+2 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
İçimi dökmek istiyorum 

6 sene önce görücü usulu il3 evlendim 

4 sene kaynana kayinpeder ile yaşadım

Iyi kötü evleri ayırdık 

2 senedr ayrym bu 2 senenin 1 senesi babamlarda geçti belirli sebeplerden bosancam  diye gitmiştim yapamadım 2 cocukla yine geldim 

Şuan ise  yaşadığım evde çatı damlıyor üstüme mutfak damlıyor ev zaten çok kötü 

Psikolojim yerle bir ben napcam böyle asgari ücret aliyo zar zor yetiyor ben napcam Allahım ne yapmalıyım. 

Üstelik burası böyle şöyle diyince ona bile laf ediyolar geldiğin yer çok mu güzeldi diyolar gerçekten beynim kaldırmıyor bu aralar 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,542 puan) tarafından
Apartmanda mı oturuyorsunuz canım ?
(184 puan) tarafından
Yok canm malesef bisey yapılacak gibi değil çatı değişmeli onun için de para gerekli
(1,542 puan) tarafından
Çatı yaptırmak çok maliyetli maalesef canım biliyorum, rabbim seni en güzel yerlere getirsin inşallah
(184 puan) tarafından
Amin arkadaşım çok zor mucizeler lazım
(211 puan) tarafından
Çok zor değil insan sen Allah'a güven ve gerisini ona bırak o öyle cikmazlardan çıkarır ki seni sen bile şaşar kalirsin sonun güzel olsun inşallah sabrinin mükâfatını alırsın ♥️
(184 puan) tarafından
Amin nursa amin. Amenna Allahin kudretinden şüphem yok ama hani bazı şeylerde bellidir
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
Bacılar bacılar ah bacılar 
0 oy
(9,421 puan) tarafından
Kimsenin ağzına laf verme canım herkes konuşur boşver.. Rabbim yardımcın olsun gecekonduda oturuyorum demişsin kiramı yoksa senın mi eğer kıraysa bırazdaha fazla verip daha bır yere cıkamazmısınız
(184 puan) tarafından
Hep küf zaten ben ne iş yapcam bilmiyorum çok yorgunum artık çok
(9,421 puan) tarafından
Tekstil gıbı ortamda calısabılırsın canım nerde oturduğunu bilmiyorum mesela bursada her yer tekstil
(184 puan) tarafından
Dağ başı canm market bilr yok
(9,421 puan) tarafından
Ahh canım bılemedım elinden el işi geliyomuş iğne oyası lif vs ne bilim böyle satabılırsin dıcem oda şans işi denk gelmesi lazım Rabb'im yardımcın olsun ☹️
(184 puan) tarafından
Amin canm Allah razı olsun
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Eğer eşinin çalıştığı yetmiyorsa mecbur sen de ise girmelisin başka da yapacak bir şey malesef yok
(184 puan) tarafından
Bende söylüyorum jste canm daha başı market bile yok malesef
(2,818 puan) tarafından
Nerede yaşıyorsunuzki market bile yok.
(184 puan) tarafından
Bosver canm yok okul yok hiç bisey yok
(2,818 puan) tarafından
Öyleyse size destek olacak birinin anneniz olur kaynananiz olur yakınına düzgün bir eve taşının ikiniz de çalışın ancak öyle toparlanır
(184 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumlarınız için

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 192 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 136 göst.
0 oy
6 cevap 188 göst.
16 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (423 puan) tarafından soruldu
0 oy