+1 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Yalanci sancim çok hergun oluyor kasilma rahimde iğne hissi oluyr hatta geceleri daha çok oluyor 37 haftaligim . Yalanci sanci çok olursa 40 a kadar bekler miyim 38 de flan dogm olur mu .

Ve yalanci sanci çok olursa dogum kolay olurmu oyle diyolarlar

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimde yalancı sancılarım çok var ve 38+5 haftalık hamileyim burda bekliyeyim :)
(70 puan) tarafından
:) bekle canm kimse yazmadı maalesef ama
-Reklam-
0 oy
(967 puan) tarafından
Benim yalancı sancılarım hep olurdu ama birini 40+4 de, diğerini 41.haftada doğurdum.. Yani hemen olacak diye bir şey yok. 
(70 puan) tarafından
Dogumun kac saat sürdü canm
(967 puan) tarafından
İlki sabah 5 de başladı, öğleden sonra 15 de doğurdum.
İkinci sabah 7 de başladı, öğleden sonra 14 de doğurdum.
Her ikisi de normal oldu.
(70 puan) tarafından
Tesekkur ederim canm 2. Dogumda son haftalar idrar kaçırma gbi ıslanma oluyomuydu
(967 puan) tarafından
Hayır hiç yaşamadım. Arada zorluyordu ama. Hem ilk doğumda, hem ikinci doğumda kegel egzersizleri de yaptım, idrar kaçırma olmasın diye.
0 oy
(49 puan) tarafından

Ben de bugün 38+6 yım. Ara ara yokluyor sancılar. Geçen hafta nstde de çıktı ama azdı. Merakla bekliyorum bakalım :unsure:

(70 puan) tarafından
Afedersin ilk dogum mu bnm 2. İdrar kaciriyrm gbi ıslnma oluyo
(49 puan) tarafından
İlk doğum evet. Ama sendeki fazla ıslanma normal mi bilemedim suyun geliyor olmasın az az
0 oy
(390 puan) tarafından
Benim çok oluyordu sancım her kontrole gidişimde sancı çıkıyordu doktor kırkı görmezsin dedi 38+4 te doğurdum
(70 puan) tarafından
Teşekkür ederimcnm
0 oy
(4,441 puan) tarafından
Iki normal dogum yaptim ikisi de 37. Haftada ara ara yalanci sancilarla (aslinda doguma hazirlaniyo) gecerdi. Ilki 37+6da dogurdum. Onda biraz tecrubesizlik ve korkudan kaynakli daha zor bir dogum oldu ikinciye gore. 7 saat surdu. Ikincisinde tecrubem vardi ve korkum olmadigi icin cok kolay gecti 3 saatte dogum oldu. 38+0da dogurdum onuda. Yalanci sanciyla alakasi yok kolay veya zor gecmenin. Onemli olan sureci yonetmek, enerjini bosa harcamamak.
(70 puan) tarafından
Haklisin canm bende sanci başlar başlamaz ilk dogumda hastaneye gittim nstye baglandm saatlerce bekledim
0 oy
(2,662 puan) tarafından
Benimde çok sık olurdu 38+ 4 de doğum yaptım, sancım filan çok iyiydi açılmam aynı şekilde ama bebek kanala inmedigi için normal doğum olmadı 
(70 puan) tarafından
Sağlıkla dogduysa şükür canm :)
(2,662 puan) tarafından
Evet çok şükür canım darısı sana inşallah
(70 puan) tarafından
Amin cnm saol

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 217 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kekik4 (2,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.