+5 oy
895 göst.
Diğer kategorisinde (436 puan) tarafından

Görümcemi nasıl buldunuz sizinkiler nasıl kızlar:D

image

20 Cevaplar

+1 oy
(1,154 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Görümceme güzel bişey söyledim iltifat ettim. Bana verdiği cevap: " kim bilir içinden ne düşünüyorsun" yani bana iki yüzlü demek istedi. Kayınbaba da güldü buna. Demek ki kendileri ikiyüzlü ki herkesi kendileri gibi sanıyorlar.. görümcesini sevmeyenlere de hiç kızamıyorum.. sevdirselerdi kendilerini. İki görümcem de fiziksel olarak çok güzeller maşallah. Ama içleri aynı böyle özellikle büyüğün. Küçük fazla karışmaz Allah var. Ama büyük şeytanın avukatı. Kızıma da dua etti inşallah bana benzer diye. Maalesef bazı huyları şu çok nazlı olması falan benziyor. :( 
(436 puan) tarafından
Aman Allah korusun inşallah benzemez
(1,268 puan) tarafından
Bence alakasi yok.O zaman sen de gelin olarak sevdirseydin kendini derler.Bazı insanlar sebepsiz öyle olabilir
(1,154 puan) tarafından
Ben kimsenin bir şeyine karışmam. Onlar da karışmasın severiz zaten. Karışırsam beni de sevmesinler.. çok şey beklemiyoruz fesatlığı bıraksınlar. Kendi kocası diyor görümceme yanımızda hem de. İşin gücün fitne fücur diye.. Yine de memnun olmadım kimse kimseyi o şekilde başkalarının yanında aşağılamamalı ne olursa olsun.
(436 puan) tarafından
Çok iyi bişey olmuş olsa kocası o şekilde konuşmaz zaten
(1,154 puan) tarafından
Aynen öyle kuzum ❤️
-Reklam-
+20 oy
(129,283 puan) tarafından
komik gelmedi bana soryy
(436 puan) tarafından
Olabilir
(556 puan) tarafından
Sevdoş yaaaa
+9 oy
(11,367 puan) tarafından
Görümceler kıymetli mi anlamadım başka zaman olsa yılanlı ayakkabıyı eltime  aldım diye paylaşırlar herkes beğenir hak verir  Şimdi günah olmuş 
(11,367 puan) tarafından
Tabiki de eltiye yılan denilince kimsenin sesi çıkmıyor. Hoş değilse ikisine de hoş değil ne eltiye ne görümceye
(688 puan) tarafından
Kesinlikle ben de şok oldum,.başkasi olsa tanınan vs destek bekleyip dalga geçerler linç gelince şok oldum. Gerçi biraz da sürü psikolojisi biri linç edince hepsi ediyor.
(1,276 puan) tarafından
Heh benımde demek ıstedıgım bu ayıpsa ıkısıne de ayıp bırısıne alkış tutup bırısını elestırmek olmuyor tanınan sevılen bırısı olsa alkışlarlar
(11,367 puan) tarafından
Evet sürü psikolojisine katılıyorum
(436 puan) tarafından
Gerçekten 2 3 kişinin yaptığı baskı beni üzmüyor bunu görüyorum iki yüzlü insanın kendi içinde fesat oldunu görüyorum
+4 oy
(720 puan) tarafından
Kız günah günah yapma ☺️☺️
(436 puan) tarafından
Amannn onlar neler yapıyor bunlar az bile :D
+4 oy
(790 puan) tarafından
Senin görümcen benim görümceyi görse şükür eder şükür namazı kılar 
(436 puan) tarafından
Okadarmi diyorsun yani
(790 puan) tarafından
Sivrisinek gibi ekosisteme bir faydası yok ama nefes alıyor Allah yaratmış olduğundan varlığını kabul ediyoruz görüşmüyoruz halbuki şükürler olsun
(436 puan) tarafından
Malesef bizde görüşmüyoruz benim hakkımda eşime konuşmuş cadı eşimde kızmış ona bende duyunca kestim muhabbeti benden uzak nereye istiyorsa oraya yakın olsun
+4 oy
(4,721 puan) tarafından
Görümceni sevmeyebilirsin ama burda bizleride buna ortak ettiğin zaman bızde günah alıyoruz malesef o yüzden bu yaptığın olmamış.. Nasıl olsa kimse benı tanımıyo bilmiyo diyosun dur ama Rabbim biliyor dimi 
(436 puan) tarafından
Yani bunami takiliyorsunuz gerçekten burda herkes sende dahil günahsız tek ben bunu yaptım için günahkar kesildim saçmalamayın
(4,721 puan) tarafından
Ben günahsızım diye bırsey söylemedim sonuçta senıde görümceni de tanımıyoruz dimi hak altına girmiş oluyoruz helallik alma gibi şansımız da yok.. Sanada günahkar demedım yaptığının yanlış olduğunu söyleyerek uyardım
+3 oy
(1,533 puan) tarafından
Bilemedim ki ayıp olmuş san ki Rabbim görüyor lütfen biraz daha sakin kalmaya çalışsan Rabbim 'e havale et derim sana yakışmamış derim boşver belki bilemedin komiklik olsun diye yaptın ama hiç hoş değil derim bu arada görümce değilim  :)) 
(436 puan) tarafından
Yani öyle çok ciddi anlamda değil komik olsun diye
(1,533 puan) tarafından
Peki sen bilirsin hayırlı geceler
(436 puan) tarafından
Teşekkürler sizede
+3 oy
(4,672 puan) tarafından
Komik mi sence???
(436 puan) tarafından
Bence evet sence olmaya bilir saygı duyarım
(4,672 puan) tarafından
Sencede olmasın☺️ ne olursa olsun bir insanla bu şekilde dalga geçmek doğru değil. Bunu kendine yakıştırma yani onlar için değil kendin için
(436 puan) tarafından
Kötü bir amaç yok emin olabilirsin
(4,672 puan) tarafından
İyi o zaman:)
+3 oy
(13,568 puan) tarafından
Görümce olunca sen gibi geldi bana 
(436 puan) tarafından
Hmm belli ki sen gorumcesin bukadar dokunduğuna gore
(13,568 puan) tarafından
Dıtttt yanlış cevap görümce değilim ayrıca bana neden dokunsun ki
+2 oy
(7,431 puan) tarafından

