+1 oy
124 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,610 puan) tarafından

image

Konu şu aslında bu erkekler neden grip olduğunda öldüm bittim moduna giriyor anlamıyorum sizin kocalarda öyle mi :) bebek gibi ilgi bekliyorlar. Sonra hastalık onlardan çocuklara bulaşıyor çocuktan hooop anneye. 4-5 gün oldu kızım hasta bende de hafif öksürük var ama kendimi iyi hissediyorum yada hissetmek zorundayım sanki. Çünkü ben nazlansam eve çocuğa kim bakacak. Öyle yani son günler böyle geçiyor ne diyeyim buna şükür. Hasta çorbamı içip yola devam bulaşıklar beni bekler:) sizde ne var ne yok 

8 Cevaplar

+1 oy
önce (3,724 puan) tarafından
Yok bacı çok şükür kocam öyle değil önceleri yapıyordu da çocuk olduğundan beri yapmıyor. Ben hasta olunca da Allah razı olsun bakar ilgilenir:)
önce (2,610 puan) tarafından
Benimki hemen gider serum yaptırır sonra hamama gider sonra kella paça içer canın ne kadar kıymetli diyorum. Benimde evde çocukla ölmedigim kalıyor hastayken :)
önce (3,724 puan) tarafından
Babamda öyle :D grip olunca yatak döşek yatar inler sızlar
-Reklam-
+1 oy
önce (5,261 puan) tarafından
Bende de oyle oluyor gecen oglumla ikimiz ayni anda olduk oglumu 1 hafta da toparladim kendiminki 15 gün surdü kendimle ilgilenemedim dinlenemedim uykusuz kaldim oglum cok öksuruyordu 
Aynen valla kendimize bakmıyoruz daha çok çekiyoruz
0 oy
önce (21,427 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm

Aynı eşimi anlatmışsın valla
Teşekkür ederim :) hepsi aynı sanirim
önce (21,427 puan) tarafından
Evet kesinlikle çok nazlı oluolar
0 oy
önce (127,132 puan) tarafından
banada hasta corbasi lazim☹️
Antepdeysen gel :)
önce (127,132 puan) tarafından
belcikadayim
0 oy
önce (7,747 puan) tarafından
Yatar dinlenir ama öyle ayrı bı ilgi beklemez kocam calisamayacak kadar kotu değilse işinede gider. Diğer yönü doğru ama hastada olsan mecbur iyi olmaya calisiyorsun bı migrenim tutarsa yatarım eşim ilgilenir çocuklarla evdeyse bide geçen sıtma tuttu kalkamadim ayağa öyle baktı. Başka zaman hep ayaktayız hastada olsak
Benimde vertigo atagim gelince yatarım yada boynum çok agrirsa. Onun dışında gripte falan ayaktayım hep çünkü onlara yaptığım çay çorbadan içerken bağışıklık kazanıyorum
önce (7,747 puan) tarafından
Anne ölünce öyle oluyor
0 oy
önce (1,958 puan) tarafından

Aynısı tamda çocuklar duymasındaki Haluk gibi :D Afiyet şifa olsun çok geçmiş olsun canım ♥️ 

Hahaha evet ya onun gibi bak :)
0 oy
önce (2,064 puan) tarafından
Bence yetiştirme ile ilgili erkeklerin durumu. Eşim annesiz büyümüş, kendisi hastayken kalk yatma evi sil süpür desem siler. Çünkü garibimin hiç nazını çeken olmamış. 
Annesi çok düşkün eşime belki ondandir. Klasik doğu toplumu çünkü 5 kızdan sonra olmuş
0 oy
önce (741 puan) tarafından
Olsun keşke grip olsa baksam daha büyük dert olmasın 
Amin orası öyle
önce (741 puan) tarafından
Bak benim postlarima

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 158 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 2801 (662 puan) tarafından soruldu
+1 oy