+1 oy
117 göst.
Diğer kategorisinde (123 puan) tarafından
Kzlar birincisi turşu annem yapmış çok güzel ama internette sütü azaltır yazıyor doğrumu yiyor musunuz siz emzirirken 2. Si ise Antep fıstığı bu arada annem kuru dut da göndermiş süt artsın diye onu hoşaf mi yapsam daha etkili yoksa öyle yiyincede etki edermi  Allah annelerimiz eksik etmesin taa 24 saat var aramızda gitmiş bir suru paket hurma kuruyemiş daha bir sürü şey alıp göndermiş hakkı ödenmez kendi annelerimizin 

7 Cevaplar

0 oy
(1,497 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Turşu ev yapımı fermente gıda azaltmaz aksine sütün miktarını ve kalitesini arttırır antep fıstığının da arttırdığına yönelik görüşler mevcut ceviz fındık gibi sağlıklı yağ olarak düşünebilirsin dutu da kuru incirin varsa birlikte hoşaf yap çok lezzetli oluyor karbonhidrattan fakir proteinden zengin beslenirsen hiç azalma olmaz sütünde birde beyine gönderilen sinyal çok önemli sütüm var mesajı gönder hep :-) maydonoz adaçayı gibi ödem attırıcı bitkiler çaylardan uzak dur çünkü onlar sütün miktarını etkiler sağlıkla büyüt evladını
(123 puan) tarafından
Allah razı olsun canm benimm çok çok sağol uyguluycam
(123 puan) tarafından
Hosafa şeker ekliyormusun
(1,497 puan) tarafından
Evet ekliyorum 5 litre suya 7 yemek kaşığı şeklinde benim çocuklarım çok sevdiği için sürekli bu şekilde yapıyorum hatta ben içindeki meyveleri atmayıp blenderla çekiyorum
(123 puan) tarafından
Çok sağol canm benim
-Reklam-
0 oy
(123 puan) tarafından
Kmse yokmu kzlar
0 oy
(123 puan) tarafından
Kmse bilmiyormu kzlar
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Turşu sütü azaltsa benim ki çoktannn kesilmişti aşırı yedik bu yıl bi sorun yaşamadım 
(123 puan) tarafından
Çok sevindim canm çok sagol
0 oy
(953 puan) tarafından
Ben hiç bi şeye dikkat etmedim herşeyi yedim bi sorunda olmadı
(123 puan) tarafından
Çok sağol canm
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Canim ev tursusu sutunu daha faydali hale getirir. Antep fistigi sutunun kalitesini artirir yaglandirir. 

Ben kuru dutu haslayip yedim. Ama cayin yaninda dut+ceviz seklinde de yiyebilirsin guzel gidiyo :)
(123 puan) tarafından
Allah razı olsun canm deniycem mutlaka
0 oy
(141 puan) tarafından
Turşu sütü azaltmaz ama bebeğe gaz yapabilir lahana vs

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 332 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 312 göst.
23 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Hafsaa (809 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 358 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
1 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Hzl26 (9 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...