+2 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (333 puan) tarafından
Merhaba kızlar kızım hamburger seviyor evde yapmak istiyorum ona tarif verir misiniz lütfen

3 Cevaplar

0 oy
(147,605 puan) tarafından
yaa varya naparsan yap izgarada pisen etin koftenin tadi olmuyo☹️ bende cok yapiyom ama asla hazirdaki tat lezzet olmuyo 
(1,578 puan) tarafından
Tavuk etinden denedin mi hiç sevdoş
normal dana kiymadan yapiyom ner cesiti denedim ekmeginu yaptim olmadi yaa oluyo ama disardaki lezzet yok
(1,578 puan) tarafından
Ekmeği güzel olsun istiyorsan tepsi masası yapacaksın hamuru da cıvık olacak öyle anca tutuyor . Tavuktan da çok güzel oluyor tavsiye ederim valla
(1,164 puan) tarafından
Kız sevda benimkilerde benim yaptığımı beğeniyorlar dışarıdakini sevmiyorlar heleki tavuklu hiç istemiyorlar
Gecen hafta 12 tane yaptım yiyenler bayıldı. Ben ekmeğini imalathaneden alıyorum Kocaman ekmek 6 tanesi 70 tl ama tazecik
ekmegi alirim yaparim o sorun segil de kofte hazirin koftesine benzemiyo nede sebebi izgara pismesine bagladim☺️ dur bidaki sefere tavuklu deniyim bide ceylos kofte tarifinu ver hele
(333 puan) tarafından
Tavuklu köfte tarifi verebilecek olan var mı
(1,578 puan) tarafından
Tavuğu köfte olarak yapmıyorum ben erva, tavuk göğsünden çıtır olarak yapıyorum
(333 puan) tarafından
Haa anladım çok teşekkür ederim peki nasıl yapıyorsunuz
(333 puan) tarafından
Sevda marketlerde buzluklarda hazır dondurulmuş köfteler oluyor ama ne kadar güvenilir bilemem
(1,578 puan) tarafından
Canım
Tavuk göğsünü doğruyorum ince ince

İç sosunu hazırlıyorum
Yarım su bardağı süt
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı tuz
1 diş sarımsak
1 tane yumurta
1 bardak un (Yukarıda ki malzemeleri ilk karıştırıyorum daha sonra unu ekliyorum)

Bu sosun içine tavuk göğsünü koyuyorum dolapta 2 saat kadar bekletiyorum

Marketten aldığım mısır gevreğini robottan iyice geçiriyorum, ona bulayıp kızgın yağda kızartıyorum

Bildiğin dışarıda ki gibi oluyor hatta çok daha lezzetli oluyor
(1,164 puan) tarafından
Ben normal köfte yapıyorum ana köftesi
Kıyma
Soğan
Maydanoz
Kimyon
Karabiber
Pul biber
Tatlı toz biber
Az ekmek içi galete unu sertleştiriyor bana göre
İyice yoğurup şekil veriyorum dolaba kaldırıyorum bı ıkı saat öyle yapıyorum canım
-Reklam-
0 oy
(13,295 puan) tarafından

Ben hamburger ekmeği alıyorum köfteyi kendim yapıyorum arasına koyuyorum

image

image

(13,295 puan) tarafından
Bayatlamışlar tabi bizimkiler açalı oldu çünkü bikaç gün. Üstteki gurme diye geçiyo o kalın işte. Alttaki daha ince
(333 puan) tarafından
Kızlar peki bu hamburger ekmeklerinin tadı güzel oluyor mu bir ara annem almıştı da sanki şekerli gibiydi
(13,295 puan) tarafından
Evet biraz şekerli gibi ama aldıklarımızda öyle. Ben içlerine ketçap sıkıyorum zaten oğlumda seviyo domates marul turşu koyuyorum. Yarın beslenmede var hatta yapıcam
(333 puan) tarafından
Teşekkür ederim peki köfte tarifiniz var mı
(7,151 puan) tarafından
Oğlum istiyor alıp deneyeyim canım sağol
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Kevserin mutfağındaki tarif çok güzel hazırlarını aratmıyor. Cheddar peynir de güzel oluyor arasına köftenin sıcaklığıyla koyunca eriyor zaten

İlgili sorular

+4 oy
12 cevap 206 göst.
0 oy
2 cevap 125 göst.
0 oy
8 cevap 202 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (119 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 221 göst.

Kategoriler

1,441,133 soru

23,689,566 cevap

310,834 kullanıcı

...