+1 oy
47 göst.
Diğer kategorisinde (659 puan) tarafından
Selam kizlar adetim 11 gun gecti kist miyom vs yok gecen adetimde gitmistim doktora ama hic adet belirtimde yok hamilelik belirtimde yok sadece sirtim agriyo oda belirtimi bilmiyorum kizimda kasik agrim ve lekelenmem olmustu ama suan hic belirtim yok basina gelen varmi test hala yapmadim olumsuz gorcem korkusundan belirtim olsa umutlanirdim ama suan oda olmadi mevsimsel diyorm bnde

5 Cevaplar

0 oy
(659 puan) tarafından
Gorun beni artik yahu
-Reklam-
0 oy
(22,102 puan) tarafından
Gördüm seni kizzz yavrum '))))
(659 puan) tarafından
Sagol kiz yavrum :)))
(22,102 puan) tarafından
:))))))
0 oy
(130 puan) tarafından
Kız yapsana test ben olsam merakımdan uyuyamam varsa çıkar yoksada tevekkül et rabbim mutlaka gönlüne göre verecektir ♥️yaparsan testini at çok merak ettim
(659 puan) tarafından
Tek cizgi gorcem diye korkuya cesaret edemiyorumki :) hic belirti olmayincada dedim mevsimseldir bende
0 oy
(140 puan) tarafından
Sırt ağrısı da bir belirti diye duydum 
(659 puan) tarafından
Sagol cevabin icin
0 oy
(861 puan) tarafından
11 gün iyi dayanmışsın. Ben dayanamazdım :) hemen bi test yap varsa bize de söyle
(659 puan) tarafından
Valla gecen yilda aralik ayinda 11gun gecmisti o zman kistle miyom vardi buyumus bide tiroit yuksek cikmisti normalde tiroit normal cikiyo bi defa oyle oldu bnde hic umutlanmadim canm ya
(861 puan) tarafından
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun. Ama yinede bi test yap veya kan ver nedenini öğrenmek için
(659 puan) tarafından
Yarin gidicem canim yoksada dedigin gibi bi sorun varsa onu bileyim en azindan
(861 puan) tarafından
Evet aynen yoksada neden geciktiğini öğrenirsin. Hayırlı haberler alırsın inşallah
(861 puan) tarafından
Doktora gittin mi canım?

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 39 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde bkulbilge (659 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
3 cevap 55 göst.
0 oy
5 cevap 68 göst.