0 oy
275 göst.
Diğer kategorisinde (2,813 puan) tarafından
Kizlar aranızda at sahibi olan var mı

Bakımı vs nasıl oluyor çok zor mu 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,529 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sağlıklı bir at 100 binden başlıyor. Yeminin 20 kg yem bin tl 2 gunde yiyor o yemi aylik sadece yeme masrafini sen dusun. Ciftlik kendinin degilse koyacagin ciftlige de kira vermek zorundasin ayrica veteriner kontrolleri vs bir hayli pahalı her gün rutin koşturmak zorundasin. At hamlaşırsa ani haraketlerinde bacaklari kirilabilir bu da artik atin ölü olmasi demek düzenli nal degisimi ve temizligi lazim onu da kendin yapamazsin sadece tarayip bir iki binmek icin bu para verilmez. Ben kucukken at ciftligimiz vardi babam yarislara arap ati yetistirirdi sağlamnda kazanirdi  Atin geliri olmaz size durduğu yerde para yer de yer yer de yer arada sirada binmeye gitmek daha mantikli kendi alanim bahcem var dersen de bahceye ayri yari ev paradi kadar masraf yapman lazim yoksa ya calinir ya kacar 
(2,813 puan) tarafından
Cok açıklayıcı oldu teşekkür ederim canım gerçekten öyle isteyip de ha deyince alınıp bakılacak bir şey değilmiş. Keşke bi çiftlik olsaydı hafta 3 falan gitsem o da yeterdi belki
-Reklam-
0 oy
(22,049 puan) tarafından
Hep bı atı sevmek saçlarıni taramak istemişimdir
(2,813 puan) tarafından
Of bende ya atı sürmek dağlarda koşturmak falan
(22,049 puan) tarafından
Çok güzel yaa :(
Amcam var atlari var kendi çocuklarından daha çok seviyor bile diyebilirim öyle güzel bakar onlara anlatamam
Bı kere tek başıma binmeye çalıştım tekme attı bana kaçtı bacağım mosmor olmuştu yuruyemiodum
(2,813 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun gervektrn çok tehlikeli aslında özellikle çocuklar için
(22,049 puan) tarafından
Ever cnm ya ama çok severim atları
0 oy
(2,257 puan) tarafından

Ah biri bana siyah up uzun saçları olan parlak bir at alıverse keşke <3:happy:

(2,813 puan) tarafından
Ah keskeeeee
(3,314 puan) tarafından
Adresini  at
Yollarım sana kız
Sjskdkdkksk
(2,257 puan) tarafından
Hemen yolluyorum özelden sjsjsjsjjs
0 oy
(15,632 puan) tarafından
Babamların var ve masrafi çok diyorlar. Satmak istiyorlar ama alıcı da bulamadılar. 
(2,813 puan) tarafından
Bi atim olsun çok istiyorum. Yaşadığımız yerde çiftlik olsa bir tane alacağım aslında ama yok çok hevesleniyorum ya ne kadar acaba aylik masrafı
Aklıma cedric diye bir çizgifilm geldi çocukken izlerdim cedric at istiyordu sonra zorla almışlardı evin tüm riskini yemişti falan aklıma o geldi aidhdhd
(15,632 puan) tarafından
Annemlerin köyde kurulu düzeni var. İnekleri falan var. Atın sadece yemesi aylik 5000 diyordu babam.
(2,813 puan) tarafından
Iddialiymis gerçekten benim daha bahçeli bir yerde kurulu düzenim bile yok ama yıllardır hayalimfir yani bir gün benim de atim olsun isterim
0 oy
(1,948 puan) tarafından
Yaa küçükken o kadar cok at sürdüm kii.
0 oy
(1,057 puan) tarafından
Beygirlerin maliyeti düşük 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 839 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 202 göst.
10 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrnfrmnarf (238 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 159 göst.
16 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu

408,337 soru

12,267,609 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...