+2 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından
Slm kizlar bebegim 54 günlük ve emzirdigimde süt tazyikli geliyor ben vermeden once boşaltmaya calsiiyorum gelmiyor bebek 3 4 yudum aldiktan sonra geliyor cikarip bosaltiyorum bebeğim aşırı agriyor hic pompayla sagmadim hic birsey yapmadim exstra süt olsun diye birsey yemiyorum birini emzirirken digerindende cok akiyor bebegimin bogazina kaçıyor arada cok korkuyorum bide aglayarak memeyi bırakıyor meme reddi olacak diyede korkuyorum yan yatio emziriyorum makas yapiyorum ayni bu ne zamana gecer yada gecici mi başka çözüm varmi?

5 Cevaplar

+1 oy
(13,105 puan) tarafından
Sırt üstü yarı uzanır pozisyon ile emzir canım ve her emme sonrası göğsünü sağım yaparak boşalt
-Reklam-
+1 oy
(670 puan) tarafından
canim merhaba ben bu durumla seninle ayni donemde tanistim 5 5 bucuk aya kadar da bogustum resmen soyle aciklamak istiyorum tazyik sorunu basladi ardindan meme reddi basladi ben 1 2 kez sagim yapmistim sutum fazla dolaba atarim diye o yuzden daha da fazlalasti sagmayi direkt kestim bazen sebebi olmuyor genetik meme yapisi vs etkili oluyor emzirme danismanim oncesinde sag memeyi bosalt zamanla gececek baska da cozumu yok sabirli ol dedi oyle de oldu oncesinde biraz sagdim meme reddi oldu farkli pozisyonlarda emzirdim ayakta yatarken kucakta vs bi sekilde meme reddini astim 3 3bucuk aylikken memelerim terbiye oldu sutum bebege gore sut uretmeye basladi o sizintilar bitti ama bebegim hala meme reddediyordu o yuzden 5.5 bucuk ayliga kadar ugrastim alternatif sunmadim sadece memeden devam.ettim ve aman  ac kaldi aman bogulaaacak vs diye paniklemedim her seyin basi sakinlik ve sabir unutma bu durum tamemen gecici oncesinde sagim yap degisik pozisyonlar dene sutun terbiye olduktan sonra gecer insallah 
0 oy
(57 puan) tarafından
Benimde seninle aynı zamanlarda aynı problem vardı bebeğim sürekli boğazına, genzine aldırıp öğürüyordu o kadar korkuyodumki ama zamanla alışıyosun canım çünkü hiçbir çözümü yok. 5 aylığız bazen hala daha tazikli geliyor. Sol göğsümü çok vermemek gibi bir hata yaptım birde. Sağ tarafın sütü çok, solun azaldı. İkisini eşit derecede emzirmeye çalış canım
0 oy
(670 puan) tarafından
Benim ikizler bebişlerim ve aynı şeyi yaşıyoruz şuan 8 ayı geçtiler halen tazyikli geliyor boğazına kaçtığı gibi yüzünü üflüyorum nefesi geri geliyor:)
0 oy
(811 puan) tarafından
Makas yapma ben yandım sen yanma. Sütün akışını engelledim mastit oldum orayı yardılar enfeksiyon kurumadı ikinci kez yardılar. 

Makas yapma!!!!!! 
(275 puan) tarafından
Seninde mi sutun tazyikli geliyordu diye mi makas yaptın
(811 puan) tarafından
Evet yapmaz olaydım

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 39 göst.
+1 oy
3 cevap 46 göst.
0 oy
4 cevap 109 göst.