0 oy
50 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
2 hafta önce grip oldum. Antibiyotik kullandm. 3 gecedir gece 2 den sonra oksuruk tutuyo ve sabaha kdar uyuyamyrm artk fena olmaya basladm. Bu öksürüğe ne iyi gelir ilaçla da gecmedi

3 Cevaplar

0 oy
(744 puan) tarafından
1 kaşık bal 

1 kaşık limon 

1 kaşık sirke 

1 kaşık zeytinyağı 

Öksürük tutunca bunu taze taze yap her seferinde iç 
(64 puan) tarafından
Ictim ama gecmedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı ben sikinti büyük 
(64 puan) tarafından
Alerjiden sanrm ama biseyin iyi gelmesi lazm
0 oy
(4,344 puan) tarafından
Gece oksurugunun grip sonrasi oldugunu sanmiyorum. Doktora danisin. Genelde alerji ataklari gece oluyo. Oglumda da oyleydi.
(64 puan) tarafından
Alerjim var. KBB ye gttm bana antibiyotik gargara verdi ama 2 hafta oldu gecmedi
(4,344 puan) tarafından
Alerji onlarla gecmez ki alerji ilaci kullanman lazim. Benim oglum suan devamli ilac kullaniyo. 3 4 gun kacirsin hemen oksurugu baslar. Varsa test yaptirip tedavi yapman lazim. Onun icinde sni alerji birimine sevk etmeliler.
(64 puan) tarafından
Ben çok eskiden test yaptrmstm ama 40lydi geniş yaptrmadk o zaman bisey çıkmamıştı. Doktor kanında cikiyo demsti her zamn alerji testlerinde cikmyo daha geniş yapmamz lazm demsti ama alerji ilacı kullnydm bi sorunum yoktu dye yaptrmadk. Geçen seneden beri çok fena oluyrm hastalndgmda KBB ye gtmeme rağmen nasl ilaç veremiyolr anlamyrm bilgilendirme de yapmyolr hiç yazyolr gonderiyolr
(4,344 puan) tarafından
Benim oglumda da kanda tam bakim yapildiginda cikti. Ciltte yapilanda cikmamisti. Meger orta derece toz alerjisi varmis, dedigim gibi kan testinde cikti.
(64 puan) tarafından
Benmde öyle şeylere alerjim var Toz yoğun koku camasir suları falan demekki ondn çıkmadı. Hep kollamak lazm

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 346 göst.
0 oy
6 cevap 84 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Bsmllah (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hilalseyiss61 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 289 göst.
14 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,905 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...