0 oy
156 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (162 puan) tarafından
2 buçuk yasindaki kızım baş üstü koltuktan düştü takla attı resmen doktorum izlememi söyledi 1 saat oldu bı sikinti yok şuan oynuyor kusma vs olmadi ama yinede korkuyorum halı kalın ve yumuşaktı kotugumda yüksek değil ama içim içimi yiyor düşünce çok aglamadi iki saniye oda benim bagirismdan korktu ne zaman uyutmaliyim sizce

3 Cevaplar

0 oy
önce (2,974 puan) tarafından
İki üç saat içinde belirti gösterir sonra uyusun senin için rahat değilse sen uyanık kal benim oğlum üç aylıkken düşmüştü üç saat sonra uyudu ben başında bekledim uyanık kaldım 
önce (162 puan) tarafından
Evet canım inşallah bakalım daha uyutmadim iki saat oldu olay olalı biraz çikolatalı ekmek yedi süt içti kusmada olmadı ama
önce (2,974 puan) tarafından
Olmaz inşallah evlât herşey bir anne için Rabbim korusun hepsini
Amin canım inşallah hepsini
-Reklam-
0 oy
önce (4,372 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım en az ıkı saat uyutma gozetiminin altında olsun Allah'ın izniyle bırsey olmamıştır düşe kalka büyüyecekler ama tabiki tedbirli olmakta fayda var
Kız saçmalama neden kötü anne olasın çocuk bu tabiki düşecek bu son olmayacak bu kadar pimpirikli olma korkan göze cöp batarmış Rabbim beterinden korusun olur böyle ufak tefek kazalar hepimizin başına gelmiştir
Eşime hastaneye gidelim dedim doktoruyla görüştük gerek yok dedi şimdi ben başındayım o fosur fosur uyuyor
Ana yüreği tabi ama dediğim gibi korkma canım birşey olmaz inşaAllah
Çok teşekkür ederim canım sagol
Sende saol canım hayırlı geceler
0 oy
önce (117 puan) tarafından
Benimde kac defa dustu şükür bise olmadı kafa tası sert olur derler agır darbe almadıkca bırsey olmaz
Evet canım sorma halim kalın yumuşak koltuğunda yere yakjn ama ben hep sakiniyorum ana bişi olmasın diye hiç yerinde duramıyor surekli zip zıp şimdi bile sanki o düşmemiş gibi halanayni hareketlere devam umrunda değil hanimefendinin
:))))) oda bılıyo bıse olmucagını ahahahah:))))))) :D biz anneler hep efhamlıyız kendımız kafalarımız yarıla yarıla buyuduk
Sorma canım çok şükür uyudu uyandı bı sıkıntı yok
Şükür hadı gecmiş olsun
Çok teşekkür ederimmm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
11 cevap 167 göst.
0 oy