı belirti
+1 oy
(758 puan) tarafından
Balım sizin sınavınız başlamadan hemen kendini salıyorsun, yani daha yolun başında böyle yaparsan eşine nasıl destek olacaksın bu şekilde olmaz , kalk Kur'an oku, hatim başlat , namaz kıl Allah büyük Allah'tan ümit kesilmez 
(846 puan) tarafından
Ben napacami hiç bilmiyorum bunun başı da kötü sonuda
(758 puan) tarafından
Ne yapacağın konusunda sana fikir veriyorum canım kuldan değil Allah'tan medet um, bir an önce toparlaman lazım kendini. Eşin kaç yaşında canım
+1 oy
(211 puan) tarafından
Yaa çok üzüldüm postuna baktım Rabbim şifa versin inşaallah 
+1 oy
(6,286 puan) tarafından
Cnm ben şuna her zaman inanırım dua kaderi değiştirir inşallah dinlerim ki sizin için sadece imtihandır üzüldüm ama gerçekten Allah her zmn hayırlı bir nasip verir dua et eşine destek ol kötü düşünmemesini sağla ALLAH YARDIM ETSİN VE ŞİFA VERSİN 
+1 oy
(6,673 puan) tarafından
Gelinimizin kuzeni ALS hastasıydı 

Allah şifa versin inşallah tedaviyle durdururlar

Senin postlarının etkisinden çıkamıyorum:(
(846 puan) tarafından
Nasıldı canım nasıl baslamis
(6,673 puan) tarafından
Bilmiyorum tanımıyorum canım sadece yıllar önce bizim gelinden duymuştum
Bu hastalık durdurulabilirmiş inşallah ilerlemeden durdurulur. Lütfen post aç bununla ilgili
(6,673 puan) tarafından
Hatırladığım kadarıyla bel ağrısından başlamıştı
+1 oy
(4,196 puan) tarafından

İnsan hayatı internetteki keşfet gibi biliyor musun

Ne ile ilgileniyorsan ne dusunuyorsan neye bakıyorsan aynısı ile karşılaşıyorsun.Ayni keşfet menüsünde olduğu gibi.
Sana tavsiyem gelecekte ne yaşamak istiyorsan bugün ne konuştuğuna ne ile ilgilendiğini bak  ve bu dedigimi sakın unutma..

Olumlu olumsuz nasıl bilgi alırsanız alın bu hayatı birlikte gogusluyorsunuz 3 gün sonra Dr onaylandı evet bu hastalik dediğinde ölmeden mezara mı gireceksiniz eşinle yoksa mücadelemi edeceksiniz tedavisi yoksa da yok belki zincir sizde kırılacak belki eşinle sen başaracaksın  belki ilk olacaksınız bakin bunlar hayal boş konuşma değil kanserinde tedavisi yok ama bazıları başarıyor ne yapıyor sizce o insalar duruma razı geliyor kabulleniyor ama karamsarliktan uzak duruyor ve iyi dusunuyor herseyin üstesinden gelebileceğine inanıyor,Sabir dilemiyor bu dünyada ve ahirette sağlık ve afiyet diliyor.Olumsuz duygu ve düşüncelerden uzak durmayı başarıyor inanın pek çok insan da ise yarıyor.

+1 oy
(606 puan) tarafından
Varmi onlarin ailesinde kimsede 
(846 puan) tarafından
Yok canim
+1 oy
(662 puan) tarafından
Bütün hastalıkların dermanı önce moraldir eşine moral vereceksin canım yanında ağlarsan Allah korusun daha kötüye gider 
+1 oy
(5,198 puan) tarafından
Bende çok sıkıntı zamanlar geçirdim hep yanlış teşhis koydular takı iyi bir doktora  gelene kadar mide rahatlizligim vardı  o kadar acı çekmemin sebebi mideymis doktor teşhis koydu tedavimi oldum çok şükür şuan iyiyim eşin için doğru teşhis koyulana kadar üzülme Allah bırak herşeyin tedavisi var  çok sukur
+1 oy
(1,383 puan) tarafından
Bir önceki postundan şimdi geldim Allah Şafi adı hürmetine eşine şifalar versin güzel kardeşim dualarım seninle eşin bol bol eşiyle plastik top ezsin Bi nevi fizik tedavi gibi olur yayılmasını yavaşlatır 
(846 puan) tarafından
İnşallah canım
(1,383 puan) tarafından
Amin inşallah eşinizle sizin için dua edeceğim
+1 oy
(311 puan) tarafından
Benimde bir yıldır bu haldeyim. Biricik oğlum ilk göz nurum bebeğim dmd hastası hayat durdu artık 
(846 puan) tarafından
Allah sabır şifa versin
0 oy
tarafından
Tam ne olduğunu bilmiyorum ama umarım dünyanın en mutlu insanı olursunuz❤
(846 puan) tarafından
Postlarda var canim
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Hayır olsun kuzum  ne oldu
(846 puan) tarafından
Postlarima bak canim
0 oy
(2,824 puan) tarafından
Oyle deme Allahin gucune gider ne oldu ki hic mi sukredec biseyin kalmadi o kadar mi bitti hayatin
(846 puan) tarafından
Postlarima bak
(2,824 puan) tarafından
Simdi gordum canim cikmadik candan umit kesilmez Rabbime sigin bol bol dua et yasinler oku Rabbim safi ismiyle sifa versin insAllah
(846 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(284 puan) tarafından
Hayırdır Canım Ne Oldu neden hayallerin sevincin bitti

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 190 göst.
0 oy
32 cevap 872 göst.
3 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,763 göst.
0 oy
7 cevap 737 göst.

408,634 soru

12,279,405 cevap

37,842 kullanıcı

Kategoriler

...