+3 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde (268 puan) tarafından

Sabahin altisindan beri kızımın ağlama krizleriyle hepimiz kafayı yemiş durumdayiz baktım susmak bilmiyor kahve yaptım öylece seyrediyorum :) pazarini sessiz sakin geçirenlere selam olsun  

image

8 Cevaplar

+1 oy
(1,948 puan) tarafından
Adiyet olsun. Belim siniyor. Misafirler gitti masa iylece duruyor. Biri gelse de temizlese beni diyo:))
(268 puan) tarafından
Benimki evden kaçtı gitmeden de mutfakta iyi bir çalışma yapmış sanat eseri kızım dediğim gibi bugün delirmiş modda öylece duruyor bende artık uyutur yaparım akşam
(1,948 puan) tarafından
Bende uyuttum. Ama bende uyumak.istedim. :)
(268 puan) tarafından
Nerde uyku ah ah ben uykuyu falan geçtim yeter ki sussun babası gitti zirlamasi durdu iyi mi :D
-Reklam-
+1 oy
(3,452 puan) tarafından
Oturmusum kızılcık serboyu izledim bitti eşim gelecek yemek yecez afiyet olsun ❤️ 
(268 puan) tarafından
Sabah gassali izledim bitirdim ben daha çok reality show seviyorum sanırım yabancı filmler falan hiç dizi zevkim yok nedense :)
(3,452 puan) tarafından
Bende izliyecem ama ücretsiz nerden izliye bilirim bilmiyorum merak ettim çok ovuyolar
(7,208 puan) tarafından
Google'a film cehennemi gassal yazın ilk çıkana tıklayın orada bütün bölümleri var. Ücretsiz izleyebilirsiniz.
(268 puan) tarafından
Ben şeyden izledim inatbox
(3,452 puan) tarafından
Ona bakacaktim bende artık haberden sonra bakarım :))
+1 oy
(4,721 puan) tarafından
Afiyet olsun canım aynı anda anlık açmışız ☺☺
(268 puan) tarafından
Görmedim canim kafayi yeme modundayim ben :)
+1 oy
(129,283 puan) tarafından

image

pişili anlik postumada attim burdada paylasiyim guzel bi soz❤️
(268 puan) tarafından
Vay vay vay  dur kocama atayım da azıcık dert edinsin :D
0 oy
(17,736 puan) tarafından
Afiyet olsun canım sana neden ağlıyor hanımefendi 
(268 puan) tarafından
Ya ah bir bu bilsem sabah namazına benle uyandı bütün günümüzü heba etti ilk defa bir ortamda çocuğum olduğu icin rahatsız hissettim hhicc böyle yapmaz  bugün babasını da beni de delirtti
(17,736 puan) tarafından
Tersinden uyanmış dedikleri bu olsa gerek benimki de bazen öyle oluyor canım ya değişiyorlar birden
(268 puan) tarafından
Ya evet öyle normalde gittiğimiz bir yerde falan ortamda hiç uyumsuzluk yapmaz çok sever gezmeyi bu defa ayakkabını giyecek ağlıyor saçını toplayacak ağlıyor ben evin içinde şortla etekle geziyorum diye ayaklarını yukarı kaldırıyor pantolonunu hava yağmurlu öyle gezmek istiyor bugün gerçekten sınandım
0 oy
(361 puan) tarafından
Ohh miss afiyet olsun Rabbim ağız tadını daim eylesin 

Sofra kurdum kocamı bekliyorum 
(268 puan) tarafından
Bizimki kaçtı :D kız sabahın köründe uyandı ağlaması yeni durdu babası gitti sustu sizede afiyet olsun şimdiden
(361 puan) tarafından
Teşekkür ederim
Keşke şöyle bir hafta falan baba olsam biraz dinlensem:))
(268 puan) tarafından
Hayat babalara güzel yeminle bizim ne cektigimizi görseler
0 oy
(3,164 puan) tarafından

Afiyet olsun biz de uyku saati gelsin diye dakika sayıyoruz Babasıyla çok şımarıyor yalnızken daha rahatım daha az ses var:)

(268 puan) tarafından
Benimki de babası evde bugün delirdi gitti babası daha yeni sustu uyutmadan gelme dedim artık İnşallah ben de bu uyutabilirsem evi toparlamam lazım mutfağın duruyor
(3,164 puan) tarafından
Yaparsın inşallah ya iş çabuk bitiyor çocuklar durduktan sonra:)
(268 puan) tarafından
Bugün bağıran çağıran bir kadina dönustum :(
0 oy
(7,208 puan) tarafından
Afiyet olsun. Yemek yedik mutfağı toparladım eşimin dersi var o gitti namaz kılıp bir kahvede ben içmek istiyorum inşallah:)
(268 puan) tarafından
Ay ne güzel ya benim daha mutfak öylece duruyor eşim gitmeden sanat yapmış bırakmış şunları bir uyutabilirsem ben de girip yaparım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 240 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busra_oyku33 (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 677 göst.
26 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Dunyabosturloo&04 (1,880 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 302 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Vaveylaaa (7,208 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,558 cevap

37,508 kullanıcı

Kategoriler

...