+1 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (103 puan) tarafından
Kızlar canım sıkkın buraya yazmak istedim 3 ay önce k.val8deme 30 dk yakın mahalleye taşındık önceden farklı illerdeydik neyse Kızlar sürekli sürekli geliyorlar az öncede aradı size geliyoruz ya bi insan bu kadar anlayışsız olamaz ya bu kadar rahatsız edilemez bi sefer sabah uyuyordum baskın eder gibi geldiler o zaman dedim ki keşke haber verseydiniz hazırlık yapardım yinede terbiyesizlik yapmadım çok anlayışsızlar kocama ben rahatsız oluyorum ee kış evi 2 çocuk yoruluyorum süreklilik olan misafire alışkın değilim annemde yakın ama rahatsız etmez hele habersiz hiç gelmez Ben kayınvalideme gidince ne hürmet ne hizmet normal bir kişiymiş gibi bana davranıyor Ama buraya gelince benden yemektir çaydır hizmettir bekliyor Bu da benim zoruma gidiyor bu durumu rahatsız olduğumu biliyor ama   eşimde bişey yapmıyor  söylemiyor Gerçekten ben artık bıktım kendim mi söylesem diye düşünüyorum ağlıyorum şu an hakkınızı helal edin uzun oldu

16 Cevaplar

+2 oy
(3,321 puan) tarafından
Söyleyeceksin açık açık aradıklarında kusura bakmayın şu an müsait değilim diyeceksin. Anlamazlar çat kapıya devam ederlerse tekrar hatırlatacaksın rahatsız olduğunu
-Reklam-
+2 oy
(807 puan) tarafından
İlk evlendiğim zaman kaynanam haftada misafir getirirdi istemediğimi bildiği halde inat yapardı en son bir kavga çıkardım.esime annesine de kadın yine yüzsüz bu sefer eşim dedi getirme daha getiremedi baştan kabul etme tavrını koy öyle alışırsa hep aynı düzen ister ben o hatayı yaptım geliyoruz dediklerinde müsait değilim de  geldiklerinde bende çıkıyordum de hazırlan çık git misafirlerede kaynanam habersiz getiriyor müsait olmasamda getiriyor diye kaynanani rencide et utanır belki  hiç bir hazırlık ta yapma bir kuru çay ya da kola onu içsin gitsinler 
+2 oy
(103 puan) tarafından
Kızlar ya habersiz geliyorlar yada eşime söylüyor oda bana söylemiyor bi bakıyorum kapıdalar gerçekten her konuda çok anlayışsız ve rahatlar ben onlara kırgınım nedeni de biz yeni evliyken birlikte oturuyorduk haliyle k. Valideyle anlaşamamazlık oluyordu evdekilerle ve her seferinde eşimde onların yüzünden kavga ediyorduk  k. Valide k. Peder olacak insan eşime her seferinde boşa gitsin babasının evine boşa gitsin ama şükürler olsun ne eşim ne ben onların dediğini yapmadık haksız mıyım Kızlar onlara kırgınım 
(2,834 puan) tarafından
Bubkadar terbiyesizliğe gene iyi agirliyormussun
+1 oy
(103 puan) tarafından
Post yukarı 
+1 oy
(1,310 puan) tarafından
arayinca acma olur biter 
+1 oy
(1,482 puan) tarafından
Yani size geliyoruz diyorlarsa direkt başka gün yapalım anne bugün müsait değilim diyebilirsin ben hep öyle yapıyorum kış da geldi artık hastalık zamanı gel git yapmıyoruz 
+1 oy
(1,047 puan) tarafından
iş eşinde biter.biz altli ustlu oturuyoruz.canimiz isterse biz ineriz.onlar cagirmadan asla gelmezler.kaynanam gunduz esim yokken gelir arada.esim evdeyken hic gelmezler hele pazarlari hic ses etmezler ailecek takilsinlar diye.biz cat kapi gideriz yani arada sogukluk yok esim ise gidip gelirken ugrar falan soguklugumuz yok ama saygilidirlar ayda bir yemek hazirlar cagiririm agirlarim.haricinde kayinpederim evimize cikmaz bile
(312 puan) tarafından
