0 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (318 puan) tarafından
Merhabalar bebeğim 1 hafta sonra 11 aylık olacak mama+ek gıdayla besleniyor ama yaklaşık 15 gündür mama içmiyor başka mama denedim çok az tatlandırdım ama içmiyor uyuyan bşr bebek değil normalinde gece haliyle acıkıyor doktorumuza henüz sormadım yılbaşı nedeniyle ulaşabilir miyim bilmiyorum devam sütü alıp versem bir zararı olur mu büyük oğlumda 1 yaş iken başladık devam sütüne bunda bir sakınca olur mu bilemedim tecrübe edinenler bilgi verebilir mi

5 Cevaplar

0 oy
(793 puan) tarafından
Valla tam olarak ne sorduğunu anlayamadım mama dediğin ne içiyor devam sütü ile mama aynı şey değil mi yani 
(793 puan) tarafından
Valla Aynen şimdi bitti ne oluyor lan diye bir küfür ettim yani neyseki final sezonu geliyormuş yakında inşallah mantıklı bir final olur :D en son lucifer bittiğinde bu kadar üzülmüştüm şimdi squit game e üzüleceğim  ama olsun diziler ne kadar uzarsa o kadar saçmalıyor kısa ve öz iyi
(734 puan) tarafından
Aynen öyle, 2.sezonu ben pek beğenemedim sürekli sirkülasyon oldu sıktı, bu kadar sıkacaklarına kısa tutsalrdı güzel final yapsalardı daha iyi olurdu
(734 puan) tarafından
Ben o hasta kızın babasının öldürülmesine çok üzüldüm:D
(318 puan) tarafından
Vermeye çalışıyorum canım bu ara epey iştahsız
(793 puan) tarafından
Sümeyye bende çok üzüldüm ama galiba o kadın sahip çıkacak gibi ya bakalım :D bu oy kullanma sahneleri falan uzundu bende sıkıldım açıkçası
-Reklam-
0 oy
(328 puan) tarafından
Hangi mamayı içmedi mesela? 
(318 puan) tarafından
Raporlu mama kullanıyoruz normalinde içmeyince smaç aldık yine içmedi hipp denedik oda aynı içmiyor
(328 puan) tarafından
Bebelac gold u deneyin. Bir çok mamayı içmeyen bebek bunu içiyor. Raporlu ama ben de kullanmıştım oğluma. Zor zor daha az miktarda içiyordu. Allahtan 20 gün sonra ihtiyaç kalmamıştı.
(318 puan) tarafından
İlk doğduğunda onu veriyorduk canım 4 aya kadar sonra maması değişti kilo almayınca çok mama değişti öyle ya içmedi ya kilo almadı
0 oy
(1,853 puan) tarafından
Bugün Instagram'da makarna lütfen diye sayfa var. Kadın gıda mühendisi. Markette satılan o devam sütlerini asla çocuğunuza vermeyin diyordu. Bir bak istersen sayfasina
(328 puan) tarafından
Zaten tadı da Allah günah yazmasın çok kötü. Ben bir kere alim dedim. Önce kendim baktım tadına. Döktüm sonra.
(318 puan) tarafından
Bilemedim gece beslenmesi sıkıntı bu defa başka ne verebilirim ki biberonu verdiğim gibi yüzünü dönüyor ağlıyor bu defa
(1,853 puan) tarafından
Benim oğlum da içmedi o sütü mamayı gunde 1 biberon yatarken içiyor onu da keseceğim 2 haftaya ama benimki 2 yaşına geldi. Bugün o kadını dinleyince süt vermemeye karar verdim. Ama senin bebiş acıkır. Arkadaşın bebesi 9 aylıkken mamayı bırakmış bir daha içmedi. Sonra anne memesine sarmısti
(318 puan) tarafından
Gece kesintisiz uyusa problem değil canım ama uyuyan bir bebek değil şuan ayağımda hala saatte 4 kez uyanır nerdeyse haliyle aç biliyorum ama içmiyor
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Benim oğlumda o aylarda acıkıyordu. Doktoruna devam sütünü merak ederek sordum bende. Çok çok acıkıyorsa yatmadan 1 kere verebilirsin demişti. Ama çok iyi değil dedi.. Birde artık yemeğe başladıkları için ben hiç almadım yatmadan biraz öncesi hafif şeyler yedirdim, çorba yoğurt gibi.. Ama tabi o dönem emiyordu. O konuda size doktor ne der bilmiyorum. 
(318 puan) tarafından
Emmiyor canım benimkisi gece sürekli uyanığız saatte 4 kez kalkar nerdeyse hiç uyumuyoruz haliyle acıkıyor biliyorum kesintisiz uyusa problem değil ama uyanık
(3,186 puan) tarafından
Anladım benimki de çok uyanıyordu. 2.5 yaşında hala uyanıyor sağolsun :) genelde uyanıyorlar. Doktora sor yada al iyisinden
(318 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım:)
0 oy
(1,347 puan) tarafından
Bir doktor devam sütleri için saçma sapan bir satış stratejisi demişti. Ben çok arastirmadim bilmiyorum ama mamasını pekmezle tatlandırmayi deneseniz osman gonulal tavsiye etmisti
(318 puan) tarafından
Yaptım canım pekmez ve şekerle de denedim olmadı en son vanilya şurubu ekledim biraz tatlandırsın diye yine içmedi çok kararsız kalınca sormak istedim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 64 göst.
12 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mursi (1,616 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Berna_ (1,670 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.

408,402 soru