+2 oy
96 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,712 puan) tarafından
Gömülq 20lik dis ameliyati olacagim amaleiytala çekilecek dişim . Doktor iyi ye öyle gel diyor. Aç gitemli değil miyim ? Amliyatlardan önce açılık önerilmiyormu.

9 Cevaplar

+2 oy
önce (4,142 puan) tarafından
Dis icin Lokal anestezi öncesi gerek yok.

Karnini iyice doyur çünkü sonrasında 2 saat beslenme yok ac gidersen işlem esnasında Kan şekerin düşebilir baygınlık geçirebilirsin.

İşlem sonrası ilk gün soğuk yumuşak şeyler

Hatta bu süreç  iyileşme sürecine bile yayılabilir.
-Reklam-
+1 oy
önce (772 puan) tarafından
Dış cekildikten sonra bir kaç saat hatta belki birkaç gün birşey yiyemeceksin o yüzden öyle demistir
+1 oy
önce (15,588 puan) tarafından
Genel anestezi mi olacak ki. Tamamen uyutulacaksan aç git ama sadece ağzın uyuşturulacaksa tok git. Diş çekildikten sonra yemek yemen nerdeyse imkansiz oluyor. 
önce (1,712 puan) tarafından
Diş uyusturlacak sadece. Herhalde ondandır
+1 oy
önce (2,982 puan) tarafından
Tok gitmen lazım diş çekimi sonrası yemek yenilmiyor belli bir süre ağzına vurdukları iğne bulantı yapabilir karnın aç olursa bulantı artar
+1 oy
önce (2,063 puan) tarafından
Bana hiç bişey dememişti ben tok gitmiştim çünkü sonra zaten yiyemiyorsun kan kaybediyorsun insan dayanamaz 
+1 oy
önce (3,130 puan) tarafından
Doktorda demiş zaten tok gel diye. Anestezi aldığın zaman, yemekler midenden boğazına gelmesin diye aç gidiliyor ameliyatlara.doktorı dinle sen. Genelde miden bulandığı içinde diş doktorları tok gel diyor. 
+1 oy
önce (184 puan) tarafından
Bacım bu uyutulup yapılan ameliyat değilki bende oldum aynısın da karnını doyur ameliyat sonrası zaten bişey yiyemiyorsun uyuşturulup yapılıo iğne etkisi ile bayılma sonra açlıktan.. Geçmiş olsun 
+1 oy
önce (395 puan) tarafından
Benimde alındı 10 gün önce biraz atıştırıp gittim, o sandalyeden kalkınca baş dönmesi falan hissettim bir an kötü oldum yarım saate yakın uğraştılar çünkü. Bide yemek yemek sonrasında zor oluyo 2 saat yemek yok sonra zaten az az yiyosun halsiz düşme 
0 oy
önce (21,380 puan) tarafından
Tok git cnm

Bişi yiyemeyevksin ilk gün sonraki günlerde çorba lapa şeyler yiyebikeceksin ztn 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 124 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 283 göst.
24 Mart 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,199 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 37 göst.