+2 oy
252 göst.
Diğer kategorisinde (2,773 puan) tarafından
Neden uyumadiniz kizlar ? Neye borclusunuz yarin sahip olacağınız göz alti morluklarinizi :D

17 Cevaplar

+2 oy
(2,322 puan) tarafından

Bu saatte balık temizleyen ben :'( hamaratlik değil 15 aylık erkek çocuk annesiyim anca bu saate kaldı evet :'(

(2,773 puan) tarafından
Ahh bitti mi bari kolay gelsin canim.  E normal valla. Allah ona saglik sana sabir versin ;)
(2,322 puan) tarafından
Evet evet bitti çok şükür tşk ederim
(2,773 puan) tarafından
Gecmis olsun o zaman :)
-Reklam-
+2 oy
(4,672 puan) tarafından
Misafirim vardı, geç gittiler. Mutfağı topladım eşimde yeni geldi eve bir çay içip uyumayı düşünüyorum 
(2,773 puan) tarafından
Afiyet olsun simdiden iyi geceler canim
(4,672 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️ sizede iyi geceler Allah rahatlık versin ❤️
(2,773 puan) tarafından
Teşekkürler canim
+1 oy
(3,183 puan) tarafından

Hiç sorma bide ağladım hem mor hem balon yarın:D

Gassalı izledim bitirdim.finali ağlattı.. 

(2,773 puan) tarafından
:))) ohhh sefan olsun . Pazar pazar voleyi vurmuşsun:D
(3,183 puan) tarafından
Hahah
+1 oy
(327 puan) tarafından
Kızım yeni uyudu öksürüğü var idrar vermiştik  enfeksyon çıktı onu kafama takıyorum umarım sıkıntılı bir şeyi yoktur biraz kafamı toplayıp uyurum bende siz neden ayaktasınız
(2,773 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim.  Cocuk bu oluyor canini sikma.  Inan hic bir sebebi yok :)
+1 oy
(2,390 puan) tarafından

image

Dönence aldım bebişime uykuya geçiş de daha rahat olur diye bakalım daha uyumadı onu bekliyorum ben uyucam onu uyutayım derken valla :sleeping:
(2,773 puan) tarafından
İnşallah faydasi olur kuzum.  Sonucu yaz bana da ;)
(2,390 puan) tarafından
Şuan gayet iyi uykuya geçti sıra bendeee :)))) uyku düzeni çok değişti akşam oldum mu doğru düzgün asla uyumaz ama öğlen güzel uyur o saatler de benim işlerim olduğu için bebek uyuyorken uyuyamıyorum ne yazıkki bazen diyorum ki aslaa elimi bişeye sürmicem bebek uyuduğu an bende uyucam dite ama yokkk gamsızlık asla yapamıyorum illa o işi yapıcam yani :))
(2,773 puan) tarafından
Biraz caninin kiymetini bil. Tamam pislik icinde de yasanmaz ama senin kendine vakit ayirmaya da dinlenmeye de su an herseyden cok ihtiyacin vqr
Iyi geceler
(2,390 puan) tarafından
Aynen öyle herkes öyle diyor kendine zaman ayır diyor ama yok yapamıyorum ya ama bundan sonra yapmayı deniyeceğim :)
+1 oy
(4,300 puan) tarafından

Canavar bir oğlum olduğu için 

0 oy
(129,343 puan) tarafından
selamin aleykum ☺️ benim cocuklarda uyumadi daha
(2,773 puan) tarafından
Ve aleykümselam.  Nereye gitti melatonin. Dunyanin birçok yerine gore su an cocuklar icin saat cok gec :)
benimkiler 1 saat once uyandi☺️☺️ felegimiz şasti resmen
(2,773 puan) tarafından
Allah kolaylık versin o zaman :(
sagol baciiimmm
0 oy
(5,751 puan) tarafından

Burdayım oğlum daha yeni uyudu ama geri kalkar simdi:( gazı çok var.

