Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
7.5 Aylık Bebekler İçin Beslenme Rehberi: Hangi Öğünler ve Besinler Tercih Edilmeli?
0
oy
25
göst.
4 gün
önce
Yemek-Tarifler
kategorisinde
bendemistim
(
614
puan)
tarafından
soruldu
7 bucuk aylik bebekleriniz kac ogun ve neler yiyor ?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
1
cevap
0
oy
4 gün
önce
honki ponki toninok
(
12,457
puan)
tarafından
cevaplandı
2 öğün verebilirsin. yumurta beyazını tattır, alerjisi yoksa her gün tüm yumurta yiyebilir, omlet gibi verebilirsin.
et, balık, tavuk suyu ardından 8-8.5 ay gibi bu etleri yedirebilrisin, aynı şekilde baklagil de başlayabilirsin
3 önceki yorum göster
4 gün
önce
bendemistim
(
614
puan)
tarafından
yorumlandı
cok tesekkur ederim cevap icin ❤️
4 gün
önce
honki ponki toninok
(
12,457
puan)
tarafından
yorumlandı
rica ederim, bir de panik yapma. bu ek gıdada ilk dönem biraz sıkıntılı. bazen yiyecek bazen yemeyecek. anne sütü ya da mama aldığı müddetçe o kadar dert etme.
sonraları yediği miktar azalıyor. 9-10 aylıkken yediği öğünü şimdi yemiyor asla.
osman gönülal şey diyor 1 yaşında minimum 1 yemek kaşığı yiyorsa sıkıntı değil. ideali 2 yemek kaşığı.
bebeğinin midesi kendi yumruğu kadar, e haliyle maksimum o kadar yer :)
4 gün
önce
bendemistim
(
614
puan)
tarafından
yorumlandı
ya ben seyden cok korkuyorum su an yanlis bisey yaparim her seyi tattiramam sonra yemeyen bi cocuga donusur benim yuzumden yemesi gereken ogun yiyemez az veririm cok veririm soguturum ek gidadan diye evet gönülali takip ediyorum ben de ama benim doktorum biraz farkli hareket ediyor o da beni sikintiya sokuyor biseyleri yanlis yapmaktan korkuyorum acikcasi o sebeple evet biraz panikliyorum ama sen icimi rahatlattin tesekkur ederim
4 gün
önce
honki ponki toninok
(
12,457
puan)
tarafından
yorumlandı
3-4 farklı doktor dinliyorum. hepsinin ortalaması bir şekilde hareket ediyorum :) şu sıralar istesende her şeyi denetemezsin elbet atladığın bir şeyler olur.
güncel anne var instagramda yine elif pınar çakır, onun da bir videosu var besin reddiyle ilgili. bir besini 1-2 reddedebilir bebekler ama 17-18.denemede yiyebilir pes etmeyin diyorlar. diğer bir doktor da bebeklerin ne yiyeceğine anne karar verir miktarına bebek. yesin yesin diye zorlamak bebekleri yemekten uzaklaştırıyor genelde. yemeyi bırakınca 1-2 daha deniyorum bazen su içtikten sonra yemeye devam ediyor su veriyorum baktım yemiyor kaldırıyorum.
bi de gerçekten yesin diye tv başında yedirmek ya da sırf yiyor diye sadece yediği şeyleri evirip çevirip vermek doğru değil.
daha hiç tv başında yedirmedim. yemiyorsa kaldırıyorum, ona alışırsa kötü. daha önce tv açık olsa bakmıyordu şimdi gözü dalıyor hop kapatıyorum hemen, alışmasın
4 gün
önce
bendemistim
(
614
puan)
tarafından
yorumlandı
yok bizde ekran 0 aksamlari acarim.onda da alismadigi icin donup bakmiyor bile yemek yerken ve ya baska zamanlarda sirf isim olsun diye de asla acmam dogdugundan beri tek isim ata yani baska biseyle ilgilenmiyorum zaman ayirdin yazdin valla allah razi olsun cok sagol
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
169
göst.
Ek Gıda Listesi: Bebekler İçin Hangi Besinler Tercih Edilmeli?
19 Eylül 2024
Aile
kategorisinde
Mormelade
(
532
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
266
göst.
Erkeklerde Cinsel İsteği Artırmak İçin Hangi Besinler Tercih Edilmeli?
23 Eylül 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
43
göst.
7 Aylık Bebeklerin Günlük Beslenme Miktarı ve Tercih Ettikleri Besinler Neler?
6 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
12345ebe
(
960
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
63
göst.
Bebekler İçin Hangi Doğal Nemlendiriciler Tercih Edilmeli?
12 Kasım 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Popcornnn
(
75
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
407,988
soru