+2 oy
389 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (275 puan) tarafından
Kızlar esımjn kullanmadığı bir ceket vardı yer kaplıyor diye atmışım galiba bulamıyorum kaynım istemiş giymek için ay ne dicem eşime simdi ben bana akıl verir misiniz 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,045 puan) tarafından

Bilmeden attım derdim ben:)

Tabi 2 cift laf da duyardim ama pek umrumda olmazdi:)

(275 puan) tarafından
Acaba sey desem birine mi verdik falan verdiğimizi unuttuk ayağına yatsam
(2,045 puan) tarafından
Şimdi senin aile.dinaminigi bilmedigim icin bilemedim canim. Eşin cok kızicaksa oyle de. Ama ben olsam yalan soylemem. Hos eşim olsa da sinirlenir. Ama siniri elbet gecer 20 dakkaya
(5,993 puan) tarafından
giymiyodun zaten eskimisti attim. yai herseyi saklamak zorunda degilsinki ben neler neler atiyorum eleyip . kocami da ilgilendirmez giyseymis madem onemli biseyse:) gereksiz yere karisiklik ediyorsa saklamanin manasi yok
-Reklam-
+1 oy
(57 puan) tarafından
Açık açık attığını söylemelisin bence diğer türlü de vermemek için bahane arıyor gibi oluyor canım
(57 puan) tarafından
Söyleyemem diyosanda " Ben şimdi yıllar öncesinin ceketini nereden bulayım hem modası geçti başka bir tane verelim" Demen mantıklı olabilir:)))
(275 puan) tarafından
Ay aradığı zaman da attığımı unutmuşum He dolapta duruyor dedım birde slakk gibi
(57 puan) tarafından
Sende ama batırdın iyice :)))
(275 puan) tarafından
Ay öyle dicem unuttum Bile hatta çöp demicem elbise kutusu var burda geri dönüşüm belediyenin oraya koydum sen giymiyorsun diye
(57 puan) tarafından
Heh aynen canım mantıklı eşin nasıl karşılıcak haberdar et :))
+1 oy
(558 puan) tarafından
Aynısından al canım 
(275 puan) tarafından
Ay kac senelik ceket modası bile geçti yoktur
+1 oy
(7,465 puan) tarafından

Gerçeği söyleyeceksin :)

(275 puan) tarafından
Ayy topa tutar beni kız normalde onun varlığını bile unutmuştur nerden cıktı şimdi bu
+1 oy
(3,137 puan) tarafından
Sende atıp atmadığından emin değilsinki attım desende yalan olur bulamıyorum nereye koydum acaba eski elbiseleri ayırmıştım onlarla mi karıştı bilmiyorum de yani doğru olanı de adı üstünde eski zaten kaynında napacakki eskimiş ceketi 
+1 oy
(17,914 puan) tarafından
Bulamadım de geçiştir. Ama ben eşine ait bir şeyi eşine sormadan atmana da takıldım açıkçası neden yani diye. Söyler yaparsın öbür türlü sıkıntı bence bulamadım nerde bilemiyorum de 
+1 oy
(4,246 puan) tarafından

Bi yerde çıkarıp unutmussundur evde yok de :D

+1 oy
(5,039 puan) tarafından
Her yeerı arayıp bulamıyorms gıbı yap 
0 oy
(12,616 puan) tarafından

döktüm baktım bulamadım de geç eğer attığını diyemiyorsan.

biz her yazlık kışlık döneminde kıyafetleri ayıklıyoruz birlikte. giymiyorsun giymiyorsun diye atıyorum çoğu şeyi :D

0 oy
(952 puan) tarafından
Haberim yok attın hatırlamıyorsun galiba de:))
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Direk attığını şöyle birine verdik unutuk desen daha çok üstünde durur yalanckda olursun kizarda yani bazı elbiseleri attım sanırım oda karıştı onuda attım dalginlogima geldi tatlı dille şöyle gitsin
0 oy
(3,587 puan) tarafından
Bizim burda geçen ablalar vardı eski elbise verir yerine pilastik kap faln alırız eşim almış kendine yeni kot sadece bir kere giymiş bende onu verdim tabi bilmeden giymek istedi ama kot yok bende yıkadım serdim sabah baktım yok almışlar az kızdı unuttu:))ama arada aklına gelir sende yıkadım biri almış de:))))))
0 oy
(812 puan) tarafından
,bı kaç kez bu durumu yaşadım neyi atsam  ertesi günü ister .. bende şey derim kapıya dilenci geldi üstü başı inceydi günahım geldi verdim olmuslerin hayrına .. zaten çöpün yanına koyuncada  ihtiyacı olan aliyor
0 oy
(567 puan) tarafından
Sen mi kaybettin acaba de kocana. :D 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 925 göst.
10 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Eslem 01 (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 378 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 490 göst.
1 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,965 puan) tarafından soruldu

408,434 soru

12,271,627 cevap

37,612 kullanıcı

Kategoriler

...