+1 oy
388 göst.
Cinsel Yaşam kategorisinde (113 puan) tarafından
Kızlar ya aklımı kurcalayan birşeyler var eşimle aramdaki şeyler eşimin benden soğuduğunu dusunuyom acaba oylemidir bilemiyorum bu aralar cinsel isteğim var eşimden istiyorum benden uzak duruyor hemen uyuma derdinde yorgunum diyip başından atıyor onceden böyle birşey yoktu istediğim zaman yok demezdi hiç yaklasirdi 44 gundurlu doğum yaptım dusunuyom doğumdan sonra benden soğudumu ne oldu bilmiyorum bana diordu kirkin çıkar ozaman gireriz kirkimi çıkardım gene uzak duruyor benden

13 Cevaplar

+5 oy
(736 puan) tarafından
Erkekler kadınlardan daha çok lohusa psikolojisine giriyor ☺️☺️
-Reklam-
+2 oy
(3,133 puan) tarafından
Erkeklerin geneli doğum sonu böyle olabiliyor düzelir merak etme konuş istediğini söyle sen yanaş belkide senin yaklaşmını bekliyor olabilir
(113 puan) tarafından
Yanaşıyorum yani ayiptir soylemesi onunda istemesi için herşeyi yapıyom yok uzak dur dio uykum gelio şimdi değil sonra dio önce kirkimi bahane etti şimdide bunlsri bahane edio
+1 oy
(1,853 puan) tarafından
Ben de eşimle birlikte olamıyorum soğumak değil de olmuyor anlamıyorum zorluyorum resmen kendimi. Onu seviyorum ama doğumdan sonra böyle oldu canım. 
+1 oy
(299 puan) tarafından
Dogum yaparken yaninizdamiydi doguma girdimi esiniz
(113 puan) tarafından
Girmedi
+1 oy
(1,178 puan) tarafından
Evde kisilsel bakım yap güzel giyin lohusalık etkisi oluyor bazen üstüne de düşme kendine bak sen o gelir bir süre sonra babaların lohusalıgi geç bitiyor Muş normal doğum mu bu arada
(1,178 puan) tarafından
Psikolojik dir canım
(1,178 puan) tarafından
Kimisi de gebelikte uzak durur
(113 puan) tarafından
Bilmiyorum ya artık kendimden kuruyom acaba başka birimi var diye doğum kilolarim kaldı beni artık begenmiyormu artık Ogün bunun için resmen ufak bı tartışma çıktı aramızda daha dedim ona yatağıma girerken bile zorla giriyon diye kabullenmedi hiç yok ben istemesem kimse zorliyamaz söyle boyle
(1,178 puan) tarafından
Bak canım bende ilkde çok yoktu ama sonradan emzrrken bıraz daha aldm kg o durumu çok aşırı etkileyen birşey değil sonuçta oda onların ihtiyaçi ve sen onun çocuğunu dünyaya getirdin kusura bakmasın bedel ödeyen anne eşini bilirsin en kötüsünü düşünme önceden başka şüphelerin yoksa psikolojik olabilir eşim son aylarda asla birliktelik istemez ilk gebelikte
(1,178 puan) tarafından
Daha çoktu mesela  hassaslığı psikolojik olma ihtimali çok yüksek bence akışına bırak
+1 oy
(401 puan) tarafından
Hamilelikte ister istemez araya zaman giriyor bebege bir şey olmasın düşük riski olmasın diye bizde de öyle oldu , doğum sonrası bebekti lohusalıkti derken illa onlarda etkileniyor bence bide sizin ki daha yeni kırkiniz bitmiş ben iki üç ay korkudan yapmadım , eşimde dediğiniz gibi bir süre sonra sanki uzaklaşma oldu ve onunla konuştum ciddi anlamda , ben sadece anne değilim sen beni bu evde anne olarak mı görüyorsun sadece dedim , bende kadınım isteklerim var senin karinim ben ama bu şekilde davranmaya devam edeceksen bir kez daha yakınıma gelme ve odaları da ayiracagim dedim , sonra oda bence bir şeyleri fark etti anladı ve düzeldi endişe etme yeni doğum yaptıgin için sende endişe içindesin bebek var bir yandan zaman ver ve bunu net bir şekilde konuş 
(113 puan) tarafından
Doğuma 2 gün kala ilişkiye girdik bile yani doğumdan sonra 1 kez  girdik ondan sonra hep benden kacio
(401 puan) tarafından
Yeni doğum yaptınız belki onunda zamana ihtiyacı vardır bilemedim ki , ben eşimle direk açık net bir şekilde konuştum çünkü baştan bir şeyler yapilmazsa öyle devam eder , her erkekte farklı, esim bide doğumdan sonra bana karşı daha hassasti o anlamda sezaryan olmuştum benim canımı yakmaktan korkuyordu
(113 puan) tarafından
Öyle birisiyse çok sansliymişsin bende sezeryan oldum eve gelir gelmez kavga oldu benden temizlik bekleder eşim ve aile o yataktan kalkayim hemen temizliğe yemek yapmamı söylediler ben kendim kalkıp yapmıyordum daha kaynanam kendisi yapıyordu ben yapmayinca
önce (401 puan) tarafından
Allah'a şükür öyle şeyler yaşamadım üç hafta annemde kaldım hiç bir şey yapmama izin vermediler uzandım dinlendim bebeğe baktım destek oldular, eve geçtim eşim Allah razı olsun gece dahi bebeğin sesine uyanıp bakardı ve evde asla doğru düzgün iş yapmadım iyice toparlayana kadar sadece hafif yemek üstten eve toplamak o kadar, çünkü hiç bir şey bizden değerli değil iki güne ayaklandım diyeni anlamıyorum, amaliyat olmuşsun en başta ve basit bir amaliyat değil bacaklarım ayağım davul gibi oldu ilaçla dahi ödem geçmedi bir ay , başta ne kadar iyi dinlenirsen o kadar iyi olursun çünkü vücut kendini topluyor hasar almadan dinleniyor, yani üç gün sonra evi süpürdüm halı yıkadım diyen var ne oldu işler daha çok sana yıkıldı , benim düşüncem bu , kalkıpta o dikişli halimle bir de yedi kat yani hiç bir iş yapamam sonra dikiş patlarsa ben uğraşırım ağrı olursa bana olur , sadece bebise baktım kızımı okula gönderdim o kadar yani iki aya yakın böyle devam etti
+1 oy
(50 puan) tarafından
bende esime bugun iliskimizde tatmin olabiliyor musun diye sordum hayir dedi erken bosaliyorum ondan dedi peki hic gozun disarda oldu mu dedim yani arada dedim kizinca insan esine bu tarz soru sorar mi diye vs kizdi kendince
+1 oy
(675 puan) tarafından
10 gun onceki postunla celisiyorsun biraz sanki hı ne dersin 
+1 oy
(2,196 puan) tarafından
Arkadaşım sen yazdıklarını unutuyormusn? Bide kızıyorlar postlarıyla vuruyorsunuz insanı diye. Bu adam sna vurmadı mı? Yok yüreğin hemen doğrulmuş, yetmemiş ilişkiye girmişsin zaten. Böyle yapışın adamlara,onlarda daha çok vursun değersiz görsün sizi . Canınız mı kıymetsiz yoksa hepten çocukmusunuz bilemedim ama zor şartlara bir çocuk yapmışsın. Bari kendine sahip olsa başka bir çocuğun hakkına girme

Cevap yazmıyorsun genelde ama belki okursun umarım..
(113 puan) tarafından
Sana şöyle soyleyem o bir kez oldu ben konuşmuyordum kalktı bı kaç gün sonra gönlümü aldı disarlara felan çıkardı gezdirdi hediye aldı ve ona sartimi sundum bidaha yaşanırsa bosanacagimi söyledim cocugumuda alır giderim dedim oda şahsen bidaha olmiyacagina yemin içti çocuğu için de herşeyi yapar bu konuda çocuğuna çok düşkün onun yanında ayrılmasına izin vermiyor eğer ayrılsak bı ömür yanında olmiyacaginda biliyor o yüzden herşeyi kabul etti öyle affetim bu postumda doğumdan sonra benden uzaklaştı  kafamı kurcalayan birşeyler vardı o yuzden açtım belki derdimi açarım karşımdaki insan bana bı fikir verir diye  ama insanları yadirgamaktan başka birşey bilmiyorsunuz  bu arada çocuk değilim 21 yasindayjm genç bı anneyim yuvamı 19 yaşımda kurdum ama benim kaynanam olacak şahıs aramıza giriyor kıskançlık kocamda anacı biraz ne derse inanıyor  annesi benim yanımda farklı konuşuyor onun yanında farklı ben annesinin konustugu lafı söylüyorum eşimde Dior yok annem oyle söylememiş sen yanlış anlamişsin  bizim kavgamız zaten bu yüzden başladı kaynanamla tartıştık oda kalktı benle tartışmaya başladı kaynanam herşeyime karisiyordu daha yeter dediğim için kocamın gözünde kötü oldum sütüm yok emzirsemde gelmiyor mecburiyeten mama veriyorum kaynanam eşim yokken dio mama alamaz sen göğsünü ver diom sütüm yok göğsünü vereceksin o mamayı vermiyeveksin emir vermeye başlıyor  daha bende bıktım eşimin yanindada güzellikle konuşuyor bizi birbirimize düşürüyor eşim o tuzağa geliyor anacı oldugu icin
(2,196 puan) tarafından
Anacı adam bi halt yedi ya,yer yine n yazık ki. 35 yaşındayım. Seni burdan yazdıklarınla tanır,etrafımda olan bitenin tecrübesiyle cevap veririm. Bir oturuyorsun bellki . Eşine mama konusunda acıma. Sütün yoksa yapacak birşey yok. Çocuğu yapan gerekirse bir işe daha girecek n yazık ki herşey ateş pahası. Sen kayınvaliden olmadığı yerde güzellikle işle kocanı. O kadına gelince desin dursun cevap verme. Yada n şekilde yapacaksın bilmiyorum ama gerçek yüzünü göster oğluna.
Şunu da diyeyim sen yazıyorsun postlarına,çelişen sensin. Yadırgamak değil ama yaptığında yazdığında ortada. N diyebiliriz biz daha sana ?
0 oy
(201 puan) tarafından
Tekrar konuşmayı dene bence
(113 puan) tarafından
Dinlemiorki hiç
(201 puan) tarafından
Biraz daha bekle bakalım olmadı sıkıştırır sin bu konu üstünde
(113 puan) tarafından
Vallahi bu akşam guzellikle konuştum hata dedim hayatinda birisi varmı diye de sordum düzgün cevaplar alamadım hep kenndini kaciriyordu daha son bı laf söyleyince ben yatağı ayırdım çünkü çok zoruma gitti
(201 puan) tarafından
Ağır konuştu sanırım üzme kendini
(113 puan) tarafından
Son lafı çok ağırdı ailesinin yanında utanacak hareketler yapiormusum sözde bende daha dedim ne sana yakinlasirim ne aynı yatakta yatarım senlen utanacak bı durumda kalmaz dedim yatağımı hazırladım bebeğimi yanıma aldım yattım
0 oy
(57 puan) tarafından
Canım bizdede aynı durum vardı. Açık açık konuşmayı dene ısrarla hemde. Ben doğum yapalı 5 ay oldu daha yeni düzeldi eşim. 
0 oy
(350 puan) tarafından
Daha geçen gün kirk çıkmadan ilişki oldu gunahmi diye soran sendin 
(113 puan) tarafından
Canım evet 1 sefer oldu zaten ama sürekli ben isteyince uzaklaşıyor
(350 puan) tarafından
Kız şimdi bana açık açık yazdırcan bu adam seninle aynı yatakta yatmiyormu oyna adamı işte zorla cikustune  baktin kaciyo yok diyo bida yanaşma takip et
(113 puan) tarafından
Vallahi ne yaptıysam olmadı istemiyor kaçıyor o sefer kendisi istedi diye yanaştı daha dün akşam  kalktım güzellikle konuştum ama nafile düzgün cevaplar alamadım daha son  bı laf söyleyince daha yanında yatmadım yatağımı ayırdım o uyuya kalmıştı ben çocuğa bakıyordum farketmemisti yatağı ayirdigimi 5 gibi uyandı baktı yokum kalktı yattigim yerden beni kaldırdı zorla yatağına getirdi
0 oy
(200 puan) tarafından
Selamünaleyküm 

Erkekler de lohusa psikolojisinin aynısını yaşıyor muş :)) nası oluyor bilmiyorum ama kan basıncı bile aynı yüksek likte ölçülmüş belki sn girmedin o psikolojiye o girdi

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 209 göst.
23 Aralık 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde dila0123 (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 46 göst.
0 oy
5 cevap 150 göst.
9 Kasım 2024 Cinsel Yaşam kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 127 göst.

408,407 soru