+3 oy
717 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
Kızlar bu kış günü eşimin çalıştığı fabrika yaklaşık 80 işçiyi sorgusuz sualsiz işten çıkardı :( asgari ücret düşük açıklanınca işçileri çıkarıp haklarını sıfırlayıp isterlerse bi kaç ay sonra asgari ücretten işe almak için. Hamileyim, ıkı tanede çocugum var o kadar üzgünüm ki. 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende hamileyim eşim işi yoktu hep ağlardım çocuğum doğdu rızkın arttı uzulme kısmetinde gelir bebekler 
(83 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun bende öyle inanıyorum. Çocukta nasip işi çünkü. Dünyaya geleceği varsa Allah rızkını da hazırlamıstır.
-Reklam-
0 oy
(511 puan) tarafından
Benim eşimde çıktı işten fabrika da çaliş mıyor ama benimde iki çocuğum var canını sıkma başka işe girer Allah büyüktür dua et bende öyle yapıyorum kardeşim Allahtan ümit kesilmez
(83 puan) tarafından
Allah razı olsun sizden de. Çalışana iş bulunur. Canımı sıkan eşimin emeklerini hiçe saymış olmaları. Ona üzülüyorum. Üzüldüğü için üzülüyorum.
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Kaç yıldır orda? Tazminat vermekten kurtulamazlar
(83 puan) tarafından
17 aydır bu sehirdeyiz ve fabrikadayız. Mahkeme süreci başlayacak. Arabulucu üç kurus verıyor.
0 oy
(1,351 puan) tarafından
Dava edebilirsiniz sorgusuz sualsiz hiçbir gerekçe olmadan çıkardığı için fabrika büyük bir ceza alır sizde kıdem tazminatı ve diğer bütün haklarınızı alabilirsiniz sakın bu işin peşini bırakmayın eğer bir yıl ve üzeri çalıştığı bir yerse eşinizin çok çok büyük bir yaptırım uygulanır fabrikaya 
(83 puan) tarafından
17 aylık çalışan. Kendi tuttukları arabulucu ile üç kurus teklıf ettıler. Eşim ve arkadasları kabul etmedi imza atmadılar ve mahkemeye veriyolar.
(1,351 puan) tarafından
En iyisini yapmış eşin açtığı dava ile hakkını fazlasıyla alır en azından iş bulana kadar rahat edersiniz o iş veren de çok daha büyük sorunlar yaşar zaten mahkeme boyunca
(83 puan) tarafından
İnşallah çol tesekkur ederim Allah razı olsun
(1,351 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
(3,632 puan) tarafından
Sözleşmeli mi girmişti 
(83 puan) tarafından
Evet orası hep oyle alıyor. Kadro beklerken çıkış yapıldı. Senede 3-4 kere bu sekılde yapıyorlar.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 885 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tospik (3,728 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
14 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 298 göst.
25 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,967 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 460 göst.