0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Rabbim hepimizin cocuklarını bağişlasın bnimkilerinide Allah yokluklarıyla sınamasın inşallah.bnim iki tane cimcimem var biri 18 aylık diğeri 45 günlük kücüğü doğduğundan beri büyüğünü kendi haline bıraktım yanlız aşırı evi dağitıyor cekmeceleri boşatıyor mutfaği tencere tava herşeyi salona taşiyor oyuncak odası var bütün oyuncaklarını yatak odasına koridora yani anlayacağiniz tek başına bna bi sürü iş yaratıyor bazen kücüğünü uyutmaya caliştiğimda gidip iki tencere kapağını birbirine vurup o kadar cok gürültü yapıyor neyse önlemini almak icin dolaplara cocuk emniyet kilidini istedim eşimden carşiyi kople aradiğini söyledi hic bi yerde bulamamiş en sonunda inşat malzemelerini satan yerde vidalama yöntemiyle almiş bn mobilyalarımi vidalatamam ki oda öylece kaldı yapma desem karşı geldiğimde de bağıra bağıra ağlar ikimiz tek olduğumuz icinde canı sıkılmasın diyede karişmakta pek istemiyorum nasil bi önlem alacağimi hic bilmiyorum. 

9 Cevaplar

0 oy
(752 puan) tarafından
45 günlük bebek sürekli uyur. O uyuduğunda 18 aylıkla ilgilenmelisin çünkü o da bebek ne yapsın şuan tam ilgi zamanı 
(154 puan) tarafından
İlk 20-25gün sürekli uyuyordu ama gaz danmidir sürekli katıla katıla ağlar
-Reklam-
0 oy
(12,856 puan) tarafından

İnternetten sipariş ver bacım. Benimkiler tencere tava hiç dağıtmadı hiç konsolumu açmadılar incecik bardaklarım var içinde bir kere ellemediler ama oyuncak dağınıklığı var Bizdede topluyorum yani. Ya azaltacaksın oyuncaklarıda yada dağıtacak yani. Fanusa kıyacak halimiz yok :)

(154 puan) tarafından
Bnde bu emiyet kilitlerini nerde tedarik edebilirim diye düşünüp duruyordum int bakmayi hic akil etmedim inan ki. Bi hele bu gün sipariş vereyim yoksa kafayı yiyecem.
0 oy
(3,761 puan) tarafından
Ebebek civil gibi yerlerde yapışkanlı koruyucular var. Daha çok küçükmüş canım benimki 3 yaş yeni yeni dağıtmayı bıraktı. Ben tek diye çok karışmadım ama sen dolaplara kilit takıp mutfak eşyalarını oynadıktan sonra yerine koymayı falan öğretebilirsin. Eğer oyuncaklarıyla oynuyorsa hiç verme ama seviyor çocuklar benimki hâlâ spatula falan alır oynar geri koyar
(154 puan) tarafından
Eşim vidali getirince artık int bakmayı ceşitleri var mı yok mu hic bakmak aklima gelmedi.
0 oy
(5,629 puan) tarafından
Oyuncaklarıyla istedikleri kadar oynasınlar bırsey demem ama en sevmediğim mutfak esyası yada ev esyasıyla çocuğun oynaması ben de peş peşe çocuk büyüttüm hiç izin vermedım öyle öyle çocuklarım çekmece içi bilmem mutfak dolabı hiç karıstırmadılar bır yere misafirliğe gitseydim bıle asla öyle orayı dağıtayım burayı dağıtayım olmadı çocuk oyuncak oynasın ☺☺diğerlerine gerek yok hemde tehlikeli 
(154 puan) tarafından
Babası asla izin vermez babasının evde olduğu zamanlar cocuk sürekli ağlar.
0 oy
(1,581 puan) tarafından
Ben dolap kapaklarini iple baglamistim  en dogal cozum bir iki gelip bakmisti ipi gorunce kurcalamayi birakmisti
(154 puan) tarafından
Ay keşke bnim dolablarda iple bağlanabilse kocaman hem enine hem boyuna düşününce mutfak olurdu da oda calişma alanımız yapamamam ki diğer dolaplara zor. Ama güzel masrafsız cözüm.
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Mutfaga kilit taktim heryerde kilitler var oyuncak salona degilde kendi odasinda oynuyor  aksam olunca topluyyoruz 
(154 puan) tarafından
İşte bnde cözüm ariyorum hem mutfağa hemde televizyon unitesine.
0 oy
(1,005 puan) tarafından

Benim oğlumda çok yaramazdi lavobonun üzerine kadar çıkardı bulaşık deterjanı ne bulursa dokerdi :D birinde kaşık almış prizi dışina çıkarmış şalter attırdı kasla göz arasında, dolap kilitleri de dayanmazdi hiç. Trenyoldan bakabilirsin dolap kilidine de 

(154 puan) tarafından
Ay Allah yardımcımız olsun gerçekten laftandan da anlamıyorlar tehlikedende 7/24 saat bu cocukların cobanları olmak zorundayız
(1,005 puan) tarafından
Malesefki öyle tek canlarına bişey olmasın
0 oy
(649 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Mıknatıslı olan içe takılandan al canım diğerini 14 aylık kızım açıyo seninki çok rahat açar

image

Şöyle bişey biraz pahalı diye almamıştım ben 
(154 puan) tarafından
Keşke fotoğraf atma şansınız olsaydı hangisinden bahswdiyorsunuz acaba
(649 puan) tarafından
Attım bi bak istersen bana pahalı gelmişti ama belki sizin için uygundur
(154 puan) tarafından
Ay tşk ederim canım zahmet verdim. Yo diğerini bi iki defa onun gözü önunde ac kapat yapsam hemen cözer. Kremlerin kapağını bile bir iki defa yanında actım hemen kaptı. Alacaksam kesin cözümlü bi şey olsun.
(649 puan) tarafından
Ne demek canım. Bende düşünmeden diğerinden aldım aldığımda daha küçüktü tahmin edemedim dediğin gibi iki yanında açıldı mı hemen öğrendi
0 oy
(414 puan) tarafından
Kilitleri aciolar en güzeli odaya çocuk kapısı cnm acamiyorlar kapıyı ben hem salona hem mutfağa takmıştım 

Büyükler bile bazen giremiodu kilit atınca öyle yap hiç girmesin öyle düşme vs de yapmıyor baya sağlam o kapilar
(154 puan) tarafından
Nasil ki keşke fotoğraf atma şansınız olsaymiş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 67 göst.
15 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 150 göst.
4 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Nur29 (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu