+1 oy
86 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (4,568 puan) tarafından
C Vitamini almayı düşünüyorum. Kullanan memnun kalan var mı? Nasıl bir etkisi oldu cildinize 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,617 puan) tarafından
Annem bin bir tane votamin kullanuyor yüzüne. Yalnış bilmiyorsam eger c vitamininin faydasi yüzü nemli tutuyordu . Genç görüntü veriyordu
önce (4,568 puan) tarafından
Aynen eczaneye sordun 2 bin dedi değer mi almaya sorayım dedim
-Reklam-
+1 oy
önce (184 puan) tarafından
Ya bugün aynı şeyi ben de soracaktım bilgisi olan var mi
Bekleyelim bakalım
+1 oy
önce (1,340 puan) tarafından
Kolejen, hylaronic asit, c vitamini üçüde cilt için iyi 

Üçlü set olarak da satılanlar var ayrı ayrı da Trendyola bak istersen 
Trendyola güvenmiyorum ya alırsan eczaneden alırım oda 2 bin dedi o yüzden sorayım dedim değer mi acaba almaya
önce (1,340 puan) tarafından
Ohaa noldu bu
Benim bildiğim c vitamini parlaklık veriyo aydınlatıyodu hylaronic asit nemlendiriyo ki en sevdiğim o kolejen zaten yaşlanma karşıtı dolgunluk için falan
İki binse çok iyidir her halde:) bn üçlü set olarsk alıyordum gayet uygundu o bile iyi gelmişti şimdi gebelikten dolayı bişi kullanmsk istemiyorum kullanmıyorum gül suyu haricinde
Aynen gebelikte iyi değil kullanmak. Bakalım biraz daha ataştırayım fiyatı yüksek geldi ya küçücük bir şey bide
önce (835 puan) tarafından
Kolajen cilt yüzeyinden emilemiyor. Eğer kolajen içerikli kremler almayı düşünüyorsanız bilgi vereyim dedim
0 oy
önce (1,235 puan) tarafından
Ben farklı farklı markalardan denedim iyi de para verdim bir faydasını görmedim. En son known. Ürünlerini beğendim onları kullanıyorum 2 yıldır falan
Hadi ya :( Buda La roche ye 2 bin dedi
Hele la roche posay tam bir fiyasko bence sürdükçe cildimde kopurdu iğrenç oldu.
Ayyy ne yapıcam ben şimdi :(
Bence known. Deneyebilirsin kardeşim de the ceel kullaniyor ben de denedim beğendim onu da
0 oy
önce (3,787 puan) tarafından
C vitamin yüze aydınlık veriyor canim ve leke için iyi geliyor. Eczane de hangi markaya 2 bin dedi ki, ismini hatırlıyorsun kendi sitesinden al eczane malesef ki pahalı satıyor. Ben doa kozmetikten aldım onun ürünleri çok iyi. 
La roche 2100 TL dedi
önce (3,787 puan) tarafından
Evet o pahalı malesef. Bana doktorum sirenol diye bir c vitamin önerdi 800 civarında fiyatı.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 39 göst.
0 oy
6 cevap 106 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.

407,871 soru

12,245,355 cevap

37,056 kullanıcı

...