(2,773 puan) tarafından
Kac aylik bebis canim
(5,751 puan) tarafından
29 günlük daha gaz damlasida aldım ama henüz fayda etmedi.
(2,773 puan) tarafından
Kiyamam kuzu.. geciyor bu gunler heo geciyor her ayakta olduğun zaman op kokla. Insan cok ozluyor sonra.
Ama gazli cocuga hic bir damla fayda etmiyor :) hele metsil falan hic kullanma
(5,751 puan) tarafından
Öyle yapıyorum tabiki o benim canımın canı. Yok nurse harveys mi ne. Buda yaramazsa iyi birtane daha var onu Alacam valla eziyet çekiyor resmen yavrum.
(2,773 puan) tarafından
Valla karnina bol masaj yap. Sen dokunacak seyler yeme icme. Yediklerine kimyon at. Kendini sicak tut. Rahat uyusun diye sıkça yikama iyice gazlandiriyor bebegi. Onun disinda emzirdikten sonra da gazini aldigina emin ol. Bunlara dikkat etmen gaz damlasindam daha faydali :)
0 oy
(286 puan) tarafından
Uyku muuuu o nasıl bisey ki ?? İlk kez duyuyorum:)))
(2,773 puan) tarafından
Tencere tava kuşkana diyosun yani :D
(286 puan) tarafından
Aaaa dur dur uykuu ay evett hatırladııımmm tamam tamam :))
Ozaman herkese iyi uykular 2 saat sonra görüşürüz:))) su ver anne ayaginda salla anne kucağına al anne , ses duydum anne , yemek istiyorum anne........ diye diyeeee ...allahhh ben kaçar:))))
İyi geceler anneler , Allah rahatlık versin
(2,773 puan) tarafından
Çişim var anneyi unuttun :D iyi geceler :)
(286 puan) tarafından
Doğru :)
0 oy
(516 puan) tarafından
40 günlük bir bebenin 40 gecedır 10 dan sabah 6 ya kadar uyutmayan bir bebeye borçluyum
(2,773 puan) tarafından
Ohhhh missa missss . Cok zor hic geçmeyecek gibi geliyor ama oyle bir geçiyor ki :)) bana böyle soyleyenlere sinir olurdum. Simdi bebekliklerini ozluyorum
(516 puan) tarafından
Ya öylede benim oğlumda oyleydı kızımda olunca depresyona girmemek için debeleniyorum büyük olanda çok zorluyor eş tende sıfır destek eee 3 aylık olsun diye gün sayıyorm içime korku basıyor ya 3 ten uzun sürerse diye
(2,773 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun çok zor inan. 2 gazli sipa da bwn  buyuttum ustelik aralari 1 sene ;)) ama sabir napcan mecbur . Modunu yuksek tutmaya calis
(516 puan) tarafından
Aynen öyle teşekkür ederim denerim
0 oy
(73 puan) tarafından

Çocukları uyuttum giriştim eve. Cuma günü anneme gittim akşam 8 buçuktu geldim evime. Ablamla yengem sağ olsun halı verdiler. Benim ince halılar vardı. Yün halı alacaktım onlarda da fazla vardı kullanmadıkları. Hemen onları serdim. Ayıptır söylemesi eşim 2 kilo et 2 kilo kıyma getirmişti onları poşetleyip attım buzluğa. Ve şuan gözlerim kan çanağı. Gönül Dağı nı izliyorum şimdi. Eşimi beklerken.. sonra kahve içip yatağa koşucam hemen

Biraz uzun oldu:D

0 oy
(586 puan) tarafından
Ben gece insanıyım sabah ölü balık gibi dolanacağımı bilsem de uyumak için bişey tutuyor sanki beni :S
0 oy
(1,010 puan) tarafından
Daha uyumadım bende eşim 3de işe gidecek sabaha kadar hava aydınlanınca anca uyurum artık eşim gidince Gasal filmini ve Vis a Vis filmim var onları izlerim
0 oy
(13,707 puan) tarafından

Morarmam geç kalkarız biliyorsun:)

Squid game izliyoruz 

0 oy
(1,266 puan) tarafından
Ayy uyuyamıyorum ben bugün nedense ya çocuklar da eşimde uyuyor üç buçuk saat oldum yatağa yatalı kafama gözlerime ağrı girdi uyumaya çalışıyorum ama yok dalamiyorum uykuya nedense kalktım sinirden bi sigara yaktım şimdi 
0 oy
(748 puan) tarafından
Oğluşum uyandı o yüzden :)
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Bebek uyutmaya çalışıyorum,

1 saat oldu uyumuyor:-(

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 235 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Zehraao (111 puan) tarafından soruldu
0 oy