Gorumcenin fotosunu paylaşmaya utanmiyormusun:D

(436 puan) tarafından
Gurur duyuyorum görümcem adına
+2 oy
(1,646 puan) tarafından
4 görümcem var hepside çok güzel Allâh var yukarda çirkin diyemem ama gel gelelim önemli olan iç güzellik içlerini katran baglamış işleri güçleri fesatlık 
(436 puan) tarafından
Allah sahiplerine bağışlasın ya benim gorumcemde güzel kadın Allah için ama arkamdan konuşması eşime bu roman çingene neden aldın ettin ordan kırdı beni
(1,646 puan) tarafından
Allah soracak öbür dünyada boşver alsın senin günahını
(436 puan) tarafından
Aynnen öyle
+2 oy
(4,380 puan) tarafından
Ay az önce kesfette cikmisti karşıma :D
+2 oy
(4,248 puan) tarafından
Benim görümcem buna bin basar 
(436 puan) tarafından
Vayyyy okadar güzel yanı ;)))
(4,248 puan) tarafından
Tabi canım ne sandın:))
+2 oy
(13,095 puan) tarafından
Görümcelerimle görüşmüyorum hayatımı alt üst edecek işler yaptılar. Bana sevilmeyen kimse hakkında konuşmak etik gelmiyor. Bir de Allah yaratmış kız ne gorilin suçu var ne görümcenin :)
+1 oy
(953 puan) tarafından
Görümceniz atsa aynı şekilde gelinimiz güzelmi diye hoşunuza gider mi 
(436 puan) tarafından
Takilmam emin olabilirsiniz
(953 puan) tarafından
Eminimki takılırsın
(436 puan) tarafından
Bak benim nasıl görümcem varsa bende bir gorumceyim gelin arkamdan atar tutar neler neler ama takilmam
+1 oy
(268 puan) tarafından
Allah cezanı vermesin:D görümcem yok olsaydi neye benzerdi bilmiyorum
(436 puan) tarafından
İyiki yok yüzüne güzel arkandan fesat olur ama çok iyi arkadaş gibi bacı gibi olanlarda var
(268 puan) tarafından
Benim kayınvalidem melek gibi kadın ondan öyle bir çirkef çıkmazdı ya sanmiyorum
(8,335 puan) tarafından
Kız SP sen DP değil misin sjsjs
(268 puan) tarafından
Hayır canım s.polat
+1 oy
(4,746 puan) tarafından
Görümceyim inşallah gelinimiz böyle paylaşımlar yapmıyordur 
(436 puan) tarafından
Umarım :D
+1 oy
(7,947 puan) tarafından
Benim ki iyidir ya karışmaz bize kendi halinde. 
(436 puan) tarafından
Ne güzel herkes öyle olsa keşke
+1 oy
(13,707 puan) tarafından
Benimki melek gibidır zaten Meleğim diye kaydetmişim telefona da yıllar önce 
(436 puan) tarafından
Yıllar sonra noldu :D
(13,707 puan) tarafından
Yıllar sonra görümcem evlendi hamile şimdi heyecanla bekliyoruz bakalım daha yeni hamile
(436 puan) tarafından
İyi iyi Allah analı babalı büyüsün
(13,707 puan) tarafından
Amin amin
+1 oy
(21 puan) tarafından
Benim görümcemden güzel valla  benimki tıslayan sürünen cinsten
(436 puan) tarafından
Aslında iyi olsalar hiç böyle konuşmaya gerek yok ama içleri fesat dolu
(21 puan) tarafından
Hemde ne fesat dolu , benimki abisini maddi manevi kullanır kocişkosundan bir şey istenince müsait değiliz der.Bana gelince kendinden 6 yaş küçüğüm benden rahatsız olup arada küçük küçük laf sokar.benimki çok ***** ya suratiyla çok belli ediyor hasedini hiç saklayamaz küçük yılanım. 150 boyu var türlü türlü huyu var.
(436 puan) tarafından
Gıcık oluyorum bu tür insanlara benim görümcem de öyle 140 boyu var boyundan büyük dili var
(21 puan) tarafından
Kayınvaliden nasıl? Benimki anakonda, kızından bir şey istemez varsa yoksa oğlu, damadın ayağını yalayacak utanmasa, oğlunun boş çayını görmez damadına çay servisi yapan cinsten. Analı kızlı reziller 7 aydır görüşmüyoruz eşimde bende
(436 puan) tarafından
Ne güzel hiç gorusmeyin daha iyi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 396 göst.
4 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 713 göst.
16 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 289 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Fadime665577__ (301 puan) tarafından soruldu