Bizde altlı üstlüyüz her pazar mutlaka onlarda olmak zorundayiz eşim her iş dönüşü önce oraya gider hosbes eder sonra kendi evine gelir. Cumartesi günleri pazara giderler hep benden yemek yapmamı beklerler bazen çağırırım cagiramadigim zamanlarda da surat asip ya kahvaltılık patates kızartması falan yerler görümcem de gelir bizimle yemek yemeğe çalışır bir yaşında bebeğim var. Her pazar sabah kahvaltısında benle yaşıt bekar görümcem direk bize gelirdi kahvaltıya haftada dört gün annesinin yaptığı yemeği beğenmediğini bahane ederek bizde akşam yemeklerini yerdi ne bir yardım ne de izin almak hiç yoktu canımdan bezdirdi artık en son kavga ettik görümcem eskisi kadar gelmiyor ama bu seferde bana yemek yolla diyor sürekli
(1,047 puan) tarafından
kalksinda yapsin.sen alistirmissin cok yuz vermissin
+1 oy
(7,773 puan) tarafından
Bugün uygun değiliz başka bir zaman haber vereyim anne de. Bunu sık sık yap zamanla azalır.
+1 oy
(936 puan) tarafından
Ne sıklıkla geliyor ki
(103 puan) tarafından
4 5 günde  bir en fazla bir hafta
(936 puan) tarafından
O zaman haklısın valla ayda bir ikiyse birşey olmaz derdim ama bu fazla
(103 puan) tarafından
Beni anlamıyor ki kocam bana ne diyo intihar et kurtul dediği lafa bak Allah aşkına benimle dalga geçiyor resmen
0 oy
(15,668 puan) tarafından
Seninde bir hayatın olduğunu hissettir. Geliyoruz diye arayınca ya annemlerdeyiz yada annemlere kahvaltıya gideceğiz de. Oğlumun evi diye hep sizde olmak istiyor sanirim. Sende hep evde bekliyoruz imajı verme ona. 
0 oy
(18,099 puan) tarafından
Ah ne büyük hata ne kadar uzak o kadar iyi bal gibi de biliyorlar sevmediğimizi ama anlayan kim 
0 oy
tarafından
Butun gelinlerin ortak sorunu bu sanirim ben bastan soyledim esim vardiyali calisiyo konu komsu tanimam bilmem habersiz gelmeyin kapiyi acmam dedim hani baska biri olur diye bakmam bile dedim 3 sene bitti 4 sene bile bitecek nerdeyse hala ben davet etmeden gelmezler 
0 oy
(76 puan) tarafından
Sadece kendisi mi geliyor yoksa yanında başka misafir demi getiriyor 
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Acma kapiyi benkm kaynanada oyleydi bize geldimi  asagidayim ac kapiyi die arardi  acmazdim tlfon bu boyle baya bi devam etti bende ettirdim son zaman birazdaha azaltti gelmeden ariyordu artik
0 oy
(975 puan) tarafından
Kapıyı açma evde yokmuş gibi davran markete gitmiştim falan dersin 2. Evine gelince kuru bir çay ver gitsinlr sen kendi evinde hizmetçi olursan onlarda çıkmaz sende ağzınla söylüyorsun ben gidince normal onlar gelince herşeyi bekliyor diye niye?? Yapma boşver el gibi davran sende o senin kocanı dogurduysa sende onun oğlunun karısısın ağlamayı kesip biraz mantıklı davran kendini ezdirme senden bir tane daha yok boşver sana kötü desinler ne değişecek yıpratma kendini kaynanana için değmez 
0 oy
(418 puan) tarafından
Soyliceksin cnm ne var bunda 

Bende dedim iki üç kere ansızın geldiler bnm üstüm müsait değil deyip beklettim 

Aaa fln yaptılar arayıp haber verin önce ben müsait miyim dedim 

Oğlumun evi dedi 

Biz birlikte yaşamıyoruz burası benim evim ben snn evine karışmıyorum dimi dedim direk kapattım konuyu 

Şöyle snde

İlgili sorular

+1 oy
34 cevap 1,229 göst.
0 oy
5 cevap 132 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 287 göst.
14 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Neyleyim (340 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 255 